elik Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Martusiu też go ogłaszam i podmieniłabym zdjęcia. te są bardzo ładne. Wypiękniał kawaler 🙂 Przydałyby się numery zdjęć i informowanie kto które wykorzystał. Szkoda czasu na robienie ogłoszenia, które zostanie usunięte, bo wyłapią, że to ten sam pies, a najłatwiej jest to stwierdzić po takich samych zdjęciach. Quote
Tola Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Dnia 28.07.2024 o 18:54, elik napisał: Martusiu też go ogłaszam i podmieniłabym zdjęcia. te są bardzo ładne. Wypiękniał kawaler 🙂 Przydałyby się numery zdjęć i informowanie kto które wykorzystał. Szkoda czasu na robienie ogłoszenia, które zostanie usunięte, bo wyłapią, że to ten sam pies, a najłatwiej jest to stwierdzić po takich samych zdjęciach. Wiem, jutro postaram się wstawić numery. Ja chyba nie będę podmieniać, tylko zrobię nowe ogłoszenie... Quote
elik Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Dnia 28.07.2024 o 19:00, Tola napisał: ... Ja chyba nie będę podmieniać, tylko zrobię nowe ogłoszenie... Musiałabyś skasować to obecne, a coś mi się kołacze w łepetynie, że po usunięciu ogłoszenia nie można od razu ponownie ogłaszać tego samego. Quote
Tola Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Dnia 28.07.2024 o 19:03, elik napisał: Musiałabyś skasować to obecne, a coś mi się kołacze w łepetynie, że po usunięciu ogłoszenia nie można od razu ponownie ogłaszać tego samego. I w tym problem... Quote
elik Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Dnia 28.07.2024 o 19:06, Tola napisał: I w tym problem... Dlatego chyba lepiej nawet cały tekst zmienić, niż dać nowe ogłoszenie. Quote
Sara2011 Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Dnia 28.07.2024 o 19:03, elik napisał: Musiałabyś skasować to obecne, a coś mi się kołacze w łepetynie, że po usunięciu ogłoszenia nie można od razu ponownie ogłaszać tego samego. Ja kasuję stare i od razu robię nowe ogłoszenie i nigdy nie miałam w związku z tym żadnych problemów. Quote
elik Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Dnia 28.07.2024 o 19:25, Sara2011 napisał: Ja kasuję stare i od razu robię nowe ogłoszenie i nigdy nie miałam w związku z tym żadnych problemów. Tego samego psa? Quote
Jaaga Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Dnia 28.07.2024 o 19:17, elik napisał: Dlatego chyba lepiej nawet cały tekst zmienić, niż dać nowe ogłoszenie. Bez wyróżnienia nie ma sensu, bo tak będzie niewidoczne dla wszystkich. Dnia 28.07.2024 o 19:25, Sara2011 napisał: Ja kasuję stare i od razu robię nowe ogłoszenie i nigdy nie miałam w związku z tym żadnych problemów. Też zazwyczaj tak robiłam bez problemu, ale raz mi usunęli. Teraz zaznaczam w ich ankiecie przy usuwaniu, że nie sprzedany. Odczekuję trochę i wstawiam nowe. Nie zdarzyło się, żeby usunęli. Quote
elik Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Dnia 29.07.2024 o 09:56, Jaaga napisał: Bez wyróżnienia nie ma sensu, bo tak będzie niewidoczne dla wszystkich. To oczywista oczywistość 🙂 Quote
Jaaga Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Znalazłam ogłoszenie Limonka80 - też już od 01.07 niewyróżnione : https://www.olx.pl/d/oferta/maly-neo-czeka-daj-mu-dom-CID103-IDZW3h8.html?bs=olx_pro_listing Tego trzeba bardzo pilnować, bo to jedyny pies u nas tak adopcyjny ,a do tego wiadomo że z upływem czasu szanse zmniejszają się. Muszę sprawdzić stan finansów z mojej licytacji na wyróżnienia, czy mi jeszcze zostały. Tylko musze przejrzeć 3 wątki,bo nie zapisałam sobie nigdzie,poza postami na nich. Quote
Jaaga Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Dnia 12.07.2024 o 12:02, Tola napisał: Z założonej Skarbonki w ramach zbiórki "Otul miłością maluchy" na Ratujemy Zwierzaki na konto ZEA wpłynęło 1110,92 zł. Ponieważ Aura znalazła już dom, kwota została podzielona pomiędzy Neri i Rzepika, najmłodszych mieszkańcow hoteliku u Jagny - każdemu z nich przypadło 555,46 zł. Tolu, skoro nie ma żadnych zmian w podziale środków, czy ten miesiąc hotelowania rozliczasz z tego? Quote
Jaaga Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 wyrózniłam jeszcze ogłoszenie od Toli: https://www.olx.pl/d/oferta/mlodziutki-uroczy-nieduzy-nikon-do-adopcji-CID103-IDZUwyH.html?bs=olx_pro_listing&isPreviewActive=1&sliderIndex=0 - 22,69 zł. wyróżnione do 29.08. Drugie ogłoszenie Toli też jest już niewyrónione,podobnie jak od Limonki. Quote
Jaaga Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Podliczyłam koszty wyróznionych przeze mnie ogłoszeń dla Nemo, Rzepika i Arii. Wyrózniłam ich 12, przekroczyłam już wcześniej budżet,wiec to ostatnie wyróznienie ma ode mnie. Teraz warto zrobić zestawienie wszystkich ogłoszeń w jednym poście z datami do kiedy są ważne i pilnować wyróżnień. Z tego, co teraz orientuję się ,co najmniej 3 ogłoszenia nie są wyróżnione, więc też nikt ich nie zobaczy, bo raczej nie będzie zaglądać na 50 stronę 😉 Jo37, mam nadzieję że dasz radę to zrobić? Quote
Jaaga Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Dnia 29.07.2024 o 11:47, Poker napisał: Mam 36 zł na ogłoszenia. Komu przelać? Napisałam wczoraj do Jo37. Dziś ma wejść na dogo. Poker, może sama dasz radę wyróżnić któreś? Tola chce zmienić jedno swoje na nowe z nowymi zdjęciami, więc warto będzie je wyróżnić. Pozostale moga nie byc aktywne, wiec najpierw potrzebna aktywacja, zeby wyroznienia nie marnowac na ogloszenie, którego nikt nie widzi. Ja naprawdę już nie dam rady ogarniać wszystkiego na wszystkich wątkach, rozliczać, prosic o ogloszenia i pilnować ich aktualizacji oraz wyróżnień. Swoje watki zaniedbuję przez to. Chciałabym, żeby opiekunki psów same to robiły, a ja będę wstawiać zdjęcia i miesieczne rozliczenia. Quote
Poker Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Trzeba jakoś zmobilizować opiekunki psów. Inaczej się wykończysz. Mogę wyróżnić, tylko które? Quote
Jaaga Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Dnia 29.07.2024 o 13:22, Poker napisał: Trzeba jakoś zmobilizować opiekunki psów. Inaczej się wykończysz. Mogę wyróżnić, tylko które? Rozmawiałam z Tolą, usunie swoje stare, zrobi nowe i to jej ogłoszenie warto bedzie wyróznić. Niestety, już nie daję rady. Cały czas robię jeszcze fanty na bazarki, robię te bazarki,licytacje tu i na FB, wszystko rozliczam,wysyłam. Miesięczne rozliczenia, pilnowanie weta, leczeń, zabiegów,rozliczenia hoteliku, zamawianie karm, sprzątanie, czesanie,kąpanie, pilnowanie profilaktyki. A to przecież tylko bezdomniaki. Do tego dochodzi cała hodowla na mojej głowie. i inne zwierzęta oprócz psów. Nie może być tak, że wątki zamierają, nie ma ogłoszeń, a te które są zrobione pół roku temu, nie są widoczne. psy tak domów nie znajdą,a upływajacy czas działa na ich niekorzysć. Quote
Jaaga Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Jedno z moich ogłoszeń Rzepika zmieniłam na Nemo jako Nero. wykorzystałam zdjecia z ogrodu,nie z kanapą, żeby nie powtarzać ich w dwóch różnych ogłoszeniach. Przeniosłam na Częstochowę,bo już nie wiem, kto gdzie ogłasza. Moje drugie jest na Bielsko-Białą. Quote
Recommended Posts