Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Santa ma około 4 m-cy. To taki średniej wielkości szczeniak, który jako porzucony i bezdomny został przygarnięty – co uratowało psiakowi życie.
Niestety – Santa nie może zostać w domu tymczasowym dłużej. Musi koniecznie poszukać sobie domu na zawsze, własnego.
Sunia jest zdrowa, ma komplet szczepień. Potrafi chodzić na smyczy i bardzo lubi zabawy i spacery.
Jak to szczeniak, lubi podgryzać – np. ręce przy zabawie, co trzeba brać pod uwagę przy adopcji. Niestety nie do końca poznała też zasady domowej czystości. Wszak to jeszcze psie dziecko.

Bardzo pilnie szukamy dla Santy dobrego domku. Sunia zostanie wydana do adopcji po podpisaniu umowy adopcyjnej.
Santa czeka w Poznaniu na własny dom – gdzie już zawsze będzie bezpieczna.

Mam tak mało czasu. Musze pilnie ją zabrać. Tylko gdzie. Szkoda małej do schroniskowej klatki.

Posted

Właśnie przed chwilką wypatrzyłam tą mała włochatą kuleczkę na Waszej stronie fundacyjnej. Niestety jak zwykle mogę pomóc tylko z ogłoszeniami :-( Supergoga czy będziesz robiłam w tych samych serwisach co zawsze, bo jeżeli tak to ja również mogę pododawać tam gdzie zwykle.

Musimy koniecznie znaleźć odpowiedni dom dla malucha i to jak najszybciej. Serce mi pęka na myśl, że teraz wyleguje się na poduszkach, a za kilka dni może trafić do schronu :-(

Posted

supergoga napisał(a):
Jest domek zainteresowany sunią. Wydaje się byc odpowiedzialny i miły. Jeszcze porozmawiamy, umowę podpiszemy i może Santa pójdzie do domu.
Trzymajcie kciuki.

Cudowna wiadomość! Nie będę się za szybko cieszyła, żeby nie zapeszyć. Póki co mocno zaciskam kciuki! :)

Posted

No fajnie, ale mam właśnie 2 nowe szczeniaki w Buku, podrzucone na działce oraz zgarnietą ok. 2 letnia, piękną onkę. I nie mam miejsca dla jeszcze 1 psa, któy musi być zabrany.
Musze te szczeniaki gdzieś porozmieszczać

Posted

supergoga napisał(a):
No fajnie, ale mam właśnie 2 nowe szczeniaki w Buku, podrzucone na działce oraz zgarnietą ok. 2 letnia, piękną onkę. I nie mam miejsca dla jeszcze 1 psa, któy musi być zabrany.

masakra jakaś...dawaj info o nich i fotki.............:shake:

Posted

supergoga napisał(a):

Czy to jakieś fatum ? Czy to już się nie skończy ? :placz:

Posted

Santa nie bęzie bardzo duża. Ma dość drobne łapki. To szczeniak z charakterem. Nie lubi za bardzo trzymania na rękach, pieszczoty nie zawsze. Potrafi skubnąć jak jej się coś nie podoba.
Rodzinka zainteresowana nadal - mają w najbliższych dniach przyjechać po sunię. Ale póki jeszcze nie przyjechali - mała czeka .