Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jej wspaniale, już tam nieważne , że jedna łapka troszkę gorsza, na razie ważne , że w ogóle się podnosi:loveu:, a jest szansa na jakiś krótki filmik z jego dokonaniami ? A jakie zapachy go nęcą najbardziej ? Żarełko ? trzeba to wykorzystać i go podjudzać:)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie zapachy go nęcą najbardziej? Na spacerach to są pewnie siuśki innych psów.......:)
Nagrałam filmik. Pewnie dziś już nie zdążę wstawić. Stawał już nieraz lepiej niż na tym filmiku ale trudno akurat uchwycić ten moment.

Posted

Ten filmik, który nagrałam wczoraj to jest nic!
Wiecie co dziś się działo, gdy Promyk wyszedł na trawkę? Nie dość,że ustał na obydwu łapkach całe 10 sekund (policzcie sobie w myślach ile to jest - całkiem sporo!) to po prostu zaczął CHODZIĆ!!!!!:multi:
Już nie tylko stoi na łapkach ale i chodzi!!!!!:multi:
Wiadomo, dupka mu czasem opadnie ale dziś był jego dobry dzień - musiał być w super formie bo ledwo co się go postawiło na trawkę a on śmignął!
Przeszedł sam na wszystkich czterech łapach i z dupką wysoko w górze około 1,5 metra:multi:

Posted

[quote name='martka1982']Ten filmik, który nagrałam wczoraj to jest nic!
Wiecie co dziś się działo, gdy Promyk wyszedł na trawkę? Nie dość,że ustał na obydwu łapkach całe 10 sekund (policzcie sobie w myślach ile to jest - całkiem sporo!) to po prostu zaczął CHODZIĆ!!!!!:multi:
Już nie tylko stoi na łapkach ale i chodzi!!!!!:multi:
Wiadomo, dupka mu czasem opadnie ale dziś był jego dobry dzień - musiał być w super formie bo ledwo co się go postawiło na trawkę a on śmignął!
Przeszedł sam na wszystkich czterech łapach i z dupką wysoko w górze około 1,5 metra:multi:[/quote]

W taki upał to dodatkowy sukces :loveu:

Posted

[quote name='Sabina02']To jest chyba jakis cud!!! :loveu:

Pieknie Promyczku! Napewno bedziesz chodzil! :multi:[/QUOTE]
Ale niespodzianka i zobaczycie bedzie takich wiecej..Promyczku alez sie ciesze...i placze oczywiscie..

Posted

To ogromne szczęście i wyczyn piesula. Cudem jest być może i to, że nie tylko w Krakowie, czy Wrocławiu mozna rehabilitować. Nie zawsze udaje sie psinie zorganizować wyjazd ale juz nie oznacza to przegranej. mam nadzieje, ze dzielna psina będzie miała szczęście w poszukiwaniu swojego domu. Wiem, jeszcze długa droga przed Promyczkiem . Ucałowania dla morduchy

Posted

=Sabina02;To jest chyba jakis cud!!! :loveu:

Pieknie Promyczku! Napewno bedziesz chodzil! :multi:

:multi::multi:Ja tam wierze w cuda...Bedzie Promyczek :loveu:chodzic...zobaczycie ale potrzeba troche czasu..niesamowite postepy:multi::multi:

Posted

Tak patrzę na ten filmik.... Ile Go to wysiłku kosztuje, jak chłopak walczy ze swą ułomnością...!!! Zal patrzeć a równocześnie radość że już tyle pokonał...

Posted

=martkaOstatnio spędzam z Promykiem dużo czasu i bacznie go obserwuję - niestety nie kontroluje potrzeb fizjologicznych.
Wnioskuję tak po tym,że robi siku w ruchu, czy np będąc trzymany na rękach.
Mogę się mylić ale jak to sprawdzić,żeby mieć pewność?

:shake::shake:A co wet mowi na to??? Moze w trakcie rehabilitacji po jakims czasie przejdzie??:-o
Problem z miesniami pewnie czy moze cos z nerkami?:placz:Ja mysle, ze bedzie lepiej;);)
Promyczku napewno dojdziesz do zdrowia.

Posted

Promyczek ma się dobrze. Ostatnio obserwuję u niego spadek formy - rzadziej podnosi dupinkę ale krzepy to ma sporo! Zaczepia sunię (od lat wysterylizowaną ale to mu nie przeszkadza i 3 razy większą od niego) tak ostro i zawzięcie,że ta aż musi od niego uciekać. Casanova...........

Posted

=martka1982;Promyczek ma się dobrze. Ostatnio obserwuję u niego spadek formy - rzadziej podnosi dupinkę ale krzepy to ma sporo! Zaczepia sunię (od lat wysterylizowaną ale to mu nie przeszkadza i 3 razy większą od niego) tak ostro i zawzięcie,że ta aż musi od niego uciekać. Casanova..........

:crazyeye::crazyeye:Powodzenia Casanovo....widac postepy...i to wazne..Promyczku dochodz do zdrowia..:loveu::loveu:

Posted

Trzymam kciuki za Promyczka i całuje marduchę
martko- jak tam finanse? Zabezpieczone, czy trzeba juz 'mysleć"?:)
Napisz proszę cos o zabiegach- nadal je ma, jak współpraca z rehabilitantem? rokuje ciąg dalszy w kolejnych nie daj Boze sytuacjach?

Posted

[quote name='Nona']Trzymam kciuki za Promyczka i całuje marduchę
martko- jak tam finanse? Zabezpieczone, czy trzeba juz 'mysleć"?:)
Napisz proszę cos o zabiegach- nadal je ma, jak współpraca z rehabilitantem? rokuje ciąg dalszy w kolejnych nie daj Boze sytuacjach?[/quote]

finansami zajmuje się teraz Karola - ona dostaje wyciągi
trudno mi też powiedzieć cokolwiek o współpracy z rehabilitantem ponieważ ja przez całe wakacje jestem w schronie do południa a on przychodzi po południu lub wieczorem. Może Karola coś wie?
Karola wiesz?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...