kasiulek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wiatam!ja jestm kasia 30lat bardzo bym chciala miec kontakt z kim kto zna ciapunie lub z załozycielem wątku to mój nr gg 2338810 ja mam sześcioosobową grupe która pomaga ziwerzętom znależliśmy juz domek nie jedemu pieskowi mamy tez profil na nk,,Zwierzęta potrzebuja pomocy''W tym naszym profilu jest równiez ciapunia wysyłamy codziennie linki z nr konta +adopcja duzo osób juz wpłaciło pieniązki z naszych znajomych na nk:)proszę o kontakt na gg:)a wogóle jest juz rok 2009 mamy lipiec więc jak jej łapki ile ona juz ma czy sa jacyć chętni na nią?.pozdrawiam serdecznie:)i zycze powodzenia my tez szukamy jej ciągle domku?:)Ciapunia bedzie dobrze w górę;)!!!! Quote
Ra_dunia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ciapunia wydoroślała :crazyeye: Jakoś aż się wierzyć nie chce, że ten czas tak szybko płynie... Kasiulek - jak Ciapuś (opiekunka Ciapulki) wejdzie na dogo, to na pewno odpowie na wszystkie Twoje pytania. Quote
ciapuś Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Ra_dunia']Ciapunia wydoroślała :crazyeye: Jakoś aż się wierzyć nie chce, że ten czas tak szybko płynie... Kasiulek - jak Ciapuś (opiekunka Ciapulki) wejdzie na dogo, to na pewno odpowie na wszystkie Twoje pytania. No już mam dorosłą panienkę pod dachem. Natomiast spacerek dzisiejszy był koszmarem.Ze względu na cieczkę Ciapulka musi nauczyć się chodzić w obroży i na smyczy.Dzisiaj zrobiliśmy pierwszą próbę chodzenia na smyczy i było strasznie.Sunia odwaliła taki koncert jakby ją ze skóry obdzierali leżąc jak placek na środku drogi.Ale nie poddałam się ,wzięłam długi sznurek przywiązałam do obroży i schowałam się za blokiem.Poskutkowało mała biegiem przyleciała zobaczyć gdzie jestem.Dalsza droga wyglądała podobnie.Ja do przodu i jak już byłam daleko Ciapulka biegiem za mną i klap na ziemię jak placek obrażona. Teraz padła w swoim spanku bo obroży nie zdjeliśmy i patrzy na mnie tymi wielkimi ślepiamio obrażona i rozżalona że jej dokuczam. Może ma ktoś na zbyciu automatyczną 5m smycz dla małych psiaków.Bardzo by nam sie przydała do tych ćwiczeń PS Z KASIULEK JUŻ ROZMAWIAŁAM NA GG Quote
szajbus Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Buntowniczka całym pysiem! :evil_lol: Oj se ciotka wyhodowałaś szantażystkę, nie ma co! Albo mi zdejmiesz obroże, albo sie rozpłaszczę na środku drogi. Nieźle! Quote
rita60 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Witaj panienko-buntowniczko,widze,ze wchodzisz w trudny wiek;) Quote
Energy Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Hej Ciapulko-buntowniczko:loveu:zdrowiej maluchu:lol: Ciapuś ja mam taką smycz, praktycznie nie używaną, bo miałam prowadzić moje suczydła, ale mają trójnik i zwykłą smycz. Więc chętnie Ci dla malutkiej wyślę, poproszę adres na pw:p Quote
Ra_dunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ciapulka musi się na prawdę już dobrze czuć skoro rozrabia :) Quote
Energy Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ciapuś wysłałam priorytet jutro smyczka powinna być u Was:p Quote
Energy Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Nie ma za co:oops:tylko nie wiem czy Ciapulka będzie zadowolona:evil_lol: A dla Ciebie za taką super opiekę nad malutką:Rose::Rose::Rose: Quote
ciapuś Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 zapraszamy na bazarki Kosmetyki ,książki i nie tylko -na *FPR-ZwP* do 02.08 SUUUPER plecak w kształcie kota i nie tylko -na *FPR-ZwP* do 02.08 Biżuteria,ciuchy,ciuszki,fatałaszki - na *FPR-ZwP* do 02.08 Quote
rita60 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Sliczne,psie dziecko czeka na kochajacy domek....... Quote
zuzka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 rita60 napisał(a):Sliczne,psie dziecko czeka na kochajacy domek....... Etam to już nie psie dziecko tylko psi podlotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 zuzka napisał(a):Etam to już nie psie dziecko tylko psi podlotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No tak,masz racje:oops:ale ten czas leci:razz: Quote
ciapuś Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Energy bardzo dziękuje za smyczkę ,już jest u mnie :crazyeye: Quote
Energy Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Bardzo proszę:pmam nadzieję, że Ciapulka też się ucieszyła:cool3::evil_lol: Na poczcie mówili, że dziś będzie;) Quote
ciapuś Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Ciapulka dzisiaj była już na spacerku na nowej smyczce.Prezentuje się super. Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Quote
Energy Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Nie ma za co:oops:cieszę się, że jest ok i mam nadzieję, że będzie Wam dobrze służyć:lol: A Ciapulka lepiej chodzi na takiej rozciąganej smyczce czy też się buntuje? Quote
ciapuś Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Buntuje się :mad: , ale robimy maleńkie postępy Quote
Energy Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Charakterna dziewczynka:evil_lol: Ciapuś wymiziaj ją mocno proszę:loveu: Quote
ciapuś Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Wymiziam i powiem że ten super prezent to od Cioci Energy Na pewno będzie Ci wdzięczna :evil_lol: tak jak mnie jest wdzięczna za super obroże :diabloti: Quote
Recommended Posts