Jump to content
Dogomania

Dunia ma już swoich Ludzi i swój wspaniały DS :) Dunia - sunia tak zwykła, że aż niezwykła w swej urodzie, bardzo spragniona obecności człowieka, jego uwagi, ma szanse na DT, ale potrzebuje wsparcia finansowego. Bardzo prosimy o pomoc dla suni.

Recommended Posts

Posted
Dnia 5.01.2024 o 12:25, elik napisał:

Kto mógłby pojechać na wizytę do Tych?

Mi kiedyś wizytę w Tychach robiły Mysza2 i agusiaP ale już dawno nie zaglądały na dogo. Jak chcesz mam telefon do myszy ale nie wiem czy aktualny .

Posted
Dnia 5.01.2024 o 13:06, mdk8 napisał:

Mi kiedyś wizytę w Tychach robiły Mysza2 i agusiaP ale już dawno nie zaglądały na dogo. Jak chcesz mam telefon do myszy ale nie wiem czy aktualny .

Kiedyś z obiema miałam na dogo dobry kontakt, ale tylko na dogo i nie mam Ich numerów telefonu więc bardzo proszę o nr telefonu do Mysza2. Może aktualny  🙂  A nie wiesz może, czy działają na fb?

Posted
Dnia 5.01.2024 o 13:09, elik napisał:

Kiedyś z obiema miałam na dogo dobry kontakt, ale tylko na dogo i nie mam Ich numerów telefonu więc bardzo proszę o nr telefonu do Mysza2. Może aktualny  🙂  A nie wiesz może, czy działają na fb?

Nie wiem czy są na FB .

Posted
Dnia 5.01.2024 o 13:22, Poker napisał:

W tytule wątku można  wpisać,  że  potrzebna osoba z Tychów. 

Faktycznie, dziękuję  🙂 

• elik changed the title to Potrzebna do wizyty osoba z Tychów - dobry DS na widoku :) Dunia - sunia tak zwykła, że aż niezwykła w swej urodzie, bardzo spragniona obecności człowieka, jego uwagi, ma szanse na DT, ale potrzebuje wsparcia finansowego. Bardzo prosimy o pomoc dla suni.
Posted
Dnia 5.01.2024 o 12:24, elik napisał:

Proszę się wstrzymać z wpłatą. Przed chwilą miałam telefon z zapytaniem o Dunię. Pani z Tych bardzo dobrze się zapowiada. Małżeństwo z dorosłą córką, mieszkanie ponad 70 m na parterze z dużym tarasem. W głosie pani wyczuwam serce do zwierząt. W listopadzie odszedł kot, który mieszkał z nimi ponad 10 lat. Teraz pani chciałaby pieska, żeby mógł wszędzie z nimi jeździć. Kot musiał zostawać w domu. Miał zapewnioną opiekę, ale pani chciałaby, żeby zwierzak jeździł z nimi. Już szukała na Mazurach domu, gdzie mogliby przyjechać z psem. Zapowiada się super, ale oczywiście wizyta jest konieczna.

Poczekajmy do wyjaśnienia. Jeśli ten dom nie wypali, podam na PW nr konta.

Ale by było! Mocno trzymam kciuki żeby to był ten dom. I najpierw żeby udało się zrobić wizytę.🙂👍

• Like 1
Posted
Dnia 5.01.2024 o 19:20, agat21 napisał:

Ale by było! Mocno trzymam kciuki żeby to był ten dom. I najpierw żeby udało się zrobić wizytę.🙂👍

No właśnie z wizytą, jak na razie, jest kicha 😞 

Posted
Dnia 5.01.2024 o 18:41, Nadziejka napisał:

💓 Dunieczko trzymam sciskam ile sil !

Dziękujemy  🙂  Szczęście bardzo nam się przyda w szukaniu wizytatora.

Posted
Dnia 5.01.2024 o 21:24, Alaskan malamutte napisał:

Mam wizytatorke w Mysłowicach, nie mam pojęcia jaka to odległość do Tych. 

Ania robiła nam wizyty dla psiaczków. Mogę zapytać. 

Asiu, ogromnie Cię proszę i z góry dziękuję.
Rozmawiałam z Mysza2, ale Ona mieszka w Dąbrowie i teraz nie może podjąć się zrobienia wizyty.

Posted
Dnia 5.01.2024 o 21:33, Alaskan malamutte napisał:

MAM!!!

Ania zgodziła się zrobić wizytę!!!

Asiu, fantastyczna wiadomość   stokrotniedzikuj.jpg.e870e803ac6460feb937bcefa0b3f8b6.jpg

Posted

Wizyta dla Duni odbędzie się prawdopodobnie w niedzielę.

Jeśli potwierdzą się moje przypuszczenia, to szukamy transportu na Śląsk.

• Like 1
Posted

Wpłaty dla Duni na konto Zea serce-ruchomy-obrazek-0210.gif

50 zł - elik (02.01.)

10 zł - Radek (02.01.)

20 zł - Dorcia01 (03.01.)

50 zł - Mruczka (04.01.)

10 zł - Nesiowata (04.01.)

Posted
Dnia 5.01.2024 o 21:52, Alaskan malamutte napisał:

Elu, przypomnij mi. Czy Dunia jest w hoteliku pod Lublinem?

Tak Asiu, tak jak rozmawiałyśmy  🙂  Jeśli wszystko ułoży się po naszej myśli, to będzie super wspaniale. Aż się boję cieszyć   😅   

Posted
Dnia 5.01.2024 o 21:55, Tola napisał:

Świetne wiadomości o Duni, to taka pozytywna suczka - bardzo się cieszę, że wreszcie ktoś ją zauważył:)

Trzymam kciuki:)

Dzięki Martusiu  😄    

Posted

Wpłaty dla Duni na konto Zea serce-ruchomy-obrazek-0210.gif

50 zł - elik (02.01.)

10 zł - Radek (02.01.)

20 zł - Dorcia01 (03.01.)

50 zł - Mruczka (04.01.)

10 zł - Nesiowata (04.01.)

Bardzo serdecznie dziękujemy

Ra-pikniedzikuj.gif.977db2adeb8dc4f272f9afab84c4bcf4.gif

• elik changed the title to Dobry DS na widoku :) Dunia - sunia tak zwykła, że aż niezwykła w swej urodzie, bardzo spragniona obecności człowieka, jego uwagi, ma szanse na DT, ale potrzebuje wsparcia finansowego. Bardzo prosimy o pomoc dla suni.