Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 3.03.2025 o 14:59, Poker napisał:

To które?

Rozmawiałam z Jo37 i chyba na już najlepiej na Cieszyn bo bliziutko, ludzie mogą przyjechać go poznać. Tam jest tylko nieduże prywatne schronisko.

Posted
Dnia 3.03.2025 o 19:11, Poker napisał:

OK

Zdjęcia super. Jest co podmienić.

Przydałyby się na stojąco, żeby było widać sylwetkę.

To można dać z poprzednich po jednym. Ma takie w lesie, gdzie ladnie go widać. W domu to albo przytula sie albo wspina, żeby wziac go na ręce. 

Posted
Dnia 3.03.2025 o 21:26, Poker napisał:

Ile on teraz waży i ile ma w kłębie?

Ma 45 cm w kłębie.  Waży ok 12 kg. 

Nie mam wieksze wagi, mąż może go zabrać do przychodni przy okazji jesli będzie miał możliwość wziąć kolejnego psa. Myślę, że i tak różnica w wadze 0,5-1 kg nie na znaczenia.

• Like 1
Posted

Chciałam wstawić jego zdjęcia na ktorych stoi, ale gdzieś mi je pobrało z tel. i nie potrafię znaleźć. Jak coś to są tu wczesniej na wątku. 

Posted
Dnia 3.03.2025 o 16:49, elik napisał:

@Jo37  ogłaszam Nemo na Kraków. Ogłoszenie jest wyróżnione do 24.03. ale dobrze byłoby zmienić tekst. Sprawdź proszę i zaproponuj.

https://www.olx.pl/d/oferta/dwuroczny-binio-szuka-troskliwego-domu-na-cale-zycie-CID103-IDVVNmd.html?bs=olx_pro_listing

Nie wyświetla mi się to ogłoszenie. Z drugiej strony ja nic o Nemo nie wiem po za tym co napisała Jaaga.

Posted
Dnia 4.03.2025 o 15:25, Jo37 napisał:

Nie wyświetla mi się to ogłoszenie. Z drugiej strony ja nic o Nemo nie wiem po za tym co napisała Jaaga.

Pewnie skończyło się wyświetlanie i trzeba od nowa aktywować na kolejne 30 dni. Bez tego nawet wyróżnione nie jest wcale widoczne.

Jeśli chodzi o charakter, to nic się nie zmieniło. Chodziło mi o aktualizację wieku głównie i wagi.

Posted
Dnia 4.03.2025 o 15:25, Jo37 napisał:

Ogłoszenie jest automatycznie przedłużane i wyróżnione do 24.03.  Może zaglądnij i zaproponuj inny tekst, skoro na ten nikt nie odpowiada. Szkoda wyróżnienia.

Nemo.png.6b1931909199943c01c92811dada9850.png

EDIT
Sprawdziłam i faktycznie strona nie otwiera się pomimo wyróżnienia i ustawienia automatycznego przedłużania. Napisałam o tym na czasie i czekam na wyjaśnienie.

• Like 1
Posted

Chyba nie ma możliwości porozumienia się z pracownikiem OLX. Po wielu próbach skontaktowania się ciągle otrzymuję informację, cytuję:

Wszyscy agenci są obecnie zajęci, spróbuj ponownie za kilka minut, odświeżając stronę.
Większość odpowiedzi znajdziesz
w naszym Centrum Pomocy

Nie wiem jak spowodować, aby ogłoszenie było widoczne dla zainteresowanych 😞  

Posted
Dnia 4.03.2025 o 19:43, Alaskan malamutte napisał:

Po konsultacji z Tolą zrobiłam ogłoszenie Nemo (u mnie Niko) na Opole. 

Niko, cudny piesek do adopcji! Opole • OLX.pl

Asiu, czy mogłabym zmienić swoje, mocno nieaktualne ogłoszenie, korzystając częściowo z Twojego tekstu?  Ja niestety nie mam daru do tworzenia ogłoszeń  😞 

Posted
Dnia 4.03.2025 o 20:32, elik napisał:

Asiu, czy mogłabym zmienić swoje, mocno nieaktualne ogłoszenie, korzystając częściowo z Twojego tekstu?  Ja niestety nie mam daru do tworzenia ogłoszeń  😞 

Bardzo proszę😊

• Like 1
Posted
Dnia 4.03.2025 o 20:29, elik napisał:

Dziwna sprawa, ale udało mi się wejść do tego ogłoszenia nie z mojego konta.

https://www.olx.pl/d/oferta/dwuroczny-bingo-szuka-troskliwego-domu-na-cale-zycie-CID103-IDVVNmd.html?reason=ip|recent

Ale żeby edytować ogłoszenie musiałam wejść na swoje konto, a tam kicha, nie można wejść na stronę ogłoszenia. Nadal też nie zgłasza się na czasie nikt z OLX. 

Przypadkiem weszłam na stronę gdzie OLX ogłasza  usterki na ich serwerze. Jest ich sporo. 

https://blog.olx.pl/usterki/

Posted
Dnia 5.03.2025 o 22:49, Alaskan malamutte napisał:

Zobaczyłam, że Poker zrobiła ogłoszenie Nemo na Opole, swoje zatem przerzuciłam na Warszawę. Mam nadzieję, że tam nie ma...

Niko, cudny piesek do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl

Chyba ktos mu robił na Warszawę? Jeśli tak, to 25.03 przerzuć prosze na Bielsko-Białą, bo wtedy kończy się wyróżnienie mojego, a stamtąd jest największy odzew w okolicy.