Jump to content
Dogomania

***** R O Z L I C Z O N Y *** TRUCIZNA I obiady domowe i konfitury *** dla Promyka, Tuptusia i innych staruszków u Molly ***

Recommended Posts

Posted
Dnia 23.09.2022 o 21:04, UlaFeta napisał:

Co to będzie?

No... konfitura. Żółte maliny, troszkę jeżyn, kosztele, parę pomidorków i cytryna   🙂

Posted
Dnia 23.09.2022 o 14:39, Aska7 napisał:

Ja mam ich co roku około setki w sezonie. Nie przyzwyczaję się, wynoszę codziennie.

20220911_002309_resize_41.jpg

jakie zwierze jest naturalnym likwidatorem myszy?

Oprócz kota bo kot  nie jest naturalny.

Posted
Dnia 23.09.2022 o 22:58, uxmal napisał:

jakie zwierze jest naturalnym likwidatorem myszy?

Oprócz kota bo kot  nie jest naturalny.

Na przykład kuna. Załatwi myszy, za to potnie mi drewno i przewody hamulcowe i inne ciekawe dla niej rzeczy  🙂

Posted
Dnia 23.09.2022 o 23:14, rozi napisał:

Na przykład kuna. Załatwi myszy, za to potnie mi drewno i przewody hamulcowe i inne ciekawe dla niej rzeczy  🙂

🙂 załamka

Posted
Dnia 23.09.2022 o 23:14, rozi napisał:

Sąsiadowi załatwiła przewody w samochodzie 😈, zamontował elektroniczny odstraszacz  ustawiony w naszym kierunku, niby nasze autko też chroni przed nieproszonym gościem.

Posted
Dnia 24.09.2022 o 09:49, Moli@ napisał:

Sąsiadowi załatwiła przewody w samochodzie 😈, zamontował elektroniczny odstraszacz  ustawiony w naszym kierunku, niby nasze autko też chroni przed nieproszonym gościem.

One gryzą przewody, bo ta otulina jest słodkawa. Wystarczy wystawić jej miseczkę z wodą z cukrem i przewodów nie ruszy. 

Posted
Dnia 24.09.2022 o 10:19, Aska7 napisał:

One gryzą przewody, bo ta otulina jest słodkawa. Wystarczy wystawić jej miseczkę z wodą z cukrem i przewodów nie ruszy. 

Dobrze wiedzieć..., tylko jak woda zamarznie to kicha 😞

Posted
Dnia 24.09.2022 o 10:28, Bogusik napisał:

Dzień dobry 🙂 Wszystko smakowicie wygląda więc poproszę coś tam dobrego za 50zł 🙂

serduszka2.gif  serduszka2.gif  serduszka2.gif

Dam Ci dwa kieliszki, dwie porcje klopsików i dwie chochelki sosu  🙂