Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.07.2023 o 21:29, Poker napisał:

Może Słodziak?

To pasuje, ale chyba nie ma co już mu mieszać w głowie i wołać inaczej. Jednak do ogłoszeń jest jak najbardziej trafne. Mieliśmy yorkę  Słodziakę.

Posted
Dnia 8.07.2023 o 10:23, Nadziejka napisał:

💓  

Tolu z kramiku poslalam Figielkowi 29 zl na konto ZEA

• Like 1
Posted
Dnia 23.07.2023 o 21:38, Nadziejka napisał:

Tolu z kramiku poslalam Figielkowi 29 zl na konto ZEA

Bardzo dziękujemy razem z Figielkiem, potwierdzę jak będą na koncie🌺🌹🌺

Posted

O Figielka są zapytania, głównie z wrocławskiego olx, ale albo to nie są domy dla malca albo zainteresowani twierdzą, że hotelik za daleko. Czekamy więc nadal.   Rodzina z Rybnika napisała, że chcą powalczyć o Figielka, bo to wymarzony pies dla nich, ale jak zaoroponowałam, żeby podjechali całą rodziną do hoteliku, to przestali się odzywać.

Posted
Dnia 24.07.2023 o 18:10, Tola napisał:

O Figielka są zapytania, głównie z wrocławskiego olx, ale albo to nie są domy dla malca albo zainteresowani twierdzą, że hotelik za daleko. Czekamy więc nadal.   Rodzina z Rybnika napisała, że chcą powalczyć o Figielka, bo to wymarzony pies dla nich, ale jak zaoroponowałam, żeby podjechali całą rodziną do hoteliku, to przestali się odzywać.

Widocznie czeka jeszcze na swoją rodzinę. Teraz to ma taką rozrywkę, że pewnie jemu nie śpieszno do zmiany domu. 

Andrzej wsadził do pokoju worek po 15 kg karmy wypełniony sianem dla królików Minii i te diabełki ściągnęły go w nocy z szafki rozwlekając siano po całym pokoju. Rano kiedy weszłam po nie na spacer, to myślałam że zemdleję,  czułam się jak w jakiejś stodole.

Ojciec ukaranyprzez nie za głęboki sen teraz musi sprzątać 😜

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Na konto ZEA wpłynęły kolejne wpłaty dla Figielka, pięknie dziękujemy kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif

50 zł od Jo37 (21.07.) kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif

29 zł - Nadziejka bazarek (24.07.) kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif

• Like 1
Posted
Dnia 30.07.2023 o 01:04, Poker napisał:

Śliczny.

I przekochany. Aż dziw, że nikt odpowiedni dotąd nie zadzwonił. To pies, którego chciałoby się mieć. 

Posted

No cudne zdjęcia, cudny Figielek🥰🥰🥰 Zmienię  zdjęcia z ogłoszenia na Katowice, bo tam są najstarsze. I może dorobię na Warszawę. Czy ktoś może dorobić na Opole? 

Posted

Z bazarku mydełkowego przelałam 464 zł, po odjęciu KW do podziału pomiędzy Figielka i Malinkę jest 399,03 zł. Podziel pomiędzy psiaczki według własnego uznania w zależności od potrzeb.
Jak przelew dojdzie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

• Like 1
Posted
Dnia 31.07.2023 o 14:37, Isiak napisał:

Z bazarku mydełkowego przelałam 464 zł, po odjęciu KW do podziału pomiędzy Figielka i Malinkę jest 399,03 zł. Podziel pomiędzy psiaczki według własnego uznania w zależności od potrzeb.
Jak przelew dojdzie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Dziekuje, potwierdzę. Jeszcze nie doszly. 

Własnie widzę, że Figielek na razie jest zabezpieczony finansowo. Malinka niestety sporo już na minusie.

Zrobię jutro rozliczenie tego bazarku i Figielkowi powyrożniam ogłoszenia z tych pieniędzy. 

Tolu daj znać, które wyróżnić, bo się już pogubiłam. 

Posted

Mam bardzo dobrą wiadomość dla sympatyków Figielka - być może już w niedzielę maluch pojedzie do swojego domu😁 Wszystko zadziało się przedwczoraj - zadzwoniła rodzina z Wrocławia, dobrze nam się rozmawiało, więc wysłalam ankietę. Dzisiaj nieoceniona Poker, której bardzo dziękuję 🌹 🌹🌹, podjechała na wizytę no i chyba będzie z tego domek🙂. Rodzina ma w sobotę podjechać do Jagny poznać Figielka, a w niedzielę  wróciłby z nimi już do Wrocławia do własnego domu. Nowa rodzina naszego wyjątkowego szczeniaka to p. Iza, jej mąż i dwoje dzieci w wieku 11 i 14 lat. Więcej o rodzinie napisze może Poker. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wizytę💐

• Like 7
  • Upvote 1
Posted
Dnia 3.08.2023 o 15:26, Tola napisał:

Mam bardzo dobrą wiadomość dla sympatyków Figielka - być może już w niedzielę maluch pojedzie do swojego domu😁 Wszystko zadziało się przedwczoraj - zadzwoniła rodzina z Wrocławia, dobrze nam się rozmawiało, więc wysłalam ankietę. Dzisiaj nieoceniona Poker, której bardzo dziękuję 🌹 🌹🌹, podjechała na wizytę no i chyba będzie z tego domek🙂. Rodzina ma w sobotę podjechać do Jagny poznać Figielka, a w niedzielę  wróciłby z nimi już do Wrocławia do własnego domu. Nowa rodzina naszego wyjątkowego szczeniaka to p. Iza, jej mąż i dwoje dzieci w wieku 11 i 14 lat. Więcej o rodzinie napisze może Poker. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wizytę💐

💓 💓 💓 Σκορπίζω βαθμολόγηση Εύσπλαχνος koniczynka na szczęście μαγειρεύω ένα γεύμα  σκοτάδι υπερβολή

Posted

Tola właściwie napisała wszystko.

Domek Figielka jest bardzo fajny, pańcia kulturalna, zorientowana w potrzebach psa. Córa 14 l, syn 11 lat, ponoć bardzo spokojny.

Figielek będzie miał do dyspozycji cały dom i mały , nadzwyczaj dobrze ogrodzony ogródek.

Dom mieści się w zaułku spokojnej ulicy, która odchodzi od też spokojnej ulicy. Mimo tego, jest blisko do parku i nad wały nad Odrą.

Państwo mają znajomych z psami, które się spotykają zarówno we Wrocławiu jak i na wspólnych wyjazdach.

Jak zwykle natrułam o bezpieczeństwie i poprosiłam koniecznie o przygotowanie adresatki.

• Like 4
Posted

Figielek miał dzisiaj odwiedziny - bardzo udane,  może Jaaga napisze parę słów:)

Jutro wyrusza do swojego domciu, bardzo, bardzo  się cieszę:)

• Like 4