Jump to content
Dogomania

Zakończony. Rozliczony.Bazarek cegiełkowy na spłatę długu w lecznicy /3500 zł/ za leczenie szczebrzeszyńskich bezdomnych kotów do 5-go marca do godz.22-giej.

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.02.2022 o 18:07, bakusiowa napisał:

Na koncie pojawiła się wpłata z dużą nadwyżką. Z tego tytułu zamieszczam dodatkowo 6 cegiełek. Lumarmermaid, bardzo dziękuję.

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300

Cegiełka za 10, waluta nie ważna, było 20 🙂

Posted
Dnia 17.02.2022 o 21:59, sue napisał:

Kotom fajnie, nie muszą wcześnie wstawać 

Jest czego zazdrościć 🙂 

Dnia 18.02.2022 o 00:17, bakusiowa napisał:

Po tak ekscytującym dniu trzeba się wyspać. 

Całe szczęście, że nikt akurat nie przechodził. 

Posted
Dnia 18.02.2022 o 08:56, Livka napisał:

Dzień dobry 🙂

Dziś cichutki słoneczny poranek, ale boję się już nocy ...

Inza – GIFVILLE

Ale smakowicie wygląda ta kawa! A jak pachnie!

Posted
Dnia 18.02.2022 o 12:35, Nesiowata napisał:

A gdzie jest tak bezwietrznie? Niby wiatr dużo słabszy ale jakoś nie ma zamiaru uspokoić się na dobre.

Na Śląsku.

Po nocy się uspokoiło - oby na dłużej ...

Posted
Dnia 18.02.2022 o 17:13, bakusiowa napisał:

Wczoraj u nas po burzy były jeszcze dwie wietrzne nawałnice. O 23-ciej byłam nasypać ptakom ziarna. Jeszcze nigdy nie szłam w taki wiatr.

Rozumiem, że to ziarno to już na śniadanie. Dzisiaj, przynajmniej u mnie, już tak nie wiało w ciągu dnia, i słonko świeciło.

Posted
Dnia 18.02.2022 o 19:33, Isabel napisał:

Rozumiem, że to ziarno to już na śniadanie. Dzisiaj, przynajmniej u mnie, już tak nie wiało w ciągu dnia, i słonko świeciło.

Jest jeszcze jedno miejsce gdzie nie wycięli krzaków. Tam przylatuje dużo małych ptaszków. 

Posted
Dnia 18.02.2022 o 21:58, bakusiowa napisał:

Jest jeszcze jedno miejsce gdzie nie wycięli krzaków. Tam przylatuje dużo małych ptaszków. 

Biedne te ptaki, jak z taką siłą wieje :(

Posted

Hop hop bazarku

Tym razem do kupowania cegiełek zapraszają dwie koteczki Lofi i Myszkin. Kicie w zeszłą zimę pojechały do DS w Warszawie. Lofi (szylkretka) ma za sobą wyjątkowe przejścia. Zachorowała na FIP i wygrała z chorobą. 

406faeab987673943d0604d94dce773f.jpg

Posted
Dnia 16.02.2022 o 07:14, ranias napisał:

Dzień dobry, poproszę 2 cegiełki.

Na koncie pojawił się przelew z nadpłatą za którą bardzo dziękuję. Z tego tytułu zamieszczam dodatkową cegiełkę.

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300