Jaaga Posted March 3 Posted March 3 Dnia 3.03.2025 o 14:59, Poker napisał: To które? Rozmawiałam z Jo37 i chyba na już najlepiej na Cieszyn bo bliziutko, ludzie mogą przyjechać go poznać. Tam jest tylko nieduże prywatne schronisko. Quote
Poker Posted March 3 Posted March 3 OK Zdjęcia super. Jest co podmienić. Przydałyby się na stojąco, żeby było widać sylwetkę. Quote
Jaaga Posted March 3 Posted March 3 Dnia 3.03.2025 o 19:11, Poker napisał: OK Zdjęcia super. Jest co podmienić. Przydałyby się na stojąco, żeby było widać sylwetkę. To można dać z poprzednich po jednym. Ma takie w lesie, gdzie ladnie go widać. W domu to albo przytula sie albo wspina, żeby wziac go na ręce. Quote
Jaaga Posted March 4 Posted March 4 Dnia 3.03.2025 o 21:26, Poker napisał: Ile on teraz waży i ile ma w kłębie? Ma 45 cm w kłębie. Waży ok 12 kg. Nie mam wieksze wagi, mąż może go zabrać do przychodni przy okazji jesli będzie miał możliwość wziąć kolejnego psa. Myślę, że i tak różnica w wadze 0,5-1 kg nie na znaczenia. 1 Quote
Poker Posted March 4 Posted March 4 Te dane wystarczą. Nemo jest dość wysoki, ale szczupłej budowy. 1 Quote
Jaaga Posted March 4 Posted March 4 Chciałam wstawić jego zdjęcia na ktorych stoi, ale gdzieś mi je pobrało z tel. i nie potrafię znaleźć. Jak coś to są tu wczesniej na wątku. Quote
Poker Posted March 4 Posted March 4 Zrobiłam całkiem nowe ogłoszenie, zmieniłam imię na Norman , tekst i zdjęcia.. Czekam na zatwierdzenie. Na razie nie wyróżniłam. Poczekam na zniżkę. Już jest https://www.olx.pl/d/oferta/norman-maly-pies-do-adopcji-CID103-ID14Ke1D.html?bs=olx_pro_listing 2 Quote
Jo37 Posted March 4 Author Posted March 4 Dnia 3.03.2025 o 16:49, elik napisał: @Jo37 ogłaszam Nemo na Kraków. Ogłoszenie jest wyróżnione do 24.03. ale dobrze byłoby zmienić tekst. Sprawdź proszę i zaproponuj. https://www.olx.pl/d/oferta/dwuroczny-binio-szuka-troskliwego-domu-na-cale-zycie-CID103-IDVVNmd.html?bs=olx_pro_listing Nie wyświetla mi się to ogłoszenie. Z drugiej strony ja nic o Nemo nie wiem po za tym co napisała Jaaga. Quote
Jaaga Posted March 4 Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 15:25, Jo37 napisał: Nie wyświetla mi się to ogłoszenie. Z drugiej strony ja nic o Nemo nie wiem po za tym co napisała Jaaga. Pewnie skończyło się wyświetlanie i trzeba od nowa aktywować na kolejne 30 dni. Bez tego nawet wyróżnione nie jest wcale widoczne. Jeśli chodzi o charakter, to nic się nie zmieniło. Chodziło mi o aktualizację wieku głównie i wagi. Quote
elik Posted March 4 Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 15:25, Jo37 napisał: Nie wyświetla mi się to ogłoszenie. Z drugiej strony ja nic o Nemo nie wiem po za tym co napisała Jaaga. Ogłoszenie jest automatycznie przedłużane i wyróżnione do 24.03. Może zaglądnij i zaproponuj inny tekst, skoro na ten nikt nie odpowiada. Szkoda wyróżnienia. EDIT Sprawdziłam i faktycznie strona nie otwiera się pomimo wyróżnienia i ustawienia automatycznego przedłużania. Napisałam o tym na czasie i czekam na wyjaśnienie. 1 Quote
elik Posted March 4 Posted March 4 Chyba nie ma możliwości porozumienia się z pracownikiem OLX. Po wielu próbach skontaktowania się ciągle otrzymuję informację, cytuję: Wszyscy agenci są obecnie zajęci, spróbuj ponownie za kilka minut, odświeżając stronę. Większość odpowiedzi znajdziesz w naszym Centrum Pomocy Nie wiem jak spowodować, aby ogłoszenie było widoczne dla zainteresowanych 😞 Quote
Alaskan malamutte Posted March 4 Posted March 4 Po konsultacji z Tolą zrobiłam ogłoszenie Nemo (u mnie Niko) na Opole. Niko, cudny piesek do adopcji! Opole • OLX.pl Quote
elik Posted March 4 Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 15:25, Jo37 napisał: Nie wyświetla mi się to ogłoszenie. Z drugiej strony ja nic o Nemo nie wiem po za tym co napisała Jaaga. Dziwna sprawa, ale udało mi się wejść do tego ogłoszenia nie z mojego konta. https://www.olx.pl/d/oferta/dwuroczny-bingo-szuka-troskliwego-domu-na-cale-zycie-CID103-IDVVNmd.html?reason=ip|recent Quote
elik Posted March 4 Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 19:43, Alaskan malamutte napisał: Po konsultacji z Tolą zrobiłam ogłoszenie Nemo (u mnie Niko) na Opole. Niko, cudny piesek do adopcji! Opole • OLX.pl Asiu, czy mogłabym zmienić swoje, mocno nieaktualne ogłoszenie, korzystając częściowo z Twojego tekstu? Ja niestety nie mam daru do tworzenia ogłoszeń 😞 Quote
Alaskan malamutte Posted March 4 Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 20:32, elik napisał: Asiu, czy mogłabym zmienić swoje, mocno nieaktualne ogłoszenie, korzystając częściowo z Twojego tekstu? Ja niestety nie mam daru do tworzenia ogłoszeń 😞 Bardzo proszę😊 1 Quote
elik Posted March 4 Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 20:36, Alaskan malamutte napisał: Bardzo proszę😊 Serdecznie dziękuję Asiu Quote
elik Posted March 4 Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 20:29, elik napisał: Dziwna sprawa, ale udało mi się wejść do tego ogłoszenia nie z mojego konta. https://www.olx.pl/d/oferta/dwuroczny-bingo-szuka-troskliwego-domu-na-cale-zycie-CID103-IDVVNmd.html?reason=ip|recent Ale żeby edytować ogłoszenie musiałam wejść na swoje konto, a tam kicha, nie można wejść na stronę ogłoszenia. Nadal też nie zgłasza się na czasie nikt z OLX. Przypadkiem weszłam na stronę gdzie OLX ogłasza usterki na ich serwerze. Jest ich sporo. https://blog.olx.pl/usterki/ Quote
Alaskan malamutte Posted March 5 Posted March 5 Zobaczyłam, że Poker zrobiła ogłoszenie Nemo na Opole, swoje zatem przerzuciłam na Warszawę. Mam nadzieję, że tam nie ma... Niko, cudny piesek do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Quote
Jaaga Posted March 6 Posted March 6 Dnia 5.03.2025 o 22:49, Alaskan malamutte napisał: Zobaczyłam, że Poker zrobiła ogłoszenie Nemo na Opole, swoje zatem przerzuciłam na Warszawę. Mam nadzieję, że tam nie ma... Niko, cudny piesek do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Chyba ktos mu robił na Warszawę? Jeśli tak, to 25.03 przerzuć prosze na Bielsko-Białą, bo wtedy kończy się wyróżnienie mojego, a stamtąd jest największy odzew w okolicy. Quote
Recommended Posts