themagda Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Tola na tych wszystkich wklejonych tu paragonach jest nip.. Quote
themagda Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 przyszedł przekaz od Jo37 , bardzo dziękuję , obawiam się ze na te ponad tysięc co moja siostra wydała to te dwie wpłaty to będzie wszystko ,mam nadzieję ze do końca miesiąca przezyje bo płaciła z pieniedzy na zycie ona jest emerytką . Bardzo wam dziękuję i elik za pomoc . Quote
themagda Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 A w ogóle ja jestem w depresjii jakiejś przez tego psa ww nocy nie śpię tylo rozmyślam co mogliśmy zrobić żeby on nie umarł . No jestem w dołku taki młody pies i tak strasznie ucierpiał nie mogę się otrząsnać z tego psychicznie. Oni powinni zrobić te badania na początku i powiedziećsiostrze że ma złewyniki i coś robić a oni dali dopiero przy wypisie , chyba było jakieś zaniedbanie ale to też pech ze to tak w swieta się stało jakośmi to wszystko z głowy nie wchodzi i mam jakiś smutek w sobie przez tą sunię Quote
agat21 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dnia 3.01.2023 o 22:20, Tola napisał: Myślę, że nie trzeba już nic zmieniać. Na koncie fundacji będzie tylko ta wpłata od agat, możemy oddać ją opłacając fakturę za innego psa, którego agat wspomaga, albo paragon z NIP ZEA. Magda, wydaje mi się, że to może być za duży kłopot z tym załatwianiem paragonu z NIPem fundacji ZEA. Twoja siostra i tak się już nadenerwowała. Podaj mi proszę na PW numer swojego konta. Tolu, te 100 zł dopisz do kasy, jaką ma u Was Graf, mam nadzieję, że niedługo będzie wreszcie zabieg na jego zęby, więc się przyda. Quote
Aldrumka Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 11:41, agat21 napisał: Magda, wydaje mi się, że to może być za duży kłopot z tym załatwianiem paragonu z NIPem fundacji ZEA. Twoja siostra i tak się już nadenerwowała. Podaj mi proszę na PW numer swojego konta. Tolu, te 100 zł dopisz do kasy, jaką ma u Was Graf, mam nadzieję, że niedługo będzie wreszcie zabieg na jego zęby, więc się przyda. Podam Ci ten numer tylko się upewnię, że Magda nie zmieniła tego sprzed 2-3 lat. @themagdaa może gmina mogłaby opłacić te pierwsze wydatki z Milanówka ? Quote
elik Posted January 4, 2023 Author Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 11:54, Aldrumka napisał: @themagdaa może gmina mogłaby opłacić te pierwsze wydatki z Milanówka ? Dobry pomysł. To będzie mniej, niż byłoby za operację więc może zgodzą się pokryć, skoro byli skłonni zapłacić za operację. Quote
themagda Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 No gmina nie zwraca bo jż siostra o to pytała. Moze by parę osób dało po dyszce chosiażalbo bazarek serduszkowy czy coś bomojej siostrze się nie przelewa na emeryturze i ma tego syna specjalnej troski nie jest łatwo ale po świetach to ludzie też nie mają szmalu. Quote
Jo37 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Zrobię bazarek na dług. Jak przyjdzie emerytura to coś jeszcze wyskrobię. Quote
themagda Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 To ty z emerytury tak dużo dałś aż mi głupio bo to ciężko na emeryturze w tych czasach..bardzo ci jestem wdzięczna Quote
Jo37 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 14:19, themagda napisał: To ty z emerytury tak dużo dałś aż mi głupio bo to ciężko na emeryturze w tych czasach..bardzo ci jestem wdzięczna Człowiek musi sobie jakoś radzić. Innym też trzeba pomagać. Quote
limonka80 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 10:35, themagda napisał: A w ogóle ja jestem w depresjii jakiejś przez tego psa ww nocy nie śpię tylo rozmyślam co mogliśmy zrobić żeby on nie umarł . No jestem w dołku taki młody pies i tak strasznie ucierpiał nie mogę się otrząsnać z tego psychicznie. Oni powinni zrobić te badania na początku i powiedziećsiostrze że ma złewyniki i coś robić a oni dali dopiero przy wypisie , chyba było jakieś zaniedbanie ale to też pech ze to tak w swieta się stało jakośmi to wszystko z głowy nie wchodzi i mam jakiś smutek w sobie przez tą sunię Trafiłam na wątek suńki kiedy już nie żyła, taka okropna, niepotrzebna śmierć. Tak bardzo żal małej, człowiek czuje złość a zarazem bezsilność, ale nie zadręczaj się tym - Twoja siostra i Ty zrobiłyście co było można, nie zostawiłyście jej, szukałyście pomocy. Nie udało się, ale winę ponosi lekarz, nikt inny. Te oczy malutkiej, kiedy tak leży na zdjęciu też nie mogą wyjść mi z głowy, ale niestety nic nie zmieni faktu że psina nie żyje... Też wpłacę na pokrycie części długo po suni. 1 Quote
themagda Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Przyszed przelew od Agaat i Aldrumki , bardzi dziękuję wysłałm siostrze ale jestescie chojne dziewczyny dogo zawszemożna na was liczyć Quote
themagda Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Teraz siostra lata po ludziach tam koło drogi czy mają monitoring bo chce dorwać tego co sunię przejechał i zostawił to drań nie dosyć ze uciekł to jeszcze zostawił sunię zeby inne samochody po niej przejechały, dorze by było go dorwać tam mają wiele monioringów może sie uda Quote
Jo37 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Zapraszam na bazarek cegiełkowo- fantowy na spłatę kosztów weterynaryjnych Quote
Jo37 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 18:31, themagda napisał: Przyszed przelew od Agaat i Aldrumki , bardzi dziękuję wysłałm siostrze ale jestescie chojne dziewczyny dogo zawszemożna na was liczyć Stanowimy zespół i musimy sobie pomagać. Quote
themagda Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 to fakt ja mam wielki sentyment do Dogo tu dostałam wiele pomocy i teżwsparcia od wszstkich jak umierała na cushunga ta moja Yorka co na zdjęciu w moim niku , tak mnie wszyscy wspierali i potem jak juz nie pracowałam a miałam w jednym miesiącu 5 operacji , No ja będę w miaręmożliwości też pomagć , trochę jesem do niczego bo nie umiem robićbazarków nawet wstawić zdjęć i groszem nie śmierdzę ale jak by co to bedę sie starać bo u was na dogo warto tacy jesteście wspaniali ja zawsze mowiłam ze jeżeli ktoś kocha psy to to jest dobry człowiek i ma szlachetn eserce , każdy pies jest wart pomocy i wy to rozumiecie. Żeby sie udało dorwać tego kto przejechał pieska dobrze by było dać mu jakaś nauczkę 1 Quote
Tola Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 11:41, agat21 napisał: Magda, wydaje mi się, że to może być za duży kłopot z tym załatwianiem paragonu z NIPem fundacji ZEA. Twoja siostra i tak się już nadenerwowała. Podaj mi proszę na PW numer swojego konta. Tolu, te 100 zł dopisz do kasy, jaką ma u Was Graf, mam nadzieję, że niedługo będzie wreszcie zabieg na jego zęby, więc się przyda. Tak zrobimy. Wpisuje więc te 100 zł na wątek do Grafa. 1 Quote
themagda Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Tla wszystko wiesz najlepiej ja sięnie znam na tym , Jeszcze raz ci dzięękuję że mimo że jesteś z innego regionu to zechciałaś pomóc , wielkie dzieki!!!! Quote
agat21 Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Dnia 4.01.2023 o 21:54, Tola napisał: Tak zrobimy. Wpisuje więc te 100 zł na wątek do Grafa. Dziękuję Ci 🙂 1 Quote
Nesiowata Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Ja wpłaciłam 30 zł - niech przejdą na cele statutowe. 1 Quote
elik Posted January 5, 2023 Author Posted January 5, 2023 themagda, czy numer konta masz ten sam,z którego wpłacałaś na bazarki? 1 Quote
themagda Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 przyszedł przelew od Limonki i Nesiowatej bardzo dziękujęzaraz przelewam dla siostry Quote
elik Posted January 5, 2023 Author Posted January 5, 2023 Dnia 5.01.2023 o 10:17, themagda napisał: Konto mam to samo od bardzo dawna Ok to dzisiaj zrobię przelew. Quote
Recommended Posts