Jump to content
Dogomania

Rozliczony.Zakończony.Bazarek cegiełkowy na długi szczebrzeszyńskich kotów do 20-go września do godz.22-giej

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, bakusiowa napisał:

Dzień dobry

chociaż dzień nie jest dobry dla naszego święta skierniewickiego 

od rana jest tak

deszcz-ruchomy-obrazek-0017

może dla bazarku będzie lepszy

A to złośliwy deszcz, tak psuć święto. 

Posted

U nas też deszczowo,  ale i zapachowo. Pies postanowił uatrakcyjnić mi życie, więc rozdeptał swoją kupę i rozniósł po całym parterze. Wczoraj wieczorem ją myłam, rano pomyślałam jak dobrze mieć ją czystą... Ostatnio taka g. zabawa zdarza mu się notorycznie :D

• Like 1
Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

U nas też deszczowo,  ale i zapachowo. Pies postanowił uatrakcyjnić mi życie, więc rozdeptał swoją kupę i rozniósł po całym parterze. Wczoraj wieczorem ją myłam, rano pomyślałam jak dobrze mieć ją czystą... Ostatnio taka g. zabawa zdarza mu się notorycznie :D

Dlaczego tak robi?

Posted
1 minutę temu, bakusiowa napisał:

Dlaczego tak robi?

Jego pasją jest smród. Kupy (zwłaszcza ludzkie i kocie!) zjada (idealnie je wytropi na spacerze -w  końcu pies myśliwski he he), w kupach się tarza (i padlince), swoją koo roznosi na łapach, bo robi ją w biegu i nie ma czasu :D Ot. Taki śmierdzioszek :)

Ogólnie dobrze nas ćwiczy przed dziećmi :) Tutaj dosłownie 2 minuty po zamiataniu znalazł rzeczy, które mogą wybuchnąć.

241871112_201778402018553_3697502681732468886_n.jpg.79f441c9f64a489f660367bf68dfe0f1.jpg

Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

Jego pasją jest smród. Kupy (zwłaszcza ludzkie i kocie!) zjada (idealnie je wytropi na spacerze -w  końcu pies myśliwski he he), w kupach się tarza (i padlince), swoją koo roznosi na łapach, bo robi ją w biegu i nie ma czasu :D Ot. Taki śmierdzioszek :)

Ogólnie dobrze nas ćwiczy przed dziećmi :) Tutaj dosłownie 2 minuty po zamiataniu znalazł rzeczy, które mogą wybuchnąć.

241871112_201778402018553_3697502681732468886_n.jpg.79f441c9f64a489f660367bf68dfe0f1.jpg

Może mu przejdzie jak dorośnie.

Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

Gajka albo Iguś też podrzucają kong, aby jedzonko wypadło? 🙂

Iguś podrzuca 🙂 Nauczył się podrzucania podczas jedzenia suchej karmy z kuli smakuli. Gajulka cierpliwie liże, ma mały języczek więc daje radę. Tylko trwa to troszkę. 

Posted
6 godzin temu, Radek napisał:

Niedzielne cegiełki by się przydały. 

Mówisz i masz.

19 minut temu, mariola.lasz napisał:

Witam, poproszę 6 cegiełek. Pozdrawiam.

Bardzo dziękuję. Wielka niespodzianka bo myślałam, że już nie będzie cegiełek.

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0276kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0276kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0276

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0276kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0276kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0276

• Like 1