Jump to content
Dogomania

Zakończony! Dołożyłam coś :) Coś dla ducha i dla ciała oraz cegiełki imienne dla 2 kotków - bazarek czynny do 14.08. do godziny 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.08.2022 o 18:30, uxmal napisał:

szukam jakiegoś fajnego kryminału. Żeby był detektyw - tropchę brudny, z lekkim uzależnieniem od papierosów i żeby nie było mordercy psychopaty tylko jakieś takie lekkie morderstwo. Jeśli wogóle morderstwo jest lekkie 😕

Takiej porady udzielić może Radek lub rozi 🙂
Ja znam kryminały tylko od strony zewnętrznej 🙂 Zwartość jest poza moim zasięgiem.
Nawet jeżeli przeczytam do końca to nie wiem, kto kogo zabił i dlaczego 😞

Posted
Dnia 9.08.2022 o 18:33, jola&tina napisał:

Takiej porady udzielić może Radek lub rozi 🙂
Ja znam kryminały tylko od strony zewnętrznej 🙂 Zwartość jest poza moim zasięgiem.
Nawet jeżeli przeczytam do końca to nie wiem, kto kogo zabił i dlaczego 😞

dobra, to poczekam. Na razie kupiłam Bondę o jakimś psychologu. Zazwyczaj w SF siedzę kryminały lubię ale wolę coś z polecenia. 🙂

Posted
Dnia 9.08.2022 o 18:38, uxmal napisał:

dobra, to poczekam. Na razie kupiłam Bondę o jakimś psychologu. Zazwyczaj w SF siedzę kryminały lubię ale wolę coś z polecenia. 🙂

Mam mnóstwo SF, nie dawałam na bazarek, bo ostatnio nie było chętnych.
Jeżeli szukasz czegoś konkretnego - autor, tytuł - to napisz. Poszukam, może mam.

Posted
Dnia 9.08.2022 o 18:44, jola&tina napisał:

Mam mnóstwo SF, nie dawałam na bazarek, bo ostatnio nie było chętnych.
Jeżeli szukasz czegoś konkretnego - autor, tytuł - to napisz. Poszukam, może mam.

trochę niepopularne aktualnie ale lubie sf rosyjskie i takie w stylu Bova lub Asimova lub Zajdla. Fajnie też czyta się Le Guin

Posted
Dnia 9.08.2022 o 19:02, uxmal napisał:

trochę niepopularne aktualnie ale lubie sf rosyjskie i takie w stylu Bova lub Asimova lub Zajdla. Fajnie też czyta się Le Guin

Poszukam i dam Ci znać.
W zakresie SF jestem tak samo bystra, jak w zakresie kryminałów 😞

Posted
Dnia 9.08.2022 o 18:59, guccio napisał:

Znowu miałam długą przerwę,czy znowu chwilowo mam?

Wkurza mnie to.

Potwierdze tu,bo nie mogę znaleźć bazarku😁

Koty z Chojnic dostały z bazarku Gucia 80 zł.♥️♥️♥️

• Like 1
Posted

Mam bardzo dużo sf bo mój mąż zbierał, mogę poszukać bo są książki i rosyjskich i Le Guinn i wiele innych więc mogę odstąpić bo sama już nie czytam ale czytalam.

Posted
Dnia 9.08.2022 o 19:04, uxmal napisał:

u mnie było oki

Kup sobie "Dzień Szakala". Zupełnie nie to, co gadasz, ale świetne i detektyw jest.

Sama bym kupiła, bo mój rozwalony totalnie.

Posted
Dnia 9.08.2022 o 19:35, dwbem napisał:

Mam bardzo dużo sf bo mój mąż zbierał, mogę poszukać bo są książki i rosyjskich i Le Guinn i wiele innych więc mogę odstąpić bo sama już nie czytam ale czytalam.

odstąpić to raczej nie uchodzi. Kupię na jakimś bazarku. Jestem z Wawy do Jagiellońkiej/Targowej mam rzut beretem

Posted
Dnia 9.08.2022 o 19:35, dwbem napisał:

Dnia 9.08.2022 o 19:45, uxmal napisał:

odstąpić to raczej nie uchodzi. Kupię na jakimś bazarku. Jestem z Wawy do Jagiellońkiej/Targowej mam rzut beretem

Cieszę się, że się odnalazłyście 🙂

Posted
Dnia 9.08.2022 o 19:45, uxmal napisał:

Dzień dobry 😀

Nie ta dzielnica,daleko od nas.😎

Posted
Dnia 9.08.2022 o 20:18, UlaFeta napisał:

No,ma działać.Bazarek jest potrzebny na kastracje Sadzy😜

Dnia 9.08.2022 o 20:26, uxmal napisał:

jakiej Sadzy? Zorzy raczej 🙂

Macie na myśli Igę ?