Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę dopiero teraz, że promocja dotyczy jedynie oferty odświeżania przez 7 dni, czyli wiszenia ogłoszenia na górze strony olx - to się niestety nie opłaca. Mimo wszystko wyróżnić, za normalną cenę? 

Posted
Dnia 2.08.2022 o 18:08, Tyśka) napisał:

Widzę dopiero teraz, że promocja dotyczy jedynie oferty odświeżania przez 7 dni, czyli wiszenia ogłoszenia na górze strony olx - to się niestety nie opłaca. Mimo wszystko wyróżnić, za normalną cenę? 

Tak, proszę:)

Dorzucam parę zdjęć.

BLAKI

https://images90.fotosik.pl/610/5cdbaa93e9773e3fgen.jpg

https://images90.fotosik.pl/610/5cdbaa93e9773e3fgen.jpg

https://images91.fotosik.pl/609/db6b64215655127dgen.jpg

https://images91.fotosik.pl/609/db6b64215655127dgen.jpg

https://images91.fotosik.pl/609/030f126a46cc792egen.jpg

https://images91.fotosik.pl/609/030f126a46cc792egen.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 20.07.2022 o 08:24, Nadziejka napisał:
            Zapraszam serdecznie na kramik drugi dla uroczych maluteczkow

rozliczam dla smokow przecudnych kramik
Posted
Dnia 2.08.2022 o 14:10, konfirm31 napisał:

Wzruszające 

O Monę miałam dzisiaj 3 zapytania, niestety nadal nie będzie domku. Dzwoniła 16 letnia dziewczyna w imieniu babci- babcia straciła psa i chce kolejnego, poprzedni został zagryziony przez psy, jak biegał sobie nocą po osiedlu. Drugi tel.był od kobiety z 3 dzieci ( 2, 4 i 7 lat), sama je wychowuje, nie pracuje. Dzieci tak płakały, że nie można było rozmawiać,  a kobieta zirytowana, że wypytuję, a tu dziecko chce psa i  kiedy można odebrać. Trzecie zapytanie  podobne,  rodzina z 2 malutkich dzieci, Mona jak urośnie  miałaby mieszkać w zimie w garażu albo w kotłowni.  Na razie nikt sensowny nie odezwał się. 

Posted
Dnia 2.08.2022 o 20:18, Tola napisał:

O Monę miałam dzisiaj 3 zapytania, niestety nadal nie będzie domku. Dzwoniła 16 letnia dziewczyna w imieniu babci- babcia straciła psa i chce kolejnego, poprzedni został zagryziony przez psy, jak biegał sobie nocą po osiedlu. Drugi tel.był od kobiety z 3 dzieci ( 2, 4 i 7 lat), sama je wychowuje, nie pracuje. Dzieci tak płakały, że nie można było rozmawiać,  a kobieta zirytowana, że wypytuję, a tu dziecko chce psa i  kiedy można odebrać. Trzecie zapytanie  podobne,  rodzina z 2 malutkich dzieci, Mona jak urośnie  miałaby mieszkać w zimie w garażu albo w kotłowni.  Na razie nikt sensowny nie odezwał się. 

ręce opadają 😞

• Like 1
Posted

Dnia 3.08.2022 o 10:41, Tyśka) napisał:

Już podmieniam zdjęcia - maluchy słodkie, chociaż będą chyba jednak większe 😉 Przynajmniej Blaki to chyba taki trochę labek wielkościowo.

Zdjęcia chyba mylą, bo Blaki jest drobniejszy.Ale rzeczywiście jest taki labkowaty i sierść ma taką aksamitną błyszcząca.  Wydaje mi się, że Luki będzie większy,

Posted
Dnia 3.08.2022 o 11:25, Tyśka) napisał:

Panowie wyróżnieni 🙂 Poproszę 49,86zł na moje konto (24,93x2) 

Screenshot_20220803-112240_OLXpl.thumb.jpg.15a00c98f614eb5fe5ec3b531e7e8136.jpg

Poszło. Dziękuję:)

Efekt nowych zdjęć ( i treści) natychmiastowy. Miałam telefon w sprawie labradorka. Pani z Krakowa gotowa przyjechać po urlopie czyli po 13 sierpnia. Ul.Spółdzielców. Znamy kogoś z tych okolic ? Póki co zapytałam elik.

Posted
Dnia 3.08.2022 o 18:26, Mazowszanka13 napisał:

Efekt nowych zdjęć ( i treści) natychmiastowy. Miałam telefon w sprawie labradorka. Pani z Krakowa gotowa przyjechać po urlopie czyli po 13 sierpnia. Ul.Spółdzielców. Znamy kogoś z tych okolic ? Póki co zapytałam 

To bardzo zdeterminowana pani. Trzymam kciuki.

• Like 1
Posted
Dnia 3.08.2022 o 20:01, Tyśka) napisał:

To bardzo zdeterminowana pani. Trzymam kciuki.

Okazało się, że to okolice elik. Na 95% zrobi wizytę, bo chyba wtedy będzie w Krakowie (z działki).

• Like 2
Posted
Dnia 3.08.2022 o 20:49, Mazowszanka13 napisał:

Okazało się, że to okolice elik. Na 95% zrobi wizytę, bo chyba wtedy będzie w Krakowie (z działki).

🍀🍀🍀

Posted
Dnia 4.08.2022 o 00:26, Nadziejka napisał:
Teddy Bear with hearts - Free animation (animated gif)        
       Mazowszanko poslalam 65 zl z kramiku Na zdrowko maluszkom

Dziękuję bardzo Nadziejko:) To dodam do tego jeszcze 20 zł za moje zakupy.

• Like 1
Posted
Dnia 3.08.2022 o 18:26, Mazowszanka13 napisał:

Efekt nowych zdjęć ( i treści) natychmiastowy. Miałam telefon w sprawie labradorka. Pani z Krakowa gotowa przyjechać po urlopie czyli po 13 sierpnia. Ul.Spółdzielców. Znamy kogoś z tych okolic ? Póki co zapytałam elik.

Trzymam kciuki za wizytę i domek ❤️ 

• Like 1
Posted

Do rozliczeń wpisuję 85 zł (65+20 zł ) z bazarku Nadziejki.

Z całego serca dziękuję, Nadziejko:)

Bank zwrócił mi 50 zł, które wysłałam Tyśce z adnotacją konto zamknięte. ???

Kto ma telefon do Tyśki ?

Posted
Dnia 5.08.2022 o 23:05, Mazowszanka13 napisał:

Bank zwrócił mi 50 zł, które wysłałam Tyśce z adnotacją konto zamknięte. ???

Kto ma telefon do Tyśki ?

Jeżeli wysyłałaś na to stare, na które zbierałam na Krecika lub z bazarków to zamknięte od około pół roku. Chyba podsylalam Ci dwa konta, Santander aktualny. Jak trzeba to podeślę Ci jeszcze raz. 🙂

Posted
Dnia 5.08.2022 o 23:43, Tyśka) napisał:

Jeżeli wysyłałaś na to stare, na które zbierałam na Krecika lub z bazarków to zamknięte od około pół roku. Chyba podsylalam Ci dwa konta, Santander aktualny. Jak trzeba to podeślę Ci jeszcze raz. 🙂

Wysłałam na takie 95.....To podeślij, proszę, to właściwe.

Dnia 5.08.2022 o 23:43, Tyśka) napisał:

Bawcie się dobrze 🙂

Dziękujemy bardzo 🙂