Jump to content
Dogomania

Dunia ma już swoich Ludzi i swój wspaniały DS :) Dunia - sunia tak zwykła, że aż niezwykła w swej urodzie, bardzo spragniona obecności człowieka, jego uwagi, ma szanse na DT, ale potrzebuje wsparcia finansowego. Bardzo prosimy o pomoc dla suni.

Recommended Posts

Posted

Wpłaty dla Duni na konto Zea serce-ruchomy-obrazek-0210.gif

20 zł - Sonia71 (04.12.)

10 zł  - Nesiowata (04.12.)

50 zł - Mruczka (05.12.)

10 zł - Radek (06. 12.)

30 zł - siostra elficzkowej (08.12.)

200 zł - miłośnik _ mixów (06.12.)

Bardzo serdecznie dziękujemy

pikne.jpg.78a3e14de741156e749566d27fea96c6.jpg

Posted

Wyróżniłam na miesiąc to ogłoszenie, ale otrzymałam informację, że promowanie wychodzi poza ważność ogłoszenia. Asiu bardzo proszę włącz autoprzedłużanie, to nie trzeba będzie pamiętać o przedłużaniu  🙂

Alaskan malamutte - Viki  -  OLX na Kraków  -  wyróżnione do  
https://www.olx.pl/d/oferta/viki-radosna-pelna-pozytywnej-energii-suczka-poleca-sie-do-adopcji-CID103-IDX6EL7.html?bs=olx_pro_listing

Nie zapamiętałam do kiedy będzie promowane, to widzi tylko autor ogłoszenia. Bardzo proszę Asiu sprawdź i podaj do kiedy, to uaktualnię zapis na I stronie.

Posted

Wyróżniłam dwa ogłoszenia Duni i zapłaciłam blisko 60,00 zł, a Dunia ma ich 6.  Zależy nam, aby psiaki jak najszybciej znajdowały dobre domy, by w ich miejsce można było przyjąć do hotelu następne.  Dlatego trzeba wyróżniać wszystkie ogłoszenia, aby wszystkie były widoczne dla szukających psa. Wyróżnienia ogłoszeń nie mogą być opłacane z konta ZEA, a ja nie jestem w stanie opłacić wszystkich ogłoszeń ze swojego prywatnego konta. Dlatego proponuję, aby kto zechce, wpłacał deklaracje na moje konto, z którego będę opłacać to, czego nie można zakupić z konta ZEA, jak np ogłoszenia. Wpłaty na moje konto będę oczywiście rozliczać tak, jak to robiłam dotychczas. Osobne rozliczenie dla wpłat dokonywanych na konto Fundacji i osobne rozliczenie dla wpłat dokonywanych na moje konto.  Nie muszą to być wpłaty cały czas na moje konto, ale w miarę potrzeb. Ja swoją deklarację będę wpłacać na osobne konto Duni w ramach mojego konta.

Kto chciałby wpłacać na moje konto, prześlę numer na PW. Dziękuję za zrozumienie.

• Like 1
Posted
Dnia 16.12.2023 o 18:21, elik napisał:

Alaskan malamutte - Viki  -  OLX na Kraków  -  wyróżnione do  
https://www.olx.pl/d/oferta/viki-radosna-pelna-pozytywnej-energii-suczka-poleca-sie-do-adopcji-CID103-IDX6EL7.html?bs=olx_pro_listing

Nie zapamiętałam do kiedy będzie promowane, to widzi tylko autor ogłoszenia. Bardzo proszę Asiu sprawdź i podaj do kiedy, to uaktualnię zapis na I stronie.

Elu, auto przedłużanie jest włączone. widzę, że ogłoszenie wyróżnione do 15.01

Viki - radosna, pełna pozytywnej energii suczka poleca się do adopcji! Kraków Stare Miasto • OLX.pl

Posted
Dnia 16.12.2023 o 23:17, elik napisał:

Wyróżniłam dwa ogłoszenia Duni i zapłaciłam blisko 60,00 zł, a Dunia ma ich 6.  Zależy nam, aby psiaki jak najszybciej znajdowały dobre domy, by w ich miejsce można było przyjąć do hotelu następne.  Dlatego trzeba wyróżniać wszystkie ogłoszenia, aby wszystkie były widoczne dla szukających psa. Wyróżnienia ogłoszeń nie mogą być opłacane z konta ZEA, a ja nie jestem w stanie opłacić wszystkich ogłoszeń ze swojego prywatnego konta. Dlatego proponuję, aby kto zechce, wpłacał deklaracje na moje konto, z którego będę opłacać to, czego nie można zakupić z konta ZEA, jak np ogłoszenia. Wpłaty na moje konto będę oczywiście rozliczać tak, jak to robiłam dotychczas. Osobne rozliczenie dla wpłat dokonywanych na konto Fundacji i osobne rozliczenie dla wpłat dokonywanych na moje konto. Ja swoją deklarację będę wpłacać na osobne konto Duni w ramach mojego konta.

Kto chciałby wpłacać na moje konto, prześlę numer na PW. Dziękuję za zrozumienie.

Elu, najbliższą deklarację na Dunię wpłacę na Twoje konto zatem, tylko powiedz które. Czy na to samo, co na Fado mogę? 

Posted
Dnia 17.12.2023 o 20:22, agat21 napisał:

Elu, najbliższą deklarację na Dunię wpłacę na Twoje konto zatem, tylko powiedz które. Czy na to samo, co na Fado mogę? 

Bardzo dziękuję Agatko ❤️   🌺   Proszę nie wpłacaj na konto Fado, bo każdy psiaczek ma u mnie swoje konto i wpłata na inne powoduje, że muszę wykonać przelew na właściwe i zrobić wyjaśnienia na obu kontach. Niepotrzebna strata czasu, którego mam ciągle mało. Przepraszam za tą tyradę, ale chciałam wyjaśnić dlaczego nie należy wpłacać na jakiekolwiek konto, gdy każdy psiak ma swoje  🙂  
Zaraz podam Ci Agatko na PW numer konta Duni i jeszcze raz bardzo dziękuję 
😘          

Posted
Dnia 19.12.2023 o 22:36, Radek napisał:

Zostawię trochę dobrych myśli. 

Dziękujemy     200.gif.fa3cc70cb6fedd3f8e400ece0eeb2ce2.gif    Dobrych myśli nigdy za wiele  🙂 

Posted
Dnia 26.12.2023 o 22:48, Alaskan malamutte napisał:

Elu, czy masz jakieś nowe zdjęcia suni? 

Podmieniłabym w ogłoszeniu...

Niestety nie mam  Asiu nowych fotek. Prosiłam o nowe, ale pogoda jest niesprzyjająca zdjęciom. Jak tylko dostanę, to zaraz wkleję na wątek.

Posted

Wpłata dla Duni na konto Zea serce-ruchomy-obrazek-0210.gif

50 zł - elik (02.12.)

50 zł - Iwona z Sosnowca (15.12.)

20 zł - Livka (18.12.)

140 zł - Karen116 (27.12.)

Bardzo serdecznie dziękujemy

pikne2.jpg.57dc7bf4092ae5e0e0f2acbe7746c77d.jpg

Posted
Dnia 1.01.2024 o 21:51, Radek napisał:

Deklaracja za styczeń już w drodze. 
Wszystkiego dobrego w nowym roku. 

Dziękuję Radku  🙂  Tobie także życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku  🙂  

• Like 1
Posted
Dnia 5.01.2024 o 09:00, sonia71 napisał:

Poproszę numer konta jeżeli trzeba wpłacić na inne konto niż Zea.

Proszę się wstrzymać z wpłatą. Przed chwilą miałam telefon z zapytaniem o Dunię. Pani z Tych bardzo dobrze się zapowiada. Małżeństwo z dorosłą córką, mieszkanie ponad 70 m na parterze z dużym tarasem. W głosie pani wyczuwam serce do zwierząt. W listopadzie odszedł kot, który mieszkał z nimi ponad 10 lat. Teraz pani chciałaby pieska, żeby mógł wszędzie z nimi jeździć. Kot musiał zostawać w domu. Miał zapewnioną opiekę, ale pani chciałaby, żeby zwierzak jeździł z nimi. Już szukała na Mazurach domu, gdzie mogliby przyjechać z psem. Zapowiada się super, ale oczywiście wizyta jest konieczna.

Poczekajmy do wyjaśnienia. Jeśli ten dom nie wypali, podam na PW nr konta.

• Like 4