Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 12.10.2023 o 17:16, elik napisał:

Dzięki ogromnedzikuj.jpg.png.fa59d3062a3a2847825379fa49ae62c9.png  

Jeśli Martusia nie będzie miała nic przeciwko temu, to na Fundację ZEA. Nr konta znasz 🙂  Będzie można odliczyć od podatku.

W porządku. Na jakie imię?

Posted
Dnia 12.10.2023 o 17:50, Nesiowata napisał:

W porządku. Na jakie imię?

Hmmmm... na razie bezimienna więc może wilczasta? 

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z p. Anią od Rózi; sunia jest słodka, bardzo kochana, w domu rozrabia i rozdaje buziaki. Ale są wielkie problemy z wyprowadzeniem jej na zewnątrz - Rózia boi się i jeszcze ani razu nie załatwiła się na spacerze. Boi się też jazdy autem. 

Posted
Dnia 20.10.2023 o 13:00, elik napisał:

Bardzo dziękuję, oby tylko z tych ogłoszeń był jakiś odzew. Wciąż z tej całej gromadki dwa szczeniaki są bez domów no i jeszcze mamcia Gabi czeka.

Posted

Mam opłacone faktury, ale nadal nie mogę ich wstawić, bo nadal nie mam laptopa:

hotelowanie Ròzi - 360 zł,

hotelowanie Olinki -360 zł,

leczenie Olinki w Warszawie - 200 zł. 

Jest też wpłata 50 zł od MikAga dla suczek z 05.10.  - pięknie dziękujemy 🌺💗🌺💗.

Wszystko uzupełnię na pierwszej stronie juz z laptopa. 

Posted

Z wielką radością informuję, że z tego olx elik na Krakòw zgłosił się domek dla Olinki🙂. Jak wizyta przebiegnie pomyślnie, to sunia zamieszka w domu z ogrodem w rodzinie dwupokoleniowej. Bardzo dziękuję elik, że zgodziła się podjechać w środę do rodziny i porozmawiać🌺🌺🌺. Proszę oczywiście o mocne kciuki. 

• Like 2
Posted
Dnia 23.10.2023 o 22:14, Tola napisał:

Z wielką radością informuję, że z tego olx elik na Krakòw zgłosił się domek dla Olinki🙂. Jak wizyta przebiegnie pomyślnie, to sunia zamieszka w domu z ogrodem w rodzinie dwupokoleniowej. Bardzo dziękuję elik, że zgodziła się podjechać w środę do rodziny i porozmawiać🌺🌺🌺. Proszę oczywiście o mocne kciuki. 

👍🍀🍀🍀

• Like 1
Posted

skaczacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0028.gPusto zrobiło się na wątku ukraińskich szczeniaków, ale mam nadzieję, że ta wiadomość ucieszy tych, którzy tu zaglądali  - Olinka ma domek🙂

Właśnie dzwoniła elik tuż po wizycie, że sunia może się pakować🙂.

O domku co nieco pisałam, może elik doda swoje wrażenia po osobistym spotkaniu z dużą  rodziną🙂

• Like 1
Posted
Dnia 20.10.2023 o 13:00, elik napisał:

Elu, jak możesz to zmień na Nemo, ostatniego ukraińskiego szczeniaka, szkoda wyróznienia.

Posted
Dnia 23.10.2023 o 22:09, Tola napisał:

Mam opłacone faktury, ale nadal nie mogę ich wstawić, bo nadal nie mam laptopa:

hotelowanie Ròzi - 360 zł,

hotelowanie Olinki -360 zł,

leczenie Olinki w Warszawie - 200 zł. 

Jest też wpłata 50 zł od MikAga dla suczek z 05.10.  - pięknie dziękujemy 🌺💗🌺💗.

Wszystko uzupełnię na pierwszej stronie juz z laptopa. 

Faktura za hotelowanie Olinki, Rózi i za leczenie Olinki

gabi, olinka, rózia, koda.pdf

faktura Olinka.pdf

Posted
Dnia 25.10.2023 o 18:52, Tola napisał:

Elu, jak możesz to zmień na Nemo, ostatniego ukraińskiego szczeniaka, szkoda wyróznienia.

Właśnie to zrobiłam, ale już dość długo czekam na pokazanie się nowego tekstu i zdjęć, choć po zakończeniu zmian pojawił się komunikat, że edycje ogłoszenia powiodła się. Nie widzę ani ogłoszenia Olinki, ani tego nowego Nemo. Zwykle nowe ogłoszenie pojawiało się po kilkunastu minutach.

Posted
Dnia 25.10.2023 o 19:01, Jo37 napisał:

Jestem zaskoczona, że Nemo został ostatni. W końcu charakterku nie widać 

na zdjęciu. A urodę ma.

Trzeba go intensywnie ogłaszać, bo faktycznie urósł najwięcej.  Wpisałam u nich na wątku, gdzie są zrobione ogłoszenia, trzeba dorobić kolejne; jeszcze Jaaga chyba gdzieś robiła...

Dnia 26.10.2023 o 04:53, elik napisał:

Właśnie to zrobiłam, ale już dość długo czekam na pokazanie się nowego tekstu i zdjęć, choć po zakończeniu zmian pojawił się komunikat, że edycje ogłoszenia powiodła się. Nie widzę ani ogłoszenia Olinki, ani tego nowego Nemo. Zwykle nowe ogłoszenie pojawiało się po kilkunastu minutach.

Może odrzucą😔

Posted

Olinka pojechała już dzisiaj do nowego domu do Krakowa, rodzina nie mogła się doczekać.🙂 Pani Marzena napisała, że po przyjeździe zjadła i śpi, może łagodniej przeżyje zmianę miejsca, niż Rózia... 

IMG-20231026-WA0006.jpg

• Like 3
Posted
Dnia 26.10.2023 o 21:01, Tola napisał:

Olinka pojechała już dzisiaj do nowego domu do Krakowa, rodzina nie mogła się doczekać.🙂 Pani Marzena napisała, że po przyjeździe zjadła i śpi, może łagodniej przeżyje zmianę miejsca, niż Rózia... 

Jestem tego pewna  🙂  Sunia będzie miała morze miłości od czterech pokoleń, bo nie dwu, a czteropokoleniowa jest to rodzinka, a wszyscy członkowie kochają zwierzaki.  Najstarszy członek rodziny - mama Pani Marzeny, ma 82 lata, ale kondycji  tak fizycznej, jak i psychicznej mogłaby pozazdrościć o wiele młodsza osoba, a najmłodszy członek uczęszcza do przedszkola. Czuje się wzajemną życzliwość członków rodziny. W czasie spotkania obecni byli wszyscy członkowie rodziny  - 6 osób.Sunia zamieszkała w domku z niewielkim, ale dobrze ogrodzonym ogródkiem. Rodzina powiadomiona o konieczności wyprowadzania suni na smyczy, nawet do ogródka, o obowiązku kastracji w odpowiednim, uzgodnionym z wetem czasie.

• Like 2
Posted

A ja dzisiaj dostałam pierwsze zdjęcia z domu Rózi we Wrocławiu, imię zostało🙂  Pani Ania pisze, że sunia już chętnie wychodzi na zewnątrz, ale najczęściej  załatwia się w domu na podkłady😉

IMG_20231027_101806.jpg

IMG_20231027_101802.jpg

IMG_20231027_101803.jpg

IMG_20231027_101801.jpg

IMG_20231027_101804.jpg

• Like 5