Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY Dla Figielka i Malinki ręcznie robione mydełka i coś dla piesków do 19.07. do 20.00

Recommended Posts

Posted
Dnia 12.07.2023 o 18:04, Jo37 napisał:

Kto może to powinien wpłacić więcej. Nadpłaty będą przecież przeznaczone na psiaki.

Bardzo dobry pomysł.

Posted

Zrobiłam zestawienie dotychczasowych mydełkowych zamówień, może będzie Jaadze łatwiej to ogarnąć. Proszę, posprawdzajcie, czy Wasze zamówienia się zgadzają.

UlaFeta

1 szt. glicerynowe z kozim mlekiem i solą, z aloesem z zatopionymi kwiatkami ogórecznika (poz. 1 bazarku)

1 szt. glicerynowe z kozim mlekiem z kawałeczkami mydła glicerynowego aloesowego. (poz. 2 bazarku)

1 szt. glicerynowe z mlekiem kozim, druga warstwa z suszonymi kwiatami rumianku  (poz.3 bazarku)

Dodatkowo zamówione:

1 szt. z kawą i olejkiem lawendowym

1 szt. glicerynowe z limonką

1 szt. białe z olejami

Razem 6 sztuk.

Ellig

1 szt. glicerynowe z aloesem i zmieloną kawą do peelingu, z dodatkiem miki o morskim kolorze (poz. 4 bazarku)

Jo37

1 szt. mleko+olejek różany + sól

1 szt. mleko+olejek lawendowy 

1 szt. glicerynowe z aloesem i zmieloną kawą do peelingu, z dodatkiem miki o morskim kolorze (takie samo jak poz. 4 bazarku)

1 szt. z olejkiem goździkowym (bez płatków)

1 szt. z olejkiem neem. (bez płatków)

1 szt. glicerynowe z aloesem i olejkiem goździkowym. 

Razem 6 sztuk.

alex260503

1 szt. z kawą,

1 szt. z płatkami chabrowymi oraz olejkiem lawendowym

1 szt. z olejkiem neen

1 szt. z olejkiem goździkowym

1 szt. z olejkiem lawendowym

1 szt. z aktywnym węglem

razem 6 szt.

Isiak

2 szt. glicerynowe z kozim mlekiem, płatkami chabrowymi,

1 szt. glicerynowe z kozim mlekiem i aloesem

1 szt. z olejkiem lawendowym

1 szt. z olejkiem goździkowym

Razem 5 sztuk

jola&tina

3 szt. - obojętnie jakie

Agat21

3 szt.,wszystkie bez mleka, tylko gliceryna i aloes: 2 z kawą do peelingu, jedno bez kawy

mdk8

2 szt. bez mleka z aloesem i 2 szt. z kawą - różane.

1 szt. glicerynowe z limonką

1 szt. glicerynowe czarne z węglem aktywnym.

Razem 6 sztuk

Grażka123

glicerynowe, bez mleka, z pigmentem limonkowym:

1 szt. z aloesem,

1 szt. z olejkiem lawendowym,

1 szt. z olejkiem goździkowym,

1 szt. z solą morską

Razem 4 sztuki

• Like 1
Posted

Wielkie dzięki dobra kobieto za zebranie tego. Jeszcze mam zamówione kilka od Rozi.

Miałam dziś to spisywać, ale jak zwykle coś musiało się stać i Luna dorwała kolejną kurę zanim Andrzej zamknął ją w kojcu po spacerze. Na rowerze jechał po nić i leki do przychodni i musiałam ją szyć. 

• Like 1
Posted
Dnia 13.07.2023 o 14:47, Jaaga napisał:

Wielkie dzięki dobra kobieto za zebranie tego. Jeszcze mam zamówione kilka od Rozi.

Miałam dziś to spisywać, ale jak zwykle coś musiało się stać i Luna dorwała kolejną kurę zanim Andrzej zamknął ją w kojcu po spacerze. Na rowerze jechał po nić i leki do przychodni i musiałam ją szyć. 

A to diablisko z Luny. Biedna kurka...

Posted
Dnia 12.07.2023 o 12:08, alex260503 napisał:

jestem zainteresowana mydełkiem z kawą, z płatkami chabrowymi oraz olejkiem lawendowym, a miki granatowa?

pozdrawiam alex

Mika jest niebieska, może być?

IMG_20230713_151111.jpg

Posted
Dnia 12.07.2023 o 21:36, mdk8 napisał:

Jeszcze poproszę po 1 szt. glicerynowe z limonką i glicerynowe czarne z węglem aktywnym.

To pierwsze mleczne czy transparentne? Kolor limonkowy, zapach grejpfrutowy? czarne z węglem jakiś olejek zapachowy?

Posted
Dnia 12.07.2023 o 13:08, agat21 napisał:

Poproszę 3 mydełka. Wszystkie bez mleka, tylko gliceryna i aloes. 2 z kawą do peelingu. Jedno bez kawy 🙂

Czy to bez kawy może być transparentne z olejkiem arganowym, bo nie wiem czy aloesowe jeszcze będzie? I jeszcze jaki olejek zapachowy: lawendowy, różany, grejpfrutowy i jakie dodatki - płatki chabrowe, rumianek czy perłowa mika?

Posted
Dnia 12.07.2023 o 15:10, Grażka123 napisał:

Proszę mydełka glicerynowe, bez mleka, z pigmentem limonkowym:

🙂 z aloesem,

🙂 z olejkiem lawendowym,

🙂 z olejkiem goździkowym,

🙂 z solą morską.

Przesyłka razem z Jo37. 

Dodatki jakieś : olejek różany lub grejpfrutowy? Płatki chabrowe, rumianek, perłowa mika niebieska lub seledynowa, pigment limonkowy lub czerwony?

Posted
Dnia 12.07.2023 o 18:39, UlaFeta napisał:

I jeszcze glicerynowe z limonką.

Wszystkie sa glicerynowe. Tylko jaka baza: transparentne aloesowe, transparentne arganowe, aleppo/olej laurowy ( nietranspatentne) , mleko kozie, 3 oleje- shea, mango, kakao(nietransparentny). Zapach może byc olejek grejpfrutowy?

Posted
Dnia 13.07.2023 o 15:45, Jaaga napisał:

To pierwsze mleczne czy transparentne? Kolor limonkowy, zapach grejpfrutowy? czarne z węglem jakiś olejek zapachowy?

transparentne , może być grejpfrutowy . a olejek może być arganowy.

Posted
Dnia 13.07.2023 o 16:23, Jaaga napisał:

Dodatki jakieś : olejek różany lub grejpfrutowy? Płatki chabrowe, rumianek, perłowa mika niebieska lub seledynowa, pigment limonkowy lub czerwony?

Tylko pigment limonkowy. 

Posted
Dnia 13.07.2023 o 16:13, Jaaga napisał:

Czy to bez kawy może być transparentne z olejkiem arganowym, bo nie wiem czy aloesowe jeszcze będzie? I jeszcze jaki olejek zapachowy: lawendowy, różany, grejpfrutowy i jakie dodatki - płatki chabrowe, rumianek czy perłowa mika?

To bez kawy może jak najbardziej być transparentne - bardzo takie lubię 🙂

Może być olejek arganowy - jest super. Zapachowy olejek poproszę lawendowy i płatki chabrowe lub rumianek mogą być takoż 😀

Posted
Dnia 13.07.2023 o 16:30, Jaaga napisał:

Wszystkie sa glicerynowe. Tylko jaka baza: transparentne aloesowe, transparentne arganowe, aleppo/olej laurowy ( nietranspatentne) , mleko kozie, 3 oleje- shea, mango, kakao(nietransparentny). Zapach może byc olejek grejpfrutowy?

Transparentne arganowy,3 oleje,zapach olejek greifrutowy, może być.

Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam.😂

Ale masz zdolne dziecko.Gratki.🤝

Posted
Dnia 13.07.2023 o 15:39, UlaFeta napisał:

Moje się zgadza.Dzieki.

Isiaczku na urlopiku.jestes?

Nieeee... już po urlopie. Mam możliwość robić sobie krótkie przerwy w pracy i zaglądać na dogo 🙂

• Upvote 1
Posted
Dnia 13.07.2023 o 14:47, Jaaga napisał:

Biedna kura. Lunka to chyba z nudów, ona przecież tak "dobrze" wygląda. Niestety moja Yoko też wymaga stałej uwagi na spacerach. Węszy i goni za wszystkim co żywe. Dziś "rzuciła się" na skowronka co przysiadł przy drodze.

Kurze należy się jakieś zadośćuczynienie.

Posted
Dnia 14.07.2023 o 10:26, alex260503 napisał:

Dzień dobry

jeśli można to poproszę jeszcze mydełko z aktywnym węglem

pozdrawiam serdecznie i miłego dnia 🙂

dziękuję, dopisuję do postu z zestawieniem zamówień