Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY Dzisiaj OSTATNIA SZANSA aby nabyć coś fajnego. Sie wreszcie zrobił i zapraszam serdecznie do pomocy dla bezdomnych psiaczków w tym dla mamy z sześciorgiem dzieciaczków. Do 10.10.2021 godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Radek napisał:

Zaglądam po dłuższej wyprawie. 

A ja po baaaardzo długiej. Znowu jesteśmy na działce. Pogoda przepiękna więc prace porządkowo-jesienne w toku. Zimowisko dla dzikusków u sąsiadki już prawie gotowe. Teraz będziemy przygotowywać zimowisko u nas. Kupiłam 2 nowe domki ocieplane i trzeba przygotować wnętrze no i wiele innych prac, jako to na działce o tej porze roku.

• Like 1
Posted
4 minuty temu, Radek napisał:

Nie ma to jak być na działce. 

Oj taaaak. Już mam plaster na paluchu, bo dziabnęłam się sekatorem obcinając zwiędłe listki kwiatków.
Alfik już w lekkim kubraczku, bo trzęsła się bida siermiężna. To chudy i chory staruszek i trzeba mu dostarczyć ciepełka 😞 
A ja zdążyłam już załapać się na katarek.

Posted
5 godzin temu, Kamila Proc napisał:

nawet troje

To witaj wśród swoich  🙂 

5 godzin temu, Radek napisał:

I pewnie jeszcze ktoś z taką przypadłością by się znalazł 🙂 

Myślę, że nawet sporo  ktosiów by się znalazło  🙂

Posted
2 godziny temu, Tyśka) napisał:

My dzisiaj byliśmy w lesie :).

A my znowu w Krakowie. Alfik w tym lekkim kubraczku trząsł się tak, że aż przykro było patrzeć  😞 Nie zabrałam ciepłego, bo nie przypuszczałam, że będzie mu zimno. Przecież cały dzień świeciło słonko.   Jednak z jego kondycją nie jest tak dobrze, jak myślałam  😞 😞 😞

Posted
15 godzin temu, Radek napisał:

Parę wpisów przydałoby się polubić, a tu lajki wyszły 😕 

...Nie jesteś sam...  🙂  

Posted
8 godzin temu, elmas napisał:

Poproszę 51A za 7zł - w portfelu prawie pusto, ale ta świeczka tak mi chodzi po głowie, że nie mogę spać 😊

Bardzo dziękuję   841683198_buziaczki8.jpg.7a90f5b8ea315646c5f9050394d7a5fa.jpg    i już notuję     biegnie.jpg.06adfbf8a90f2689ab37275326ce386c.jpg 

Też mam takie tematy, które spać nie dają      51692060_gifpuszczaoczko.gif.4276b962726d04f686956bc84a1a422a.gif

Posted
8 godzin temu, Ewa Marta napisał:

No właśnie, bazarek czynny, więc podrzucam:)

8 godzin temu, elmas napisał:

Poproszę 51A za 7zł - w portfelu prawie pusto, ale ta świeczka tak mi chodzi po głowie, że nie mogę spać 😊

3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Na kolejną niedzielę handlową zapraszamy!

1 godzinę temu, Radek napisał:

Dziś ostatnia szansa na zakupy. 

14 minut temu, Kamila Proc napisał:

brawo nocny elmas

Dzień dobry w słoneczny, niedzielny poranek

1482519369_dziedobrymiegodnia.jpg.78deb5af4a89b63134fa9d921bd127a7.jpg

• Like 1