Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Myszunia jest taka silna , ale teraz to jak idziemy po schodach to mam smycz napiętą aby ją asekurować w razie upadku , nie pozwala sie nosić a to by było dla niej lesze ... A teraz sobie smacznie spi :)

Słodkich snów, Myszko

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Myszunia w nocy kaszlała ,a teraz tez kaszle tak ze aż zwymiotowała :(:(:(
Szukam transportu do weta ....

Myszuniu, trzymaj się dziarska dziewczyno...

Posted

Już jesteśmy po wizycie u wet a byłam z Myszunią i Czortem :
Myszunia miała robinie EKG , nie jest źle ale dobrze też , ma znów anginę i dostała zastrzyki , w piątek znów jedziemy do weta . Ma całkowity zakaz wychodzenia nawet tylko na siku i w ubranku , więc sikamy w domu ....
Czort lepiej ale nadal musi być kąpany w tym specjalnym szampanie :roll:
Zodtawiłam tylko 100 zł

Jestem załamana dług u weta wynosi 1700 zł :-(:-(:-(
Błagam o pomoc :-(:-(:-(

Bardzo dziękuje cioteczkom MadCat i Monice z Katowic za paczki :):):)

Posted

Po wizycie u weta :
Myszunia dostała dwa zastrzyki , w tym jeden to był antybiotyk a drugi nie pamiętam :oops: , nos jej bardzo pęka i muszę smarować maścią tranowa ale muszę ją najpierw wykupić w aptece .
Jutro znów jedziemy do weta na kolejne zastrzyki ...

Posted

agata51 napisał(a):
Dopiero dzisiaj przelałam za listropad. Przepraszam.

Bardzo Ci dziękuje :):):)

Za godzinę jadę z Myszka do weta na zastrzyki ...
A dziś jest rok jak odeszła od nas Tarunia
  • , niesamowita sunia która mimo tak wieli schorzeń do końca walczyła i cieszyła się życiem , zabił ja rak kości , jak dzielnie znosiła zabiegi pielęgnacyjne po amputacji oczka , Taruniu pamiętamy i nie zapomnimy , biegaj szczęśliwa za TM .

• Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
    ...
    A dziś jest rok jak odeszła od nas Tarunia
  • , niesamowita sunia która mimo tak wieli schorzeń do końca walczyła i cieszyła się życiem , zabił ja rak kości , jak dzielnie znosiła zabiegi pielęgnacyjne po amputacji oczka , Taruniu pamiętamy i nie zapomnimy , biegaj szczęśliwa za TM .

• Taruniu
  • .

Justynko kochana!
    Uświadomiłam sobie właśnie, że znamy się już rok! Pamiętasz? Pierwszy raz byłam u Ciebie dzień po śmierci Taruni
  • .

• Posted

To niesamowite jak ten czas leci... A wydaje się, że to było tak niedawno:sad:

Nie smućmy się, wspominajmy Tarunię radośnie.

Miziaki dla Myszki, ta psinka to ma dopiero wielką wolę życia!

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
    Taruniu
  • .

Justynko kochana!
    Uświadomiłam sobie właśnie, że znamy się już rok! Pamiętasz? Pierwszy raz byłam u Ciebie dzień po śmierci Taruni
  • .

• Dokładnie tak , i nawet nie wiesz jak mi wtedy pomogłaś ze byłaś u mnie ze nie byłam sama ... bardzo Ci Moniu dziękuje . bardzo .

Madcat dziękujemy za mizianko .

Dług znacznie sie zmniejszył dzięki wspaniałej Pani Kasi :iloveyou::iloveyou::iloveyou: , która jeszcze przed tym ogromnym długiem wpłaciła 600 zł i było długu 1.700 zł a wczoraj wpłaciła 1.400 zl więc dług jest około 300 zł

Jesteśmy po wizycie u weta :
    Myszunia jak zawsze bardzo płakała przy zastrzyku , jest bardzo teraz wrażliwa .... w poniedziałek znów jedziemy na zastrzyki .
    Wzięłam tez pudełko 10 szt Convalescence support dla Ozziego i Myszuni , w tym podaje jej leki bo nie pozwoli sobie buziaki otworzyć .
    To jest ta karma , Ozzi dzięki niej żyje bo może ja bez problemu pobierać bo to jest proszek do rozrobienia w wodzie :)
    http://www.krakvet.pl/royal-canin-convalescence-support-p-2000.html

Posted

Myszeczka z Fibim :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
    Rozczulajace na amen :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Myszunia nawet w domu musi byc okryta kocykiem a z Fibim bardzo sie lubia jak widac na zdjeciu :):):)

Wieczorem jadę do weta z Myszunia na kolejny zastrzyk i jak Eustaszek nie opróżni pęcherza to i on tez pojedzie na cewnikowanie ...

Posted

Dwa placuszki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Myszunia... :cry:
    Trzymaj sie Skarbenku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Fibiczek :laugh2_2: :loveu: