Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY Zapraszam na bazarek dla 2 dzieciaczków chorych na parwowirozę i proszę o hojność, bo koszty będą ogromne. Sunie od tygodnia są w szpitaliku.

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry, zapraszam na sobotnie zakupy 🙂

eliczku 🙂w tym roku moje jeżyczki trafiły tu :

https://www.facebook.com/Adopcje-Psów-Schronisko-dla-zwierząt-w-Piotrowie-301640410033174/

wcześniej trafiały do Zielonej Góry do Pani Sylwii

https://www.facebook.com/sylwia.dobek

a mój pierwszy jeżyk znaleziony w środku lata, w samo południe, skwar jak nie wiem co, leżał sobie na trawniku, niedziela, ludzie wracali z kościoła i nikt nie widział jeża....., ja z daleka widziałam, że coś jest nie tak. Wzięłam na ręce i okazało się, że jeżyk nie ma tylnych nóżek, podkaszarka albo pies.

Po konsultacjach z jeżowym guru - panem Jerzym Garą,  jeżyk trafił do Eko straży Wrocław, tam przeszedł operacje i znalazł niewychodzący ogródek 🙂

A żeby było wesoło, jeżyk pojechał PKS-em, podałam karton z jeżykiem kierowcy, a we Wrocławiu go odebrali :)))

To było ładnych parę lat temu. Teraz w wielu miejscach są opiekunowie jeży, łatwiej o pomoc dla nich 🙂

• Like 3
Posted
Dnia 4.12.2021 o 01:44, Selenga napisał:

Poproszę 41E i 43C za cw

Witam serdecznie i bardzo dziękuję za przybycie   1609243757_dajekwiat.gif.a6b5fd12e962f1c7a202597c5eefcfc3.gif   ale z przykrością muszę powiedzieć, że fanty, które licytujesz, już wcześniej nabyła w opcji K.T.   La Componella FCI, jak z resztą prawie wszystkie przyrządy do pielęgnacji psiego futerka. 

Ale jest jeszcze sporo innych fajnych fantów więc może coś sobie wypatrzysz  🙂  Zachęcam 🙂     

Posted
Dnia 3.12.2021 o 17:06, elik napisał:

Boguniu, czy ja już Ci mówiłam, że Ciem kofam  ?    Nie, no to mówiem  🙂 

Jutro "moja" poczta jest nieczynna, ale zaraz raniutko w poniedziałek wyślę Twoje fanty w drogę i będę mogła powiedzieć jaka była opłata.

EDIT
Bluzeczka i naklejki już w kopercie, ale tym razem może być większa opłata, bo koperta ma grubość ponad 2 cm  😞 

Standardowo Elu 6.60 zł 😉

Posted
Dnia 4.12.2021 o 19:52, b-b napisał:

Standardowo Elu 6.60 zł 😉

Masz rację  🙂  Ten list ma gabaryt "L" i tu nie  jest istotna grubość, tylko wymiary boków.

Posted
Dnia 4.12.2021 o 20:31, Tola napisał:

Odwiedzam bazarek, zapraszam

Witam, witam  🙂    Coś nam ruch nie dopisuje w sobotę, a przecież bazarek czynny na okrągło przez cały tydzień dzień i noc.