Jaaga Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 Rozliczenie Tosi: hotelowanie policzyłam juz dwa dni listopada, żeby była rozliczona całość do wyjazdu: 31x 12 zl+ 2x14 zł ( z jedzeniem) to 400 zł. Karma Jogn dog 6 kg ( worek na pol z Polą)-69,90 zł. W sumie wiec 469, 90 zł. Quote
Ewa Marta Posted October 31, 2022 Author Posted October 31, 2022 Zrobiłam przelew. Bardzo dziękuję 🙂 Quote
Jaaga Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Tosia gotowa do drogi 😀 Ostatnie przytulaski, spojrzenie, zabawa. 4 Quote
Ewa Marta Posted November 2, 2022 Author Posted November 2, 2022 Niech Ci będzie dobrze i bezpiecznie na świecie! Quote
Alaskan malamutte Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Oby pani dała naszej malutkiej szansę...pierwsze dni najważniejsze. Bardzo prosimy o kciuki. Quote
Ewa Marta Posted November 2, 2022 Author Posted November 2, 2022 Dnia 2.11.2022 o 18:02, Alaskan malamutte napisał: Oby pani dała naszej malutkiej szansę...pierwsze dni najważniejsze. Bardzo prosimy o kciuki. Maleńka była przerażona, ale jak przyjechała do Jaagi bo podobnie. Quote
Alaskan malamutte Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Mam pierwsze info z domku Tosi. Pani Małgosia napisała, że sunia ma lekki opór przed wychodzeniem na smyczy ale kilka kroków zrobiła. Zalatwila sie na dworze. Zaczyna się przytulać. Bardzo polubiła syna pani. Uffffff 4 1 Quote
Jaaga Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 To super wieści. Jednak poszła do przodu, stres na chwilę ją tylko zatrzymał. Przed wyjazdem miałam wylizane całe ręce i tak sie przytulała, czułam się jak zdrajca. Potem uciekła do domu, obie panie chciała oszczegawczo capnąć. Przez to wszystko razem zaczełam się martwić. Ale widze po niej, ze jest dobrze i załatwiła sie na zewnątrz. To tez już coś. Daje rade nasza dziewczynka : 1 Quote
Ewa Marta Posted November 2, 2022 Author Posted November 2, 2022 Boże, chociaż tu dobre wiadomości ❤️ Alaskan - Asiu - jesteś mistrzynią w wyszukiwaniu domków ❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Dnia 2.11.2022 o 22:54, Ewa Marta napisał: Boże, chociaż tu dobre wiadomości ❤️ Alaskan - Asiu - jesteś mistrzynią w wyszukiwaniu domków ❤️ Ewuś, staram się jak mogę.... Pani Małgosia napisała mi jeszcze , że sunia zaczyna lekko rozrabiać i że chyba jej jest dobrze z nimi. Na moją uwagę, aby nie za bardzo rozrabiała, pani Małgosia odpisała, że Tosia zasługuje na BARDZO 🙂 Będziemy w kontakcie, pani postara się wysyłać info i zdjęcia co najmniej raz w tygodniu. 1 Quote
Ewa Marta Posted November 2, 2022 Author Posted November 2, 2022 Dnia 2.11.2022 o 22:59, Alaskan malamutte napisał: Ewuś, staram się jak mogę.... Pani Małgosia napisała mi jeszcze , że sunia zaczyna lekko rozrabiać i że chyba jej jest dobrze z nimi. Na moją uwagę, aby nie za bardzo rozrabiała, pani Małgosia odpisała, że Tosia zasługuje na BARDZO 🙂 Będziemy w kontakcie, pani postara się wysyłać info i zdjęcia co najmniej raz w tygodniu. Cudownie♥️ Quote
mari23 Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Dnia 2.11.2022 o 22:59, Alaskan malamutte napisał: Ewuś, staram się jak mogę.... Pani Małgosia napisała mi jeszcze , że sunia zaczyna lekko rozrabiać i że chyba jej jest dobrze z nimi. Na moją uwagę, aby nie za bardzo rozrabiała, pani Małgosia odpisała, że Tosia zasługuje na BARDZO 🙂 Będziemy w kontakcie, pani postara się wysyłać info i zdjęcia co najmniej raz w tygodniu. Cudne wieści ❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 U Tosienki wszystko dobrze. Zadomowila się. Chodzi na smyczy. Bawi się zabawkami. Pani Malgosia byla z nia dzisiaj u weta. Wszystko ze zdrowkiem ok. 6 Quote
Ellig Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Dnia 7.11.2022 o 18:44, Alaskan malamutte napisał: U Tosienki wszystko dobrze. Zadomowila się. Chodzi na smyczy. Bawi się zabawkami. Pani Malgosia byla z nia dzisiaj u weta. Wszystko ze zdrowkiem ok. cudownie ❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Mnie tez cieszą wiadomości od p. Małgosi. Wszyscy tutaj martwiłyśmy się, że sunia będzie potrzebowała troszkę czasu a tu proszę!! Wersja ekspresowa.😊 Mam obiecane zdjęcia ze spacerku. Jak dostane to wstawię. Mam też gdzieś zdjęcia od Teosia..musze poszukać...Odkąd podjęłam drugą pracę nie mam na nic czasu....😞 Quote
Alaskan malamutte Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 Tosia zaliczyła fryzjera. Według p. Małgosi jest jeszcze piękniejsza. Pani Małgosia napisała, że jest przylepką całej rodziny, wszyscy ją kochają. 2 Quote
Ewa Marta Posted November 16, 2022 Author Posted November 16, 2022 Dnia 16.11.2022 o 21:20, Alaskan malamutte napisał: Tosia zaluczyła fryzjera. Wedlug p. Małgosi jest jeszcze piękniejsza. Pani Malgosia napisała, że jest przylepką calej rodziny, wszyscy ją kochają. Cudownie♥️ Quote
Recommended Posts