Jump to content
Dogomania

Szczeniorki mają DS :)) Ich mama Diana - też :)) Ogromne dzięki wszystkim za pomoc! :*

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.11.2021 o 12:03, Alaskan malamutte napisał:

To chyba najrozsądniejsze wyjście....

Przekazałam p. Marzence, że ma wolną rękę i może kupować wg potrzeb 🙂

Dnia 22.11.2021 o 14:25, agat21 napisał:

Widać, że Drops to żywe srebro 😄 Żeby zrobić mu nieporuszone zdjęcie trzeba go wziąć na ręce lub dać coś do żarcia 😁

Hihi, dokładnie tak. Nie ma czasu na takie bezdety jak pozowanie. Ale jest kochany! Bardzo, bardzo za człowiekiem. Pierwszy do głasków, pochwał i smakołyków, odsuwa Adzię od p. Marzenki kiedy ta sie chce poprzytulać 😉 

Posted
Dnia 22.11.2021 o 16:04, Tyśka) napisał:

Ada-Nala za chwilę wyrusza do DS... 🙂

Wielkie kciuki za szczęśliwą podróż 🙂 I szybką dobrą aklimatyzację. Niech nie tęskni za bardzo..

Posted
Dnia 22.11.2021 o 16:17, agat21 napisał:

Wielkie kciuki za szczęśliwą podróż 🙂 I szybką dobrą aklimatyzację. Niech nie tęskni za bardzo..

Państwo wyjadą do Krakowa. Torba Adzi spakowana, pożegnała się z Dropsem i wyruszyła. 

Pani, która wiezie ją do Krakowa ma wesoło. Kot, pies, babcia, syn i Ada 🙂

received_584381392675396.jpeg.3ff88a029f362ed586d4be1dc5cb2142.jpeg

• Like 1
Posted
Dnia 22.11.2021 o 16:17, agat21 napisał:

Może nie będzie tęsknić; jest już gotowa na kolejny rozdział w życiu. Aura praktycznie nic nie płakała, a już na drugi dzień rozrabiała. 

Dropsio zostanie sam, żeby tylko z braku towarzystwa nie męczył Duanki! Piękny jest czort. 

• Upvote 1
Posted
Dnia 22.11.2021 o 16:33, Tyśka) napisał:

Państwo wyjadą do Krakowa. Torba Adzi spakowana, pożegnała się z Dropsem i wyruszyła. 

Pani, która wiezie ją do Krakowa ma wesoło. Kot, pies, babcia, syn i Ada 🙂

received_584381392675396.jpeg.3ff88a029f362ed586d4be1dc5cb2142.jpeg

Tysiu kochana, bardzo dziękuję za relacje. Ja ledwo żyję..mam potworny bol glowy, co chwilę przysypiam.

Pani Iza da znać jak odbiorą sunię. 

A tutaj sunia na kolanach babci.

Resized_20211122_163041.jpeg

Posted
Dnia 22.11.2021 o 18:06, Alaskan malamutte napisał:

Tysiu kochana, bardzo dziękuję za relacje. Ja ledwo żyję..mam potworny bol glowy, co chwilę przysypiam.

Pani Iza da znać jak odbiorą sunię. 

A tutaj sunia na kolanach babci.

Odpoczywaj dużo. Dziękuję, że z marszu zadzwoniłaś i poustalałaś, co trzeba kiedy wyskoczył transport. 🙂

Tylko dodam, że Pani która wiezie Adę do Krakowa nie jest z naszych okolic, a zareagowała na wyrzucone 3 kotki, 2 zostały pod opieką Stowarzyszenia w Tomaszowie, tego trzeciego wiezie dla koleżanki. 🙂 I nie zawahała się, aby zawieźć Adę.

• Like 2
Posted
Dnia 22.11.2021 o 20:32, Tyśka) napisał:

Nala-Ada już w aucie ze swoją Rodziną. Od razu się przytulała i rozdawała buziaki, skradła ich serca 🙂 Oby szczęśliwie dojechali.

Koniczyna rysunek fotografie, zdjęcia stockowe, Koniczyna rysunek obrazy  royalty-free

Posted
Dnia 22.11.2021 o 18:21, Tyśka) napisał:

Odpoczywaj dużo. Dziękuję, że z marszu zadzwoniłaś i poustalałaś, co trzeba kiedy wyskoczył transport. 🙂

Tylko dodam, że Pani która wiezie Adę do Krakowa nie jest z naszych okolic, a zareagowała na wyrzucone 3 kotki, 2 zostały pod opieką Stowarzyszenia w Tomaszowie, tego trzeciego wiezie dla koleżanki. 🙂 I nie zawahała się, aby zawieźć Adę.

Fajna kobieta 🙂 Niech jej los sprzyja! 

Posted
Dnia 22.11.2021 o 21:39, Tyśka) napisał:

Dojechali!!! Nala już zaczyna dokazywać, bawić się. 🙂 Pani Iza podesłała mi filmik z pierwszych prób zabawy z pańciem, ale widać bardzo Pana, więc nie wstawiam.

Hurraa! I uffff. Fajnego, dobrego życia dla Ady, a teraz już Nali 🙂

Posted

Dropsik bardzo tęskni. Wczoraj cały wieczór spędził wtulony w Diankę, w budzie. Dzisiaj też nie wychodził z budy, a po wyjściu na dwór stał pod drzwiami domowymi i chciał tam wejść. Bidulek. Mam nadzieję, że teraz przyjdzie pora na niego.

Posted
Dnia 23.11.2021 o 08:43, Tyśka) napisał:

Dropsik bardzo tęskni. Wczoraj cały wieczór spędził wtulony w Diankę, w budzie. Dzisiaj też nie wychodził z budy, a po wyjściu na dwór stał pod drzwiami domowymi i chciał tam wejść. Bidulek. Mam nadzieję, że teraz przyjdzie pora na niego.

Znaczy łobuz, ale uczuciowy. Będą mieli ludzie z niego pociechę!

Posted
Dnia 23.11.2021 o 08:43, Tyśka) napisał:

O rany 😞 No tak, nie ma się z kim bawić.

Posted
Dnia 23.11.2021 o 12:02, Tyśka) napisał:

Pani Paulina z fb jest zainteresowana adopcją Dropsa. Będzin. Odesłałam do Alaskan Malamutte, może zadzwoni, może coś się wykluje dla niego.

O rany, może akurat? 🙂