Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciliśmy wczoraj...
Ja zakatarzona, Malwa z wysypką (po szczepieniu) i gorączką :angryy: Kasia (od Skrawka) pojechała prosto na ostry dyżur :placz: Coś pod względem zdrowotnym źle utrafiliśmy w termin :mad: Szkoda, bo Pastel wszystko bardzo fajnie zorganizował a my nie mogliśmy w pełni korzystać :wallbash::flaming:

Dzisiaj nie mam nawet czasu, by odwiedzić Was - wybaczcie
Rozpisywać się i wstawiać fotek też nie jestem w stanie...

Dwie fotki z pierwszej próby agilitowej :razz: I zmykam kurować dziecię i siebie :hand:

Posted

[quote name='DorkaWD']
crazydaisy, nie będziemy ćwiczyć agility. Nie mam możliwości, brak klubu w okolicy, do Krakowa czy Katowic nie jestem w stanie dojeżdżać regularnie na zajęcia. Inna sprawa to nie jestem sportową duszą :diabloti: no i wobec Pandzi są inne plany;)

Dogoterapia? :) W sumie przy takiej cierpliwej przytulance to całkiem niezły kierunek rozwoju :razz:

Posted

Kleszczy było 9 :mad:
Co do pilnej uczennicy... Dobra, nie wypowiem się :lol:

crazydaisy, nie będziemy ćwiczyć agility. Nie mam możliwości, brak klubu w okolicy, do Krakowa czy Katowic nie jestem w stanie dojeżdżać regularnie na zajęcia. Inna sprawa to nie jestem sportową duszą :diabloti: no i wobec Pandzi są inne plany;)

Posted

crazydaisy napisał(a):
Dogoterapia? :) W sumie przy takiej cierpliwej przytulance to całkiem niezły kierunek rozwoju :razz:

Chyba tak ;) Z zawodu jestem masażystą, terapeutą (w kilku kierunkach), więc chyba się pokuszę...

Posted

Hop do góry! :eviltong:

Pastelowy weekend , musiało być fajnie :loveu:
Na stronce widziałam fotki , nawet bernuś tam był :lol:

Pozdrawiamy z Libiąża , Libiążankę ;)

Posted

Ciąg dalszy przygód Pandy urwiski na Pastelowym weekendzie :cool3:

Okazało się, że Pandzisz potrafi a nawet LUBI pływać :diabloti:

Brat Skrawek, nie odważył się :lol:

Eeee chyba żartujesz, że ja mam ten patyk aportować :eviltong:

Dwa wsiowe Burki po kąpieli w stawie (rodzeństwo) :diabloti:

Nie martw się... Przyjedziemy do domku to mama cię wykąpie, uczesze i znowu będziesz śliczna :calus:

http://images47.fotosik.pl/120/39da824c914998c4.jpg

Posted

A to "domowy" Pandzisz :loveu:

Jak widać na załączonych obrazkach... Szczęśliwy pies, to brudny pies :evil_lol:
Gdy ją wykąpię i wyczeszę to zawsze patrzy na mnie z wyrzutem :roll: Dziwne... bo lubi się kapać i być czesaną :p

Posted

Chciałam zacytować jakieś zdjęcie ale na wszystkich wygląda tak ślicznie, że wybór okazał się za trudny.
Braciszek też fajny.

Niestety muszę się zgodzić, że szczęśliwy pies to brudny pies. Niekiedy mam wrazenie, że jest to życiowe motto mojej Lenki. A skoro życiowe to stara się je wprowadzić w życie na każdym spacerze ;)

Widzę, że polubiła pływanie, czyli teraz każde bajorko będzie jej :evil_lol:

Posted

Kilka starszych fotek paskudnika - Pandzisza:loveu:
W tle jej WC - grządki pod pomidory (przyda się naturalny nawóz :diabloti:)

Pycholek bez spineczki

Wypad do lasu z moim "M" czy jak kto woli "TŻ"

Libiąski Wilkołak :evil_lol: Gdzieś tam grasuje puma, pantera czy inna kicia au nas Pierdoła-Beardoła

I nocna,odpoczywająca Pandzica

Wygląda TU jak Sprocket z Fraglesów :lol:

Posted

pumy,pantery ani innej 'kici':diabloti: nie chciałabym spotkać na swej drodze,ale taką pierdołę birdołę jak najbardziej :loveu: