Ra_dunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Na takie wieści czekałam :loveu::loveu::loveu: Wspaniale :loveu: Głaski dla Ciapulki ;) A ty Ciapuś to dzisiaj szampana możesz otworzyć :evil_lol: Quote
ciapuś Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Przyznaje że przed dzisiejszą wizytą miałam niezłego stresa i teraz powoli mnie odpuszcza Quote
szajbus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No to ja se chlapnę dzisiaj jeszcze jedno Karmi na to konto. Trzeba oblać takie nowiny. Kto do mnie dołączy? Quote
szajbus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 To za zdrówko Ciapulki Wsiadaj w autobus i mykaj do mnie . Quote
rita60 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja tez,tylko wole winko:oops: pijcie cioteczki za zdrowie Ciapulki:lol: Quote
szajbus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Winka nie bardzo mogę, ale łyk mi nie zaszkodzi. Dzieki Quote
MyrkurDagur Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 No no no, a co tu tak wesoło? :cool3: :lol: Quote
Energy Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 rita60 napisał(a):Ja tez,tylko wole winko:oops: pijcie cioteczki za zdrowie Ciapulki:lol: Ja też chętnie się z Wami napiję, za Ciapulkę:loveu: Quote
Energy Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 MyrkurDagur napisał(a):No no no, a co tu tak wesoło? :cool3: :lol: Bo maleństwo już nie musi mieć operacji:multi::multi::multi: Quote
zuzka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kto da Ciapuleńce kochany i opiekuńczy domeczek.Ciapuś nie wyobrażam sobie waszego rozstania. Quote
Energy Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 zuzka napisał(a):Kto da Ciapuleńce kochany i opiekuńczy domeczek.Ciapuś nie wyobrażam sobie waszego rozstania. Też nie bardzo sobie to wyobrażam:cool3: Quote
Ra_dunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 oj ciężko będzie, ciężko ;) A wyobrażacie sobie jak ten domek dla Ciapulki będzie na wszystkie strony prześwietlony? :evil_lol: Quote
majqa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ra_dunia napisał(a):(...) A wyobrażacie sobie jak ten domek dla Ciapulki będzie na wszystkie strony prześwietlony? :evil_lol: Mogę sobie wyobrazić, poprzeczka będzie wysokooo. :lol: Czy można się temu dziwić przy tylu spędzonych chwilach ze zwierzęciem? Drżeniu o nie, chwilach trwogi i szczęścia? Jejku... Cieszę się, że kolejna operacja jest zbyteczna. :loveu: Quote
rita60 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Wybacz ciapulko,ale ona jest tez taka mala i bezbronna jak ty:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/psi-smutek-spojrz-w-jej-oczy-juz-nie-zasniesz-spokojnie-pomocy-ds-na-cito-136153/index31.html Quote
ewatonieja Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 OSZCZEDZONY BÓL OPERACJI, PRZED NIA JESZCZE BÓL ROZSTANIA, TERAZ MOWIE O CIAPULCE :razz: CHYBA NAJTRUDNIEJ ROZSTAC SIE Z PSIM DZIECKIEM, KTORE SIE PROWADZIŁO PRZEZ TYLE CZASU, KU PEŁNOSPRAWNOSCI, I PRZEZ DROGE KU DOROSŁOSCI ,AGNIESZKA JEST JAK DRUGA MAMA :loveu: Quote
ciapuś Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Może mi ktoś coś doradzi bo mam mały a właściwie to ogromny problem z Ciapulką :mad: Paskuda jedna nie chce chodzić w obroży.Jak tylko jej ją założę kładzie się plackiem i udaje głuchą i ślepą.Mogę sobie wołać próbować przekupić ją smakołykami ,nic nie działa.Obroża na szyi i Ciapulka leży jak sparaliżowana i wydaje z siebie dziwne dźwięki ,obroża z szyi i pies wesolutki i posłuszny.:evil_lol: Quote
ciapuś Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ewatonieja napisał(a):to może szelki? :lol: jest jeszcze gorzej :mad: w szelkach to ona mam wrażenie że przestaje nawet oddychać :evil_lol: Quote
monika083 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ciapuś napisał(a):Może mi ktoś coś doradzi bo mam mały a właściwie to ogromny problem z Ciapulką :mad: Paskuda jedna nie chce chodzić w obroży.Jak tylko jej ją założę kładzie się plackiem i udaje głuchą i ślepą.Mogę sobie wołać próbować przekupić ją smakołykami ,nic nie działa.Obroża na szyi i Ciapulka leży jak sparaliżowana i wydaje z siebie dziwne dźwięki ,obroża z szyi i pies wesolutki i posłuszny.:evil_lol: hmm a to dziwolag maly:evil_lol: a moze zakladaj jej obrozke/szelki i zaraz szybciutko(nim zdazy sie polozyc) daj jakis smakolyk,ktory uwielbia,pochwal i zdejmij obrozke i tak cwicz z nia(codziennie pare razy) moze sie jakos przyzwyczai Quote
ciapuś Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Wczoraj wyszłyśmy wieczorem w obróżce na spacer,to po powrocie wyglądała jak kokon oblepiony błotem:evil_lol: Jako że bała się zostać to zamiast biec za mną pokonywała drogę turlając się :diabloti: Quote
Recommended Posts