ona03 Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Dzień dobry, zapraszam na sobotnie zakupy 🙂 eliczku 🙂w tym roku moje jeżyczki trafiły tu : https://www.facebook.com/Adopcje-Psów-Schronisko-dla-zwierząt-w-Piotrowie-301640410033174/ wcześniej trafiały do Zielonej Góry do Pani Sylwii https://www.facebook.com/sylwia.dobek a mój pierwszy jeżyk znaleziony w środku lata, w samo południe, skwar jak nie wiem co, leżał sobie na trawniku, niedziela, ludzie wracali z kościoła i nikt nie widział jeża....., ja z daleka widziałam, że coś jest nie tak. Wzięłam na ręce i okazało się, że jeżyk nie ma tylnych nóżek, podkaszarka albo pies. Po konsultacjach z jeżowym guru - panem Jerzym Garą, jeżyk trafił do Eko straży Wrocław, tam przeszedł operacje i znalazł niewychodzący ogródek 🙂 A żeby było wesoło, jeżyk pojechał PKS-em, podałam karton z jeżykiem kierowcy, a we Wrocławiu go odebrali :))) To było ładnych parę lat temu. Teraz w wielu miejscach są opiekunowie jeży, łatwiej o pomoc dla nich 🙂 3 Quote
elik Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 Dnia 4.12.2021 o 01:44, Selenga napisał: Poproszę 41E i 43C za cw Witam serdecznie i bardzo dziękuję za przybycie ale z przykrością muszę powiedzieć, że fanty, które licytujesz, już wcześniej nabyła w opcji K.T. La Componella FCI, jak z resztą prawie wszystkie przyrządy do pielęgnacji psiego futerka. Ale jest jeszcze sporo innych fajnych fantów więc może coś sobie wypatrzysz 🙂 Zachęcam 🙂 Quote
elik Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 Dnia 4.12.2021 o 07:23, Ellig napisał: Dzień dobry I zapraszam. Dzień dobry 🙂 Quote
b-b Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Dnia 3.12.2021 o 17:06, elik napisał: Boguniu, czy ja już Ci mówiłam, że Ciem kofam ? Nie, no to mówiem 🙂 Jutro "moja" poczta jest nieczynna, ale zaraz raniutko w poniedziałek wyślę Twoje fanty w drogę i będę mogła powiedzieć jaka była opłata. EDIT Bluzeczka i naklejki już w kopercie, ale tym razem może być większa opłata, bo koperta ma grubość ponad 2 cm 😞 Standardowo Elu 6.60 zł 😉 Quote
elik Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 Dnia 4.12.2021 o 19:52, b-b napisał: Standardowo Elu 6.60 zł 😉 Masz rację 🙂 Ten list ma gabaryt "L" i tu nie jest istotna grubość, tylko wymiary boków. Quote
elik Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 Dnia 4.12.2021 o 20:31, Tola napisał: Odwiedzam bazarek, zapraszam Witam, witam 🙂 Coś nam ruch nie dopisuje w sobotę, a przecież bazarek czynny na okrągło przez cały tydzień dzień i noc. Quote
elik Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 Też se jeszcze podrzucę przed snem 🙂 Quote
ona03 Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Dzień dobry, zapraszamy na niedzielne zakupy 🙂 1 Quote
Recommended Posts