Jump to content
Dogomania

Koniec - jest DRUGI! Imienny dla psiaka który opuszcza schron, jest w dramatycznym stanie, wygląda fatalnie, jest niewidomy. Dajmy mu dobre, pełne energii imię na lepsze życie. Zapraszam z całego serca do 15 lutego

Recommended Posts

Posted

Jak zobaczyłam Go na zdjęciu to samo przyszło - Ignacy, to Ignacy

Moja propozycja imienia Ignacy.

Znając nasze zamiłowanie do zdrobnień i spieszczotliwień to będzie Ignaś, Iguś itp.

No i 10 głosów na Ignacego

• Like 2
Posted
Dnia 10.02.2022 o 12:47, limonka80 napisał:

A Maniuś ? wydaje mi się że to Maniuś 🙂

Dnia 10.02.2022 o 12:47, limonka80 napisał:

No i 10 głosów wezmę na  Maniusia.

Dnia 10.02.2022 o 14:31, KrystynaS napisał:

Jak zobaczyłam Go na zdjęciu to samo przyszło - Ignacy, to Ignacy

Moja propozycja imienia Ignacy.

Znając nasze zamiłowanie do zdrobnień i spieszczotliwień to będzie Ignaś, Iguś itp.

No i 10 głosów na Ignacego

Witajcie u psiaka! 😄 Bardzo Wam dziękuję za piękne propozycje i hojne głosowania 😘

Posted

Na moim koncie dzisiaj zameldowała się wpłata od Pani AniGR na bazarek imienny w kwocie 141zł! Z całego serca dziękuję, ale będę dzwonić i pytać na które imię 😉 💚🧡❤️

Posted
Dnia 10.02.2022 o 16:18, agat21 napisał:

Na moim koncie dzisiaj zameldowała się wpłata od Pani AniGR na bazarek imienny w kwocie 141zł! Z całego serca dziękuję, ale będę dzwonić i pytać na które imię 😉 💚🧡❤️

Więcej takich jak pani Ania G.R.❤️❤️❤️

Posted
Dnia 10.02.2022 o 16:40, limonka80 napisał:

Chcę mieć bliźniaki - Gucia już mam :-))

O matko, albo nie, przypomniało mi się co napisała Aśka7 - że trzeba szykować kasę, bo przecież chrzciny, komunia, wesele ....  

• Like 1
Posted
Dnia 10.02.2022 o 16:43, limonka80 napisał:

O matko, albo nie, przypomniało mi się co napisała Aśka7 - że trzeba szykować kasę, bo przecież chrzciny, komunia, wesele ....  

🤣🤣🤣

Posted

Zwłaszcza te wesela ...

Posted

Nie wiem czy to Cię zasmuci czy uraduje, ale pani AniaGR oddaje swoje głosy (wyszło aż 47! 😲) na Drugiego

Posted
Dnia 10.02.2022 o 20:53, agat21 napisał:

Nie wiem czy to Cię zasmuci czy uraduje, ale pani AniaGR oddaje swoje głosy (wyszło aż 47! 😲) na Drugiego

Też jeszcze nie wiem, muszę się zastanowić 🙄 

Dnia 10.02.2022 o 20:53, Aska7 napisał:

Zwłaszcza te wesela ...

Wiem, wiem, cały czas się modlę by jakaś lafirynda mi Gutka nie zbałamuciła, a już widziałam że się koło niego jakaś kręci..... uśmiech trochę krzywy miała, chyba ze mnie już się naigrawa - "szykuj stara kasę"   🥺 (dla ciekawych zdjęcie na wątku Gucia str. 21)

• Like 1
Posted
Dnia 10.02.2022 o 21:50, limonka80 napisał:

Wiem, wiem, cały czas się modlę by jakaś lafirynda mi Gutka nie zbałamuciła, a już widziałam że się koło niego jakaś kręci..... uśmiech trochę krzywy miała, chyba ze mnie   🥺 

No nie, dlaczego lafirynda ?

Posted
Dnia 10.02.2022 o 21:50, limonka80 napisał:

Też jeszcze nie wiem, muszę się zastanowić 🙄 

Wiem, wiem, cały czas się modlę by jakaś lafirynda mi Gutka nie zbałamuciła, a już widziałam że się koło niego jakaś kręci..... uśmiech trochę krzywy miała, chyba ze mnie już się naigrawa - "szykuj stara kasę"   🥺 (dla ciekawych zdjęcie na wątku Gucia str. 21)

Spokojnie Limonko, Guciuś nie interesuje się kobietami. Po pierwsze micha, po drugie micha, potem spanko, no i ewentualnie dreptanko po ogródku. Czyli typowy facet w pewnym wieku 😉

Posted
Dnia 10.02.2022 o 22:05, Aska7 napisał:

IMG-20220210-WA0004.jpg

Chorobcia, to aż przez 25 lat dużo zarabiać? Strasznie długo 😁

Ale reszta  - świetna! Gucio jeszcze nie sika w majtki, myślę  że jest na etapie przyjaciół. Niekoniecznie przyjaciółek 😉