Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszko, odwaliłaś kawał dobrej roboty przy Ciepulce. :loveu:
Ona śmiga jak odrzutowiec, a jeszcze nie tak dawno nie podnosiła kuperka z podusi.

Komu tą dzielną dziewuszkę?

Posted

Jestem w szoku
Ciapulka to mała diablica.Wczoraj uśmialiśmy się z niej aż do łez.
W małym ciele wielki duch.:diabloti: Starała się stanąć na wysokości zadania i pilnować działki skoro dwa pozostałe psy tego nie robią :evil_lol:.
Kiedy zobaczyła psa sąsiadów dodam że to wilk więc wyglądała przy nim jak mrówka biegała wzdłuż siatki z irokezem przez całą długość grzbietu i ujadała jak głupol.Po kilku takich rundkach padła zmęczona i tylko już z pod stołu warczała na wszystko co się ruszyło.
Jednym słowem pies obronny.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ciapuś napisał(a):
Jestem w szoku
Ciapulka to mała diablica.Wczoraj uśmialiśmy się z niej aż do łez.
W małym ciele wielki duch.:diabloti: Starała się stanąć na wysokości zadania i pilnować działki skoro dwa pozostałe psy tego nie robią :evil_lol:.
Kiedy zobaczyła psa sąsiadów dodam że to wilk więc wyglądała przy nim jak mrówka biegała wzdłuż siatki z irokezem przez całą długość grzbietu i ujadała jak głupol.Po kilku takich rundkach padła zmęczona i tylko już z pod stołu warczała na wszystko co się ruszyło.
Jednym słowem pies obronny.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wow,to prawie bestia,kochana malenka bestia:loveu:ciapulka broni swoja ciapusie:multi:

Posted

Łapki Ciapulki sprawują się coraz lepiej:multi:.Już chodzimy trzy razy dziennie na spacerki.Dzisiaj mała dostała jakiejś głupawki i na spacerku przebiegła całą trasę(mimo że normalnie w drodze powrotnej brałam ją na ręce)a w domu zaczęła biegać po pokojach i łapać w biegu co się da :mad:.Teraz padła i odsypia szaleństwo.:evil_lol:

Posted

ciapuś napisał(a):
Łapki Ciapulki sprawują się coraz lepiej:multi:.Już chodzimy trzy razy dziennie na spacerki.Dzisiaj mała dostała jakiejś głupawki i na spacerku przebiegła całą trasę(mimo że normalnie w drodze powrotnej brałam ją na ręce)a w domu zaczęła biegać po pokojach i łapać w biegu co się da :mad:.Teraz padła i odsypia szaleństwo.:evil_lol:

No to super wieści:loveu:
Zaczyna się zachowywać jak zdrowy szczeniaczek:multi::multi::multi:w końcu wszystko co na drodze może się nadawać do zabawy i pogryzienia:evil_lol: