Livka Posted February 24, 2022 Author Posted February 24, 2022 Dnia 24.02.2022 o 08:38, elik napisał: Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że potrzebna wizyta, ale zadzwonię i poproszę. To wszystko dzieje się tu i teraz, dopiero wczoraj dostałyśmy ankietę. Elik jesteś kochana Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Dnia 24.02.2022 o 08:38, elik napisał: Szkoda. EDIT Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że potrzebna wizyta, ale zadzwonię i poproszę. Eliku kochany, baaardzo prosimy Wczoraj dostalysmy ankietę, miałysmy gorącą linię z Livką i obie uznalyśmy że trzeba sprawdzić ten domek. Pomożesz? 1 Quote
elik Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Dnia 24.02.2022 o 08:50, Alaskan malamutte napisał: Eliku kochany, baaardzo prosimy Wczoraj dostalysmy ankietę, miałysmy gorącą linię z Livką i obie uznalyśmy że trzeba sprawdzić ten domek. Pomożesz? Nie mogę obiecać za omi, ale poproszę Ją, żeby ze mną pojechała 2 1 Quote
elik Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Dnia 24.02.2022 o 08:42, Livka napisał: To wszystko dzieje się tu i teraz, dopiero wczoraj dostałyśmy ankietę. Elik jesteś kochana Łaaałłł jak miło Z wzajemnością Zrobię wszystko, co będę mogła, żeby pojechać na tą wizytę. 2 Quote
Livka Posted February 24, 2022 Author Posted February 24, 2022 Dnia 24.02.2022 o 11:11, elik napisał: Łaaałłł jak miło Z wzajemnością Zrobię wszystko, o będę mogła, żeby pojechać na tą wizytę. I jak Cię nie kochać ? No jak ? 1 Quote
elik Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Dnia 24.02.2022 o 11:18, Livka napisał: I jak Cię nie kochać ? No jak ? O retki, jakie piękne róże. Dziękuję Ja Was też kocham Quote
Ellig Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Powodzenia i trzymam kciuki za wizytę i domek dla Brego. Quote
elik Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Wczoraj dogo wcięło i nie mogłam napisać, że liczyłam na to, że pojadę z omi, ale niestety omi nie ma samochodu. Była u mnie z mężem i przyjechali samochodem więc myślałam, że ma samochód, ale to był samochód służbowy męża. Tak myślę, że mogłabym umówić się z nimi na granicy Krakowa, dojechałabym tam komunikacją miejską. Poproszę nr telefonu i adres na PW. Quote
Alaskan malamutte Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Dnia 25.02.2022 o 09:18, elik napisał: Wczoraj dogo wcięło i nie mogłam napisać, że liczyłam na to, że pojadę z omi, ale niestety omi nie ma samochodu. Była u mnie z mężem i przyjechali samochodem więc myślałam, że ma samochód, ale to był samochód służbowy męża. Tak myślę, że mogłabym umówić się z nimi na granicy Krakowa, dojechałabym tam komunikacją miejską. Poproszę nr telefonu i adres na PW. Elu, za chwilkę Ci podam wszystko, ja rozmawiałam z p. Ewą. Wcześniej napiszę do niej wiadomość, że się z nią skontaktujesz. Dziękujemy ślicznie!!! Quote
Livka Posted February 25, 2022 Author Posted February 25, 2022 Dnia 25.02.2022 o 09:18, elik napisał: Wczoraj dogo wcięło i nie mogłam napisać, że liczyłam na to, że pojadę z omi, ale niestety omi nie ma samochodu. Była u mnie z mężem i przyjechali samochodem więc myślałam, że ma samochód, ale to był samochód służbowy męża. Tak myślę, że mogłabym umówić się z nimi na granicy Krakowa, dojechałabym tam komunikacją miejską. Poproszę nr telefonu i adres na PW. Dziękujemy najserdeczniej !!! Quote
elik Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Dnia 25.02.2022 o 09:28, Alaskan malamutte napisał: Elu, za chwilkę Ci podam wszystko, ja rozmawiałam z p. Ewą. Wcześniej napiszę do niej wiadomość, że się z nią skontaktujesz. Dziękujemy ślicznie!!! Ok to czekam Quote
elik Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Jestem umówiona z Państwem na spotkanie dzisiaj. Umówiliśmy się mniej więcej w połowie drogi o godz. 13:30. 3 Quote
Livka Posted February 25, 2022 Author Posted February 25, 2022 Dnia 25.02.2022 o 10:33, elik napisał: Jestem umówiona z Państwem na spotkanie dzisiaj. Umówiliśmy się mniej więcej w połowie drogi o godz. 13:30. Hurrra !!! Cudownie eliczku !!! Jesteś niesamowita !!! Bardzo Ci dziękuję 1 Quote
elik Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Dnia 25.02.2022 o 10:39, Livka napisał: Hurrra !!! Cudownie eliczku !!! Jesteś niesamowita !!! Bardzo Ci dziękuję Nie ma za co Cieszę się, że mogę pomóc psiakowi w drodze do domu Relacja po powrocie. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Brego ma dom!!! Więcej napisze Ela, jak wróci z wizyty. 2 Quote
Tyśka) Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Hip hip hurra Czy ogłoszenie Brego już ściągnąć? Quote
Livka Posted February 25, 2022 Author Posted February 25, 2022 Brego się pakuje Oby wszystko się poukładało dla niego jak najlepiej. Tysiu ściągnij ogłoszenie, jeżeli jest wyróżnione to podmień na innego psiaka. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Dnia 25.02.2022 o 15:27, Livka napisał: Brego się pakuje Oby wszystko się poukładało dla niego jak najlepiej. Tysiu ściągnij ogłoszenie, jeżeli jest wyróżnione to podmień na innego psiaka. Ewelinko, najprawdopodobniej Breguś pojedzie jutro do swojego super domku. 2 Quote
elik Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Dnia 25.02.2022 o 15:27, Livka napisał: Brego się pakuje Oby wszystko się poukładało dla niego jak najlepiej. Jestem pewna, że tak będzie. Brego pojedzie do fantastycznych Ludzi, do wspaniałego domu wybudowanego i przystosowanego pod kątem psich potrzeb. Psy mają nawet swoją łazienkę ze specjalnie wybudowaną wanną ułatwiającą kąpiel psów po spacerze w deszczową pogodę. Wejście do domu jest na poziomie ziemi. Maleńki, może 30 centymetrowy schodek, a raczej duży podest. Duży, dokładnie ogrodzony teren przy domu z dużym wybiegiem dla psów. Państwo maja 14 letnią suczkę, o która bardzo dbają. Jest pod stałą opieką weterynaryjną. Pani kocha zwierzęta w słowach i czynach, jest wegetarianką. Na terenie posesji są budki lęgowe dla ptaków, a także miejsce gdzie dokarmiane są bezdomne i sąsiedzkie koty Córka Państwa adoptowała z łódzkiego schronu 2 starsze psiaki, specjalnie te, które nie miały szansy na adopcję. Miłość do zwierząt jest w tej rodzinie normą. 500 m od domu Państwa mieszka brat Pani Ewy, który ma koty. Rodziny wzajemnie się wspierają. W razie konieczności wyjazdy jednej z nich, zwierzętami opiekuje się druga rodzina. Państwo bardzo wyciszeni, ciepło odnoszący się do siebie i do suni. Dom położony z dala od szosy, w pobliżu lasy. Cisza, sielski spokój. Dom wymarzony dla każdego psiaka. Rozmawialiśmy dość długo, opowiadałam Państwu o działalności Fundacji ZEA. Nie mogłam wprost zaproponować przekazania 1%, ale opowiadałam jaka to wspaniała Fundacja, jak działa. Mam nadzieję, że przekażą swój 1 %. Pan chce pojechać po Brego i pytał kiedy to będzie możliwe. Powiedziałam, że Asia zadzwoni i wszystko z Państwem uzgodni. Pan jest gotów jechać po Brego choćby jutro. Jestem zachwycona Państwem i ich podejściem do zwierząt. Oczywiście przekazałam wszystkie sugestie odnośnie adopcji Brego do nowych warunków. Państwo obiecali dać mu czas i poczekać, aż sam do nich przyjdzie. Prosiłam o nie pozostawianie Brego samego na wybiegu. 5 Quote
Livka Posted February 25, 2022 Author Posted February 25, 2022 Dnia 25.02.2022 o 17:15, elik napisał: Jestem pewna, że tak będzie. Brego pojedzie do fantastycznych Ludzi, do wspaniałego domu wybudowanego i przystosowanego pod kątem psich potrzeb. Psy mają nawet swoją łazienkę ze specjalnie wybudowaną wanną ułatwiającą kąpiel psów po spacerze w deszczową pogodę. Wejście do domu jest na poziomie ziemi. Maleńki, może 30 centymetrowy schodek, a raczej duży podest. Duży, dokładnie ogrodzony teren przy domu z dużym wybiegiem dla psów. Państwo maja 14 letnią suczkę, o która bardzo dbają. Jest pod stałą opieką weterynaryjną. Pani kocha zwierzęta w słowach i czynach, jest wegetarianką. Na terenie posesji są budki lęgowe dla ptaków, a także miejsce gdzie dokarmiane są bezdomne i sąsiedzkie koty Córka Państwa adoptowała z łódzkiego schronu 2 starsze psiaki, specjalnie te, które nie miały szansy na adopcję. Miłość do zwierząt jest w tej rodzinie normą. 500 m od domu Państwa mieszka brat Pani Ewy, który ma koty. Rodziny wzajemnie się wspierają. W razie konieczności wyjazdy jednej z nich, zwierzętami opiekuje się druga rodzina. Państwo bardzo wyciszeni, ciepło odnoszący się do siebie i do suni. Dom położony z dala od szosy, w pobliżu lasy. Cisza, sielski spokój. Dom wymarzony dla każdego psiaka. Rozmawialiśmy dość długo, opowiadałam Państwu o działalności Fundacji ZEA. Nie mogłam wprost zaproponować przekazania 1%, ale opowiadałam jaka to wspaniała Fundacja, jak działa. Mam nadzieję, że przekażą swój 1 %. Pan chce pojechać po Brego i pytał kiedy to będzie możliwe. Powiedziałam, że Asia zadzwoni i wszystko z Państwem uzgodni. Jestem zachwycona Państwem i ich podejściem do zwierząt. Oczywiście przekazałam wszystkie sugestie odnośnie adopcji Brego do nowych warunków. Państwo obiecali dać mu czas i poczekać, aż sam do nich przyjdzie. Prosiłam o nie pozostawianie Brego samego na wybiegu. Wszystko wygląda przepięknie. Elik kochana bardzo Ci dziękuję, że pomimo swoich obowiązków rzuciłaś wszystko i przeprowadziłaś wizytę dla Brego. Chwała Ci za to i najserdeczniejsze podziękowania 1 Quote
elik Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Dnia 25.02.2022 o 17:28, Livka napisał: Wszystko wygląda przepięknie. Elik kochana bardzo Ci dziękuję, że pomimo swoich obowiązków rzuciłaś wszystko i przeprowadziłaś wizytę dla Brego. Chwała Ci za to i najserdeczniejsze podziękowania Oj tam, oj tam. Jak na horyzoncie jest dom dla piesa, to sprawa jest priorytetowa i tak ją potraktowałam Bardzo się cieszę, że dom okazał się tak superowy Dobrze, że Asia odrzuciła wszystkie poprzednie zgłoszenia. Quote
Livka Posted February 25, 2022 Author Posted February 25, 2022 Dnia 25.02.2022 o 17:46, elik napisał: Oj tam, oj tam. Jak na horyzoncie jest dom dla piesa, to sprawa jest priorytetowa i tak ją potraktowałam Bardzo się cieszę, że dom okazał się tak superowy Dobrze, że Asia odrzuciła wszystkie poprzednie zgłoszenia. Asia ma "nosa" do takich spraw Quote
Alaskan malamutte Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Państwo umówili się z Dexterką na jutro na godz 14-15. Prosimy o kciuki, aby wszystko przebiegło bez zakłóceń. Mam obiecane zdjęcia i relacje z domku Bregusia. 3 Quote
Recommended Posts