Jump to content
Dogomania

6 szczeniaków od suczki z łańcucha ma szansę na inne życie niż matka. Wszystkie maluchy juz w swoich domach: Kiwi w Poznaniu, Mimi w Krakowie, Wiola w Mysłowicach, Wiki w Wadowicach, Wega w Bytomiu, Dama w Katowicach:)

Recommended Posts

Posted

Dzwonila tez juz Pani od Damy, żeby wypyrac o wszystko, bo chce mieć wszystko gotowe na szczeniaka. Bardzo rozsądna i miła osoba. Pani juz wie o kwarantannie. Czeka na wizytę. 

• Like 2
Posted
Dnia 4.04.2022 o 11:15, Jaaga napisał:

Dzwonila tez juz Pani od Damy, żeby wypyrac o wszystko, bo chce mieć wszystko gotowe na szczeniaka. Bardzo rozsądna i miła osoba. Pani juz wie o kwarantannie. Czeka na wizytę. 

Super, bardzo się cieszę.

Posted

Dzisiaj przy okazji wizyty kolejnych szczeniaków w lecznicy rozmawiałam z naszą wetka, była zaskoczona, że tak szybko udało się znaleźć domy dla sporych szczeniaków🙂 Myślę, że to zasługa urody suczek i naszego tu współdziałania - udało się maluchom i nam🙂 Dzisiaj usunęłam to zbiorcze olx na Kraków, bo było znowu parę  zapytań, był też telefon o Damę. 

Posted
Dnia 5.04.2022 o 14:28, Jaaga napisał:

Wlaśnie Wega i Dama są po testach na lamblie-oba wyszły ujemnie. Panu od Wegi juz napisalam, ze jutro moze przyjechać. 

Super. Kiedy ma szansę pojechać moja Damulka? Ciekawe czy imię zostanie.

Fajna może być reakcja kobiet, gdy pańcia na spacerze zawoła" Damulka" 🙂

Posted
Dnia 5.04.2022 o 10:06, Ellig napisał:

Czy zamknąc ogłoszenia Damy i Wiki?

Wiki tak, z Dama może poczekajmy do wizyty.

Bardzo dziękuję dziekuje-ruchomy-obrazek-0030.gif