Jump to content
Dogomania

Śmietanka z kroplą kawy - czyli maleńki pięknot szuka fajnego imienia na nową drogę życia. Szuka do 28 lutego :)) I zaprasza Was do wspólnych poszukiwań! :D Poszukiwania zakończone - jest MIODEK!

Recommended Posts

Posted
Dnia 28.02.2023 o 20:06, Ewa Marta napisał:

No właśnie. Do 20 albo 22 zazwyczaj.

O kurczaczki! 😅 Zapomniałam napisać. Niech tradycji stanie się zadość - do 22.00 😀

• agat21 changed the title to Śmietanka z kroplą kawy - czyli maleńki pięknot szuka fajnego imienia na nową drogę życia. Szuka do 28 lutego :)) I zaprasza Was do wspólnych poszukiwań! :D Poszukiwania zakończone - jest MIODEK!
Posted

I tak oto napisała się historia o tym, jak zwykły Laluś został profesorem! 😉

Przelew poleciał właśnie. Sorki za opóźnienie... 😳

• Like 1
Posted
Dnia 5.03.2023 o 20:47, inka33 napisał:

I tak oto napisała się historia o tym, jak zwykły Laluś został profesorem! 😉

Przelew poleciał właśnie. Sorki za opóźnienie... 😳

Ale nie Janem 🙂

Posted

Mam już wszystkie wpłaty - bardzo za nie dziękuję i dziękuję za wszystkie nadpłaty 😁 🌼Udało się zebrać całkiem fajną kwotę 250 zł, którą przelewam na konto Ewy Marty skarbniczki. Ewa dołoży swoje 15 zł i Miodzio tym sposobem zyska 265 zł 😁🎉🎈

• Like 1
Posted
Dnia 6.03.2023 o 15:50, agat21 napisał:

Mam już wszystkie wpłaty - bardzo za nie dziękuję i dziękuję za wszystkie nadpłaty 😁 🌼Udało się zebrać całkiem fajną kwotę 250 zł, którą przelewam na konto Ewy Marty skarbniczki. Ewa dołoży swoje 15 zł i Miodzio tym sposobem zyska 265 zł 😁🎉🎈

Kasa już na koncie Miodka. Serdecznie dziękujemy za wspaniały bazarek i bardzo fajne imię 🥰

• Like 1
Posted
Dnia 8.03.2023 o 10:46, Ewa Marta napisał:

Kasa już na koncie Miodka. Serdecznie dziękujemy za wspaniały bazarek i bardzo fajne imię 🥰

Dziękuję za potwierdzenie 🙂