Jump to content
Dogomania

Brawurka - ostatnia sunia z czwórki psiaków z kojca szuka domu. Farcik i Nutka w DS. Bajka chora na nowotwór za TM [*].

Recommended Posts

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy kado za wpłatę 30 zł stałej na marzec ❤️

Swoją stałą marcową 30 zł też wpłaciłam.

Kilka dni temu pojawiła sie nadzieja, bo zadzwoniła bardzo fajna Pani w sprawie Brawurki do Alaskan. Bałyśmy się cieszyć, więc spokojnie czekałyśmy na rozwój sytuacji. Niestety Pani po pierwszej rozmowie i wymianie kilku smsów przestała się odzywać:( 

• 3 weeks later...
Posted

Niech te Święta Wielkanocne przyniosą Wam spokój, nadzieję i dużo ciepła – nie tylko w sercu, ale i w codziennych chwilach spędzanych z tymi, którzy kochają bezwarunkowo 🐾Wesołych, ciepłych, pogodnych Świąt Wielkanocnych 🐣 🐣 🐣

• Like 1
Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy:

Nesiowatej za wpłatę 10 zł ❤️ 
Agnieszcze znajomej elik za wpłatę 40 zł ❤️ 
Feryenne za wpłatę 30 zł ❤️
Dorci01 za wpłatę 30 zł ❤️
Synowi b-b za wpłatę 50 zł ❤️

Ja też wpłaciłam stałą na kwiecień 30 zł.

Posted

Kochani, z pewną nieśmiałością i brakiem wiary, że się uda zapraszam Was na wątek suni, którą możemy wspólnie uratować. Od wczoraj nie śpię tylko myślę o tym jak zebrać fundusze na jej utrzymanie:( Może macie pomysł kogo zaprosić na wątek, kto móglby pomóc, wesprzeć sunię?

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci01 za wpłatę 30 zl stałej na maj ❤️, Ellig za wpłatę 30 zł stalej na maj ❤️.

Ja też wplaciłam swoją stałą 30 zł.

• Like 1
Posted

Alaskan poprosiła Violę o nowe zdjęcia Brawurki. U Niej nic się nowego nie dzieje. Żyje sobie spokojnie i szczęśliwie. Tylko my ciągle wierzymy, że ktoś sensowny w końcu zadzwoni w sprawie jej adopcji...

Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłaty stałych na maj:

20,00 zł  - Magenka1 ❤️
30 zł - kado ❤️
40 zł -Agnieszka znajoma elik ❤️
30 zł - siostra elficzkowej ❤️