Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.02.2022 o 08:38, elik napisał:

Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że potrzebna wizyta, ale zadzwonię i poproszę.

To wszystko dzieje się tu i teraz, dopiero wczoraj dostałyśmy ankietę.

Elik jesteś kochana ❤️

Aktualności - Przedszkole nr 172 im. Danuty Wawiłow w Warszawie

Posted
Dnia 24.02.2022 o 08:38, elik napisał:

Szkoda.

EDIT

Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że potrzebna wizyta, ale zadzwonię i poproszę.

Eliku kochany, baaardzo prosimy🙏

Wczoraj dostalysmy ankietę, miałysmy gorącą linię z Livką i obie uznalyśmy że trzeba sprawdzić ten domek. 

Pomożesz? 

• Like 1
Posted
Dnia 24.02.2022 o 08:50, Alaskan malamutte napisał:

Eliku kochany, baaardzo prosimy🙏

Wczoraj dostalysmy ankietę, miałysmy gorącą linię z Livką i obie uznalyśmy że trzeba sprawdzić ten domek. 

Pomożesz? 

Nie mogę obiecać za omi, ale poproszę Ją, żeby ze mną pojechała 🙂 

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 24.02.2022 o 08:42, Livka napisał:

To wszystko dzieje się tu i teraz, dopiero wczoraj dostałyśmy ankietę.

Elik jesteś kochana ❤️

Aktualności - Przedszkole nr 172 im. Danuty Wawiłow w Warszawie

Łaaałłł jak miło  🙂  Z wzajemnością  🙂

Zrobię wszystko, co będę mogła, żeby pojechać na tą wizytę.

• Like 2
Posted
Dnia 24.02.2022 o 11:11, elik napisał:

Łaaałłł jak miło  🙂  Z wzajemnością  🙂

Zrobię wszystko, o będę mogła, żeby pojechać na tą wizytę.

I jak Cię nie kochać ? No jak ?

Najlepsze życzenia - Szkolne Blogi

• Like 1
Posted
Dnia 24.02.2022 o 11:18, Livka napisał:

I jak Cię nie kochać ? No jak ?

Najlepsze życzenia - Szkolne Blogi

O retki, jakie piękne róże. Dziękuję         1852120447_dajekwiat.gif.7b0a65cff346ab88145c9522e1fdfa0c.gif

Ja Was też kocham      serduszka.png.9b286d00dfc547851d1a8e0398e0cf27.png

Posted

Wczoraj dogo wcięło i nie mogłam napisać, że liczyłam na to, że pojadę z omi, ale niestety omi nie ma samochodu. Była u mnie z mężem i przyjechali samochodem więc myślałam, że ma samochód, ale to był samochód służbowy męża.
Tak myślę, że mogłabym umówić się z nimi na granicy Krakowa, dojechałabym tam komunikacją miejską. Poproszę nr telefonu i adres na PW.

Posted
Dnia 25.02.2022 o 09:18, elik napisał:

Wczoraj dogo wcięło i nie mogłam napisać, że liczyłam na to, że pojadę z omi, ale niestety omi nie ma samochodu. Była u mnie z mężem i przyjechali samochodem więc myślałam, że ma samochód, ale to był samochód służbowy męża.
Tak myślę, że mogłabym umówić się z nimi na granicy Krakowa, dojechałabym tam komunikacją miejską. Poproszę nr telefonu i adres na PW.

Elu, za chwilkę Ci podam wszystko, ja rozmawiałam z p. Ewą. Wcześniej napiszę do niej wiadomość, że się z nią skontaktujesz. 

Dziękujemy ślicznie!!!

Posted
Dnia 25.02.2022 o 09:18, elik napisał:

Dziękujemy najserdeczniej !!! ❤️❤️❤️

▷ Serca: obrazki ruchome, animowane gify i animacje ‐ 100% DARMO!

Posted
Dnia 25.02.2022 o 09:28, Alaskan malamutte napisał:

Elu, za chwilkę Ci podam wszystko, ja rozmawiałam z p. Ewą. Wcześniej napiszę do niej wiadomość, że się z nią skontaktujesz. 

Dziękujemy ślicznie!!!

Ok to czekam  🙂 

Posted
Dnia 25.02.2022 o 10:33, elik napisał:

Jestem umówiona z Państwem na spotkanie dzisiaj. Umówiliśmy się mniej więcej w połowie drogi  🙂  o godz. 13:30.

Hurrra !!! Cudownie eliczku !!!

Jesteś niesamowita !!!

Bardzo Ci dziękuję  ❤️❤️❤️

• Like 1
Posted
Dnia 25.02.2022 o 10:39, Livka napisał:

Hurrra !!! Cudownie eliczku !!!

Jesteś niesamowita !!!

Bardzo Ci dziękuję  ❤️❤️❤️

Nie ma za co  🙂   Cieszę się, że mogę pomóc psiakowi w drodze do domu  🙂  

Relacja po powrocie. 

• Like 2
Posted

Brego się pakuje 🙂

Oby wszystko się poukładało dla niego jak najlepiej.

Tysiu ściągnij ogłoszenie, jeżeli jest wyróżnione to podmień na innego psiaka.

• Like 1
Posted
Dnia 25.02.2022 o 15:27, Livka napisał:

Brego się pakuje 🙂

Tysiu ściągnij ogłoszenie, jeżeli jest wyróżnione to podmień na innego psiaka.

Ewelinko, najprawdopodobniej Breguś pojedzie jutro do swojego super domku. ❤️

• Like 2
Posted
Dnia 25.02.2022 o 15:27, Livka napisał:

Brego się pakuje 🙂

Jestem pewna, że tak będzie.  
Brego pojedzie do fantastycznych Ludzi, do wspaniałego domu wybudowanego i przystosowanego pod kątem psich potrzeb. Psy mają nawet swoją łazienkę ze specjalnie wybudowaną wanną ułatwiającą kąpiel psów po spacerze w deszczową pogodę. Wejście do domu jest na poziomie ziemi. Maleńki, może 30 centymetrowy schodek, a raczej duży podest.  Duży, dokładnie ogrodzony teren przy domu z dużym wybiegiem dla psów.  Państwo maja 14 letnią suczkę, o która bardzo dbają. Jest pod stałą opieką weterynaryjną. Pani kocha zwierzęta w słowach i czynach, jest wegetarianką. Na terenie posesji są budki lęgowe dla ptaków, a także miejsce gdzie dokarmiane są bezdomne i sąsiedzkie koty  🙂  Córka Państwa adoptowała z łódzkiego schronu 2 starsze psiaki, specjalnie te, które nie miały szansy na adopcję. Miłość do zwierząt jest w tej rodzinie normą. 500 m od domu Państwa mieszka brat Pani Ewy, który ma koty. Rodziny wzajemnie się wspierają. W razie  konieczności wyjazdy jednej z nich, zwierzętami opiekuje się druga rodzina. Państwo bardzo wyciszeni, ciepło odnoszący się do siebie i do suni. Dom położony z dala od szosy, w pobliżu lasy. Cisza, sielski spokój. Dom wymarzony dla każdego psiaka. Rozmawialiśmy dość długo, opowiadałam Państwu o działalności Fundacji ZEA. Nie mogłam wprost zaproponować przekazania 1%, ale opowiadałam jaka to wspaniała Fundacja, jak działa. Mam nadzieję, że przekażą swój 1 %.

Pan chce pojechać po Brego i pytał kiedy to będzie możliwe. Powiedziałam, że Asia zadzwoni i wszystko z Państwem uzgodni. Pan jest gotów jechać po Brego choćby jutro.

Jestem zachwycona Państwem i ich podejściem do zwierząt. Oczywiście przekazałam wszystkie sugestie odnośnie adopcji Brego do nowych warunków. Państwo obiecali dać mu czas i poczekać, aż sam do nich przyjdzie. Prosiłam o nie pozostawianie Brego samego na wybiegu.

• Like 5
Posted
Dnia 25.02.2022 o 17:15, elik napisał:

Jestem pewna, że tak będzie.  
Brego pojedzie do fantastycznych Ludzi, do wspaniałego domu wybudowanego i przystosowanego pod kątem psich potrzeb. Psy mają nawet swoją łazienkę ze specjalnie wybudowaną wanną ułatwiającą kąpiel psów po spacerze w deszczową pogodę. Wejście do domu jest na poziomie ziemi. Maleńki, może 30 centymetrowy schodek, a raczej duży podest.  Duży, dokładnie ogrodzony teren przy domu z dużym wybiegiem dla psów.  Państwo maja 14 letnią suczkę, o która bardzo dbają. Jest pod stałą opieką weterynaryjną. Pani kocha zwierzęta w słowach i czynach, jest wegetarianką. Na terenie posesji są budki lęgowe dla ptaków, a także miejsce gdzie dokarmiane są bezdomne i sąsiedzkie koty  🙂  Córka Państwa adoptowała z łódzkiego schronu 2 starsze psiaki, specjalnie te, które nie miały szansy na adopcję. Miłość do zwierząt jest w tej rodzinie normą. 500 m od domu Państwa mieszka brat Pani Ewy, który ma koty. Rodziny wzajemnie się wspierają. W razie  konieczności wyjazdy jednej z nich, zwierzętami opiekuje się druga rodzina. Państwo bardzo wyciszeni, ciepło odnoszący się do siebie i do suni. Dom położony z dala od szosy, w pobliżu lasy. Cisza, sielski spokój. Dom wymarzony dla każdego psiaka. Rozmawialiśmy dość długo, opowiadałam Państwu o działalności Fundacji ZEA. Nie mogłam wprost zaproponować przekazania 1%, ale opowiadałam jaka to wspaniała Fundacja, jak działa. Mam nadzieję, że przekażą swój 1 %.

Pan chce pojechać po Brego i pytał kiedy to będzie możliwe. Powiedziałam, że Asia zadzwoni i wszystko z Państwem uzgodni.

Jestem zachwycona Państwem i ich podejściem do zwierząt. Oczywiście przekazałam wszystkie sugestie odnośnie adopcji Brego do nowych warunków. Państwo obiecali dać mu czas i poczekać, aż sam do nich przyjdzie. Prosiłam o nie pozostawianie Brego samego na wybiegu.

Wszystko wygląda przepięknie.

Elik kochana bardzo Ci dziękuję, że pomimo swoich obowiązków rzuciłaś wszystko i przeprowadziłaś wizytę dla Brego.

Chwała Ci za to i najserdeczniejsze podziękowania ❤️❤️❤️

Brokatowy bukiet kwiatów na Dzień Matki - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl

• Like 1
Posted
Dnia 25.02.2022 o 17:28, Livka napisał:

Wszystko wygląda przepięknie.

Elik kochana bardzo Ci dziękuję, że pomimo swoich obowiązków rzuciłaś wszystko i przeprowadziłaś wizytę dla Brego.

Chwała Ci za to i najserdeczniejsze podziękowania ❤️❤️❤️

Brokatowy bukiet kwiatów na Dzień Matki - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl

Oj tam, oj tam. Jak na horyzoncie jest dom dla piesa, to sprawa jest priorytetowa i tak ją potraktowałam  🙂  Bardzo się cieszę, że dom okazał się tak superowy  🙂 

Dobrze, że Asia odrzuciła wszystkie poprzednie zgłoszenia.

Posted
Dnia 25.02.2022 o 17:46, elik napisał:

Oj tam, oj tam. Jak na horyzoncie jest dom dla piesa, to sprawa jest priorytetowa i tak ją potraktowałam  🙂  Bardzo się cieszę, że dom okazał się tak superowy  🙂 

Dobrze, że Asia odrzuciła wszystkie poprzednie zgłoszenia.

Asia ma "nosa" do takich spraw ❤️