ona03 Posted September 27, 2021 Author Posted September 27, 2021 1 godzinę temu, bukowa napisał: a to astry od Oneczki w moim ogrodzie (niestety, nie potrafię obrócić fotki) - właśnie kwitną i przywiabiają mnóstwo motyli Cudne, ależ motyli się zleciało, pasuje im miejsce :))) Idę zawijać to wszystko w papierki...... :))))) 1 Quote
ona03 Posted September 27, 2021 Author Posted September 27, 2021 Zapakowane, jutro polecą : b-b, Nesiowata, Iv_, wawer :) Dobrej nocy kfffffiatuszki :) A kto nie śpi zapraszam na zakupy :))) Quote
Isiak Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Ja nie śpię :))) I też zapraszam na zakupy! Quote
ona03 Posted September 28, 2021 Author Posted September 28, 2021 Dzień dobry kfffffiatuszki, pędzę wysłać :))) Quote
ona03 Posted September 28, 2021 Author Posted September 28, 2021 10 godzin temu, Isiak napisał: Ja nie śpię :))) I też zapraszam na zakupy! Isiaczku, co tworzyłaś ? 1 godzinę temu, Ellig napisał: Dzień dobry i zapraszamy! Zapraszamy, zapraszamy, dużo kwiatków mamy :))) Quote
Isiak Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 43 minuty temu, ona03 napisał: Isiaczku, co tworzyłaś ? Zaczęłam kolejny album, tym razem w temacie podróżniczym. Ale muszę przerwać i piorunem zrobić trzy kartki na Dzień Lekarza, bo na śmierć zapomniałam :( 1 Quote
ona03 Posted September 28, 2021 Author Posted September 28, 2021 2 godziny temu, Isiak napisał: Zaczęłam kolejny album, tym razem w temacie podróżniczym. Ale muszę przerwać i piorunem zrobić trzy kartki na Dzień Lekarza, bo na śmierć zapomniałam :( Ale masz napięty grafik :))) Zapraszam po kwiatuchyyyyy :))) Quote
elmas Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Właśnie przyszła do mnie wielka paczka pełna wspaniałości - bardzo dziękuję (zwłaszcza za gratisy ;)) 🙂 Mam nadzieję, że mój przelew też już dotarł 🙂 Quote
Isiak Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 1 minutę temu, ona03 napisał: Ale masz napięty grafik :))) Zapraszam po kwiatuchyyyyy :))) To niestety nie jest śmieszne, bo nie wyrabiam z terminami :( Ten album, który dopiero zaczęłam, miał być gotowy na jutro :( Chciałam go dać w prezencie urodzinowym. No cóż, prezent się spóźni... Muszę najpierw moim lekarzom kartki zmajstrować i wysłać, i to jeszcze w tym tygodniu. 1 Quote
Isiak Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 3 minuty temu, elmas napisał: Właśnie przyszła do mnie wielka paczka pełna wspaniałości - bardzo dziękuję (zwłaszcza za gratisy ;)) 🙂 Mam nadzieję, że mój przelew też już dotarł 🙂 Jak ja Wam zazdroszczę tych paczek i tych ogródków :)))) Quote
elmas Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 6 minut temu, Isiak napisał: Jak ja Wam zazdroszczę tych paczek i tych ogródków :)))) Ech, wymieniłabym swój ogródek na Twój talent do rękodzieła - co jakiś czas zaglądam tu, żeby podziwiać i kwiaty, i Twój album 🙂 Niestety, szczytem moich możliwości jest zrobienie łańcucha choinkowego z pasków kolorowego papieru 😄 1 Quote
Kawon5 Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Proszę: 27- 2 szt.; 49- 3 szt.; 59 - 1 szt.; 76 - 2 szt. Quote
Isiak Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 25 minut temu, elmas napisał: Ech, wymieniłabym swój ogródek na Twój talent do rękodzieła - co jakiś czas zaglądam tu, żeby podziwiać i kwiaty, i Twój album 🙂 Niestety, szczytem moich możliwości jest zrobienie łańcucha choinkowego z pasków kolorowego papieru 😄 Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa :) Jeżeli masz ochotę, to zapraszam na mojego bloga :) A ogródka nie oddawaj za nic, bo to skarb nad skarby! 1 Quote
alex260503 Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Melduję że paczuszka jest u mnie jadę ją rozpakowywać;) Quote
bukowa Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 melduję, że wszystkie kwiatki posadzone, bardzo dziękuję za gratisy i nadmiary przelew poleciał Quote
uxmal Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 🙂 odebrałam paczuchę 🙂 dziękuje za gratiski 🙂 i hopek Quote
ona03 Posted September 28, 2021 Author Posted September 28, 2021 7 godzin temu, elmas napisał: Właśnie przyszła do mnie wielka paczka pełna wspaniałości - bardzo dziękuję (zwłaszcza za gratisy ;)) 🙂 Mam nadzieję, że mój przelew też już dotarł 🙂 Super, że doszła, w wolnej chwili zrobię rozliczenie :) 7 godzin temu, Isiak napisał: To niestety nie jest śmieszne, bo nie wyrabiam z terminami :( Ten album, który dopiero zaczęłam, miał być gotowy na jutro :( Chciałam go dać w prezencie urodzinowym. No cóż, prezent się spóźni... Muszę najpierw moim lekarzom kartki zmajstrować i wysłać, i to jeszcze w tym tygodniu. Ale to fajnie, że nie masz czasu na nudę :))) 6 godzin temu, Kawon5 napisał: Proszę: 27- 2 szt.; 49- 3 szt.; 59 - 1 szt.; 76 - 2 szt. Witam serdecznie, bardzo dziękuję za zakupy :))) 5 godzin temu, alex260503 napisał: Melduję że paczuszka jest u mnie jadę ją rozpakowywać;) Tyko delikatnie rozpakowuj :))) 3 godziny temu, bukowa napisał: melduję, że wszystkie kwiatki posadzone, bardzo dziękuję za gratisy i nadmiary przelew poleciał Ale spryciula z Ciebie, tyle kwiatków posadzić, no noooo. Dziękuję :))) 3 godziny temu, Ellig napisał: Wieczorem podrzucę bazarek. :)))) 2 godziny temu, uxmal napisał: 🙂 odebrałam paczuchę 🙂 dziękuje za gratiski 🙂 i hopek Bardzo się cieszę, że doszła tak szybko :)))) Quote
ona03 Posted September 28, 2021 Author Posted September 28, 2021 Dziś zapakowana mari23 - jutro poleci :))) Dobrej nocy kffffiatuszki :))) Quote
ona03 Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 Zaproszę po kfffffiatuchy i pędzę do pracy :))) Quote
Recommended Posts