Jump to content
Dogomania

Szczeniaki z lasu, wszystkie mają domy, Benek po 3 latach ma Rodzinę. Pod opieką Dogomaniaków dzika mamusia SABINKA. Kicia Uffi ma już DS.

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.01.2022 o 10:52, Ewa Marta napisał:

. Można czekać na miejsce u Pani Ewy, ale do tego czasu ona musi gdzieś być

Czy ktoś ostatnio rozmawiał z p. Ewą o przyjęciu Sabinki?  Ja rozmawiałam z Nią około tydzień temu i nic nie wiedziała o zamiarach ulokowania u Niej Sabinki. Myślę, że dobrze byłoby upewnić się, że Sabinka może liczyć na DT u Pani Ewy.         

Posted

Ku pokrzepieniu - zakwita przyjaźń kocio-psia Uffinki przechrzczonej na Muffinkę i Pajdy. Jak kulinarne imiona to kulinarne 😉 Konsekwentnie 🙂

A Pajda zaakceptowała Muffinkę już całkowicie. Pilnuje jej i broni. 😁

IMG-20220109-WA0003.jpg

IMG-20220109-WA0004.jpg

• Like 4
Posted

Cała rodzina zresztą bez pamięci w Uffince zakochana 😀 Są pod wrażeniem jej inteligencji, odwagi, rezolutności i czułości do wszystkich. Jestem przeszczęśliwa! 

IMG-20220109-WA0005.jpg

• Like 5
Posted
Dnia 16.01.2022 o 23:55, helli napisał:

Czy taki niewidomy kotek wskakuje na meble? Czy porusza się tylko w poziomie, na podłodze? Ciekawa jestem jak koty niewidzące sobie radzą.

Jeśli ktoś nie wie, że kot jest niewidomy, to nie się właściwie nie zorientuje 😄 Muffinka w ciągu 2 dni poznała cały dom i opanowała wchodzenie i schodzenie po schodach! Wchodzi gdzie tylko się da. Gosia planuje zakupić wysoki drapak - domek, taki, jaki Muffinka miała w hotelu i bardzo lubiła po nim chodzić.

• Like 1
Posted
Dnia 17.01.2022 o 09:02, agat21 napisał:

Jeśli ktoś nie wie, że kot jest niewidomy, to nie się właściwie nie zorientuje 😄 Muffinka w ciągu 2 dni poznała cały dom i opanowała wchodzenie i schodzenie po schodach! Wchodzi gdzie tylko się da. Gosia planuje zakupić wysoki drapak - domek, taki, jaki Muffinka miała w hotelu i bardzo lubiła po nim chodzić.

Muffinka to niezła akrobatka 🙂

Dnia 17.01.2022 o 09:06, agat21 napisał:

Tysiu, co u Benia?

Nic nowego. Siedzi niezauważony przez nikogo w DT w Zamościu. Zajada smakołyki, ciągnie na smyczy, rozszarpuje zabawki, cieszy się życiem psiego podrostka i nie ma pojęcia, że nikt go nie chce 😞 Nie ma o niego telefonów.

Posted

Aby zobrazować sprawność Muffinki wklejam dzisiejsze zdjęcie. Pikanterii doda zapewne informacja, że ten piękny sprzęt gimnastyczny wykonał dla kociny pan domu. Jeszcze podobno nie w pełni skończony, bo sznurka zabrakło, ale mi i tak kapcie spadły 😄

IMG-20220123-WA0001.jpg

• Like 5
  • Upvote 1
Posted
Dnia 23.01.2022 o 19:26, agat21 napisał:

Aby zobrazować sprawność Muffinki wklejam dzisiejsze zdjęcie. Pikanterii doda zapewne informacja, że ten piękny sprzęt gimnastyczny wykonał dla kociny pan domu. Jeszcze podobno nie w pełni skończony, bo sznurka zabrakło, ale mi i tak kapcie spadły 😄

IMG-20220123-WA0001.jpg

Dnia 15.01.2022 o 20:38, agat21 napisał:

A dziś u (M)Uffinki i Pajdy taka historia 😉

IMG-20220115-WA0000.jpg

♡♡♡♡  ♡♡♡♡  ♡♡♡♡

Posted
Dnia 27.01.2022 o 14:47, Aldrumka napisał:

@agat21 Ty chyba masz kontakt z panią Marzenką.  Podziękuj jej bardzo, proszę, za wpłatę dla Tuptusia, który trafił do Moli@ . Bardzo się przyda - wkrótce wizyta u kardiologa +leki.

Nie, to nie ja mam. To Alaskan 🙂

Posted
Dnia 2.10.2021 o 10:41, Tyśka) napisał:

Dziewczyny z Biłgoraja założyły zbiórkę, bo już były zadłużone w lecznicy (mają też dziką suczke Melcię u Rafała, nie wiem czy pamiętacie... szukałam dla niej innego miejsca ponad rok temu, ale nikt się nie podjął aby ją przyjąć i tak tam tkwi bez perspektywy). Na szczęście ludzie chętnie wpłacają, więc na razie sytuacja jest opanowana, chociaż finansowo 🙂https://pomagam.pl/9rka3d

Melcia zaczęła życie domowe. Trzymajcie kciuki, żeby dala radę. Dla niej wszystko się zmieniło i jest przestraszona. 

20220127_203613_resized(1).jpg

• Like 2
Posted
Dnia 27.01.2022 o 20:44, Jaaga napisał:

Melcia zaczęła życie domowe. Trzymajcie kciuki, żeby dala radę. Dla niej wszystko się zmieniło i jest przestraszona. 

O! A gdzie to życie domowe zaczęła? 🙂

Posted
Dnia 27.01.2022 o 20:44, Jaaga napisał:

Ależ się cieszę, że Melcia już u Ciebie ♡ Szybko się udało, dziękuję. Masz złote serce.

Posted
Dnia 27.01.2022 o 14:47, Aldrumka napisał:

@agat21 Ty chyba masz kontakt z panią Marzenką.  Podziękuj jej bardzo, proszę, za wpłatę dla Tuptusia, który trafił do Moli@ . Bardzo się przyda - wkrótce wizyta u kardiologa +leki.

Już dziękuję:)