Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdwrdwd napisał(a):
A co z ta obrożą?? Zostawiacie mu czy jak??

Spoko, na pewno będzie zdjęta. Przydałaby się nowa obroża... Kto ją zafunduje? ;)

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Spoko, na pewno będzie zdjęta. Przydałaby się nowa obroża... Kto ją zafunduje? ;)

Obroża nadal potrzebna ?

Posted

To dajcie znać czy ta obroża jeszcze potrzebna i jaka - co to się rozglądnę za czymś ładnym dla psiaka.

A jak już nie potrzebna to jakie są obecne potrzeby psiaka ?
Wątek śledzę od początku i wiem że coś było o kosztach leczenia.

Posted

Leczenie będzie sfinansowane przez Komitet Pomocy dla Zwierząt. Kochana Dorotka wysłała mi sms, żebym wetów poprosia w wystawienie faktury przelewowej. Będzie potrzebna obroża i psiaki w hotelu cieszą się jak dostają jakieś przysmaki (gotowane jedzonko, wędzone uszy żwacz itp). Cieszą się z wizyt i spacerów. Za pierwszy miesiąc mam przygotowane pieniądze dla Pana Tomka. Osoba, która obiecała sfinansowanie hotelu dla Saby i Kajtka (w tym czasie miałam w hotelu Trojkę i Fuksa) odezwała się po czasie jak było już rozliczone i zaproponowała, że to co miało być za parkę, zwróci mi. Dostałam 600zł i podzielę to między Diankę a Bariego. Bari z bazarku Weszki ma 200zł więc ma opłacony cały miesiąc. Dianka dostała od Pani Krysi 150 zł więc też ma miesiąc opłacony. Za Diankę będę regulować 19 maja, za Bariego 21 maja. Ten miesiąc jest zabezpieczony.

Posted

Paskudna osoba - no tak jak zobaczyła że pies stary i chory i do niczego się jej już nie przyda, to go wywalić i niech inni się nim zajmą, i jeszcze się rzuca, i wstyd ją -no to już jest beszczelność i chamstwo :mad:
Ja naprawdę spokojna i łagodna z natury jestem i staram się nie używać brzydkich słów, ale jak czytam takie rzeczy i wiele innych na dogomanii to aż si,ę we mnie wszystko gotuje.

Co się z tym światem dzieje, naprawdę.

Tamb, czy masz już tę obroże dla Bariego czy nie , bo w końcu to nie wiem czy jest mu nadal potrzebna.

Posted

Bari jest dzisiaj w Wyborczej. Camara, dziękuję. Wiecie kto zadzwonił? Baba, która kazała go zabrać bo nie jej a podrzucony. Nie wiedziała, że rozmawia ze mną . Opowiadała, ża zajmowała się nim pięć lat dobrze, nie biła a tu taki wstyd przed sąsiadami bo opisane. Ona tego nie daruje itp. Jak przypomniałam co mówiła, dzwoniąc, żeby zabrać Bariego, rzuciła słuchawką. Przeczucie jednak mnie nie myliło, pies był u siebie, dlatego nie odchodził.

Posted

Głupi babsztyl :angryy:
Bariemy skończyło się moje allegro ale na razie nie zrobię nowego bo mam do zapłaty za allegro ponad 150 zł i dopiero ureguluję w przyszłym tyg. :oops: Czy ktoś może teraz za mnie wystawić nową aukcję?