supergoga Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Santa ma około 4 m-cy. To taki średniej wielkości szczeniak, który jako porzucony i bezdomny został przygarnięty – co uratowało psiakowi życie. Niestety – Santa nie może zostać w domu tymczasowym dłużej. Musi koniecznie poszukać sobie domu na zawsze, własnego. Sunia jest zdrowa, ma komplet szczepień. Potrafi chodzić na smyczy i bardzo lubi zabawy i spacery. Jak to szczeniak, lubi podgryzać – np. ręce przy zabawie, co trzeba brać pod uwagę przy adopcji. Niestety nie do końca poznała też zasady domowej czystości. Wszak to jeszcze psie dziecko. Bardzo pilnie szukamy dla Santy dobrego domku. Sunia zostanie wydana do adopcji po podpisaniu umowy adopcyjnej. Santa czeka w Poznaniu na własny dom – gdzie już zawsze będzie bezpieczna. Mam tak mało czasu. Musze pilnie ją zabrać. Tylko gdzie. Szkoda małej do schroniskowej klatki. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 ojej, jaka sympatyczna psia morda :loveu: Quote
Lilmo Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Właśnie przed chwilką wypatrzyłam tą mała włochatą kuleczkę na Waszej stronie fundacyjnej. Niestety jak zwykle mogę pomóc tylko z ogłoszeniami :-( Supergoga czy będziesz robiłam w tych samych serwisach co zawsze, bo jeżeli tak to ja również mogę pododawać tam gdzie zwykle. Musimy koniecznie znaleźć odpowiedni dom dla malucha i to jak najszybciej. Serce mi pęka na myśl, że teraz wyleguje się na poduszkach, a za kilka dni może trafić do schronu :-( Quote
supergoga Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Lilmo, dzięki. POkazuję psiaka tam gdzie zawsze. jest już na: allegro alegratka kupsprzedaj cafeanimal stronie Fundacji. Jutro wstawię na eurocity. Możesz pomóc. Tu jest ewentualny tekst. Choc pewnie przydałby się lepszy. 3 m-czna Santa prosi o dom i Człowieka! (608861991) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lilmo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ok, w takim razie ja dorzuciłam tutaj: poznan.gumtree.pl wroclaw.gumtree.pl warszawa.gumtree.pl 4lapy.pl adopcjepsow.org kupiepsa.pl eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl animalia.pl Quote
betka-sp Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 czemu do schronu?? DT nie może ją dłużej chwilkę przetrzymać??? Quote
PaulinaT Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ona taka trochę w stylu ONa chyba będzie. Fajna psiczka. Łobuziara słodziutka :loveu: Quote
supergoga Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Jest domek zainteresowany sunią. Wydaje się byc odpowiedzialny i miły. Jeszcze porozmawiamy, umowę podpiszemy i może Santa pójdzie do domu. Trzymajcie kciuki. Quote
Lilmo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 supergoga napisał(a):Jest domek zainteresowany sunią. Wydaje się byc odpowiedzialny i miły. Jeszcze porozmawiamy, umowę podpiszemy i może Santa pójdzie do domu. Trzymajcie kciuki. Cudowna wiadomość! Nie będę się za szybko cieszyła, żeby nie zapeszyć. Póki co mocno zaciskam kciuki! :) Quote
supergoga Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 No fajnie, ale mam właśnie 2 nowe szczeniaki w Buku, podrzucone na działce oraz zgarnietą ok. 2 letnia, piękną onkę. I nie mam miejsca dla jeszcze 1 psa, któy musi być zabrany. Musze te szczeniaki gdzieś porozmieszczać Quote
betka-sp Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 supergoga napisał(a):No fajnie, ale mam właśnie 2 nowe szczeniaki w Buku, podrzucone na działce oraz zgarnietą ok. 2 letnia, piękną onkę. I nie mam miejsca dla jeszcze 1 psa, któy musi być zabrany. Musze te szczeniaki gdzieś porozmieszczać masakra jakaś...dawaj info o nich i fotki.............:shake: Quote
marta23t Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 nie było mnie jakiś czas-brak komputera a tu tyle bid przybyło:shake: trzymam kciui za okruszka Quote
Lilmo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 supergoga napisał(a):No fajnie, ale mam właśnie 2 nowe szczeniaki w Buku, podrzucone na działce oraz zgarnietą ok. 2 letnia, piękną onkę. I nie mam miejsca dla jeszcze 1 psa, któy musi być zabrany. Musze te szczeniaki gdzieś porozmieszczać Czy to jakieś fatum ? Czy to już się nie skończy ? :placz: Quote
PaulinaT Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Mój bosh, co o za wysyp :o Skąd ich tyle... Quote
Lilmo Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Wiadomo już co z domkiem dla małej ? Rodzina podtrzymuje decyzję ? Quote
fizia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Może tu: http://www.dogomania.pl/forum/f97/domek-dla-baaardzo-duzego-szczeniaka-135773/ Quote
supergoga Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Santa nie bęzie bardzo duża. Ma dość drobne łapki. To szczeniak z charakterem. Nie lubi za bardzo trzymania na rękach, pieszczoty nie zawsze. Potrafi skubnąć jak jej się coś nie podoba. Rodzinka zainteresowana nadal - mają w najbliższych dniach przyjechać po sunię. Ale póki jeszcze nie przyjechali - mała czeka . Quote
Lilmo Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Mam ogromną nadzieję, że jednak się pojawią... Quote
Lilmo Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Są jakieś nowe wieści ? Santa już w nowym domku czy nadal biedula czeka ? Quote
supergoga Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Do dzisiaj miała być odebrana. Jak tylko jutro się dowiem, czy pojechała dam znać. Dzięki za zainteresowanie sunieczką. Quote
Lilmo Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Czekamy w takim razie na wieści. Mam nadzieję, że rodzinka spisała się na medal i odebrała sunię! Quote
Recommended Posts