Ewa Marta Posted March 9 Author Posted March 9 Bardzo serdecznie dziękujemy siostrze elficzkowej za wpłatę 20 zł stałej na marzec 1 Quote
Ewa Marta Posted March 13 Author Posted March 13 Bardzo serdecznie dziękujemy kado za wpłatę 30 zł stałej na marzec Swoją stałą marcową 30 zł też wpłaciłam. Kilka dni temu pojawiła sie nadzieja, bo zadzwoniła bardzo fajna Pani w sprawie Brawurki do Alaskan. Bałyśmy się cieszyć, więc spokojnie czekałyśmy na rozwój sytuacji. Niestety Pani po pierwszej rozmowie i wymianie kilku smsów przestała się odzywać:( Quote
Ewa Marta Posted March 13 Author Posted March 13 Dnia 13.03.2026 o 15:34, Poker napisał: Szkoda. A może myśli..., chociaż wątpię .. Za długo to już trwa... 1 Quote
Ewa Marta Posted March 30 Author Posted March 30 Bardzo serdecznie dziękujemy Magence1 za wpłatę 20 zł stałej na marzec Quote
Ewa Marta Posted April 1 Author Posted April 1 Bardzo serdecznie dziękujemy Rafałowi za wpłatę 250 zł dla Brawurki 1 Quote
Ewa Marta Posted April 1 Author Posted April 1 Opłaciłam pobyt Brawurki w marcu i Simparicę. Razem 742 zł. 2 Quote
Ellig Posted April 5 Posted April 5 Niech te Święta Wielkanocne przyniosą Wam spokój, nadzieję i dużo ciepła – nie tylko w sercu, ale i w codziennych chwilach spędzanych z tymi, którzy kochają bezwarunkowo Wesołych, ciepłych, pogodnych Świąt Wielkanocnych 1 Quote
Ewa Marta Posted April 7 Author Posted April 7 Bardzo serdecznie dziękujemy: Nesiowatej za wpłatę 10 zł Agnieszcze znajomej elik za wpłatę 40 zł Feryenne za wpłatę 30 zł Dorci01 za wpłatę 30 zł Synowi b-b za wpłatę 50 zł Ja też wpłaciłam stałą na kwiecień 30 zł. Quote
Ewa Marta Posted April 8 Author Posted April 8 Bardzo serdecznie dziękujemy Filipki za wpłatę stałej za marzec i kwiecień. Razem 100 zł 1 Quote
Ewa Marta Posted April 10 Author Posted April 10 Bardzo serdecznie dziękujemy siostrze elficzkowej za wpłatę 30 zł stałej na kwiecień Quote
Ewa Marta Posted April 13 Author Posted April 13 Bardzo serdecznie dziękujemy kado za wpłatę 30 zł i Ellig za wpłatę 30 zł . Obie wpłaty to stałe na kwiecień Quote
Ewa Marta Posted April 14 Author Posted April 14 Bardzo serdecznie dziękujemy Dulskiej za wpłatę 30 zł stałej na kwiecień Quote
Ewa Marta Posted April 15 Author Posted April 15 Kochani, z pewną nieśmiałością i brakiem wiary, że się uda zapraszam Was na wątek suni, którą możemy wspólnie uratować. Od wczoraj nie śpię tylko myślę o tym jak zebrać fundusze na jej utrzymanie:( Może macie pomysł kogo zaprosić na wątek, kto móglby pomóc, wesprzeć sunię? 1 Quote
Ewa Marta Posted April 16 Author Posted April 16 Agat21 zrobiła bazarek imienny dla nowej suni. Zajrzycie? Bardzo zapraszam... Quote
Ewa Marta Posted April 16 Author Posted April 16 Bardzo serdecznie dziękujemy b-b za dwa przelewy (razem 80 zł ) za stałe od marca do czerwca 1 Quote
Ewa Marta Posted April 20 Author Posted April 20 Bardzo serdecznie dziękujemy b-b za kolejny przelew w tym miesiącu Tym razem to 20 zł stałej na lipiec 1 Quote
Ewa Marta Posted April 21 Author Posted April 21 Bardzo serdecznie dziękujemy Rafałowi za wpłatę 150 zł i Magence za wpłatę 20 zł Quote
Ewa Marta Posted May 4 Author Posted May 4 Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę 10 zł i Feryenne za wpłatę 30 zł Quote
Ewa Marta Posted May 5 Author Posted May 5 Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci01 za wpłatę 30 zl stałej na maj , Ellig za wpłatę 30 zł stalej na maj . Ja też wplaciłam swoją stałą 30 zł. 1 Quote
Ewa Marta Posted May 5 Author Posted May 5 Opłaciłam pobyt Brawurki w kwietniu i tabletkę przeciw kleszczom Simparicę. Razem 740 zł. Quote
Ewa Marta Posted May 7 Author Posted May 7 Bardzo serdecznie dziękuję Alaskan za wpłatę stałej po 30 zł od marca do maja Quote
Ewa Marta Posted May 12 Author Posted May 12 Alaskan poprosiła Violę o nowe zdjęcia Brawurki. U Niej nic się nowego nie dzieje. Żyje sobie spokojnie i szczęśliwie. Tylko my ciągle wierzymy, że ktoś sensowny w końcu zadzwoni w sprawie jej adopcji... Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłaty stałych na maj: 20,00 zł - Magenka1 30 zł - kado 40 zł -Agnieszka znajoma elik 30 zł - siostra elficzkowej Quote
Ewa Marta Posted May 14 Author Posted May 14 Bardzo serdecznie dziękujemy Dulskiej za wpłatę 30 zł stałej na maj Quote
Recommended Posts