elik Posted May 9, 2021 Author Posted May 9, 2021 Lajków zabrakło, ale jak tylko się pojawia to uzupełnię :) Quote
elik Posted May 9, 2021 Author Posted May 9, 2021 18 minut temu, Radek napisał: Na dziś czas kończyć dyżur. O tak wczesnej potrze? Toć to prawie z kurami pójdziesz spać :) Ale jeśli musisz, to Quote
Tyśka) Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 16 godzin temu, Kamila Proc napisał: wyjszlam, ale musze wracac do dom Och :( Następnym razem bede wysyłać Ci sygnały dymne, abyś trafiła do mnie na kawę. Quote
Radek Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 7 godzin temu, elik napisał: O tak wczesnej potrze? Toć to prawie z kurami pójdziesz spać 🙂 Po południu zrobiliśmy z psiakami dłuższą wyprawę na tereny zielone. Tak się dotleniłem po wędrówkach na świeżym powietrzu, że już po dziewiątej zacząłem odczuwać senność 🙂 Miłego dnia wszystkim. Quote
elik Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Och :( Następnym razem bede wysyłać Ci sygnały dymne, abyś trafiła do mnie na kawę. Dobry pomysł :) Sygnały dymne będzie widać z daleka i łatwo będzie do Cię trafić :) 1 godzinę temu, Radek napisał: Po południu zrobiliśmy z psiakami dłuższą wyprawę na tereny zielone. Tak się dotleniłem po wędrówkach na świeżym powietrzu, że już po dziewiątej zacząłem odczuwać senność 🙂 Miłego dnia wszystkim. Aaaa to Ty miałeś wczoraj turystyczny weekend. Dobre dla zdrowia :) 45 minut temu, Ellig napisał: Miłego dnia i zapraszam! Miłego dzionka Quote
Tyśka) Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 3 godziny temu, Radek napisał: Po południu zrobiliśmy z psiakami dłuższą wyprawę na tereny zielone. Tak się dotleniłem po wędrówkach na świeżym powietrzu, że już po dziewiątej zacząłem odczuwać senność 🙂 Miłego dnia wszystkim. To może to Ty pomogłeś Kamilli wyjść z dołku? ;) 1 Quote
elik Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 55 minut temu, Tyśka) napisał: To może to Ty pomogłeś Kamilli wyjść z dołku? ;) Niewykluczone, że to nasz Raduś pomógł naszej Kamili wyjść z dołka :) Quote
Tyśka) Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 9 minut temu, Isabel napisał: A Kamili dzisiaj jeszcze nie było... Może zgubiła drogę do domu? 1 Quote
Radek Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 4 godziny temu, elik napisał: Aaaa to Ty miałeś wczoraj turystyczny weekend. Dobre dla zdrowia 🙂 Dużej turystyki nie było. Pojechaliśmy do innej dzielnicy eksplorować tereny zielone. I się zeszło w sumie koło 2 godzin na łażeniu. Gajka ledwo dotarła do samochodu. Trzeba było przerwy robić. 2 godziny temu, Tyśka) napisał: To może to Ty pomogłeś Kamilli wyjść z dołku? ;) 1 godzinę temu, elik napisał: Niewykluczone, że to nasz Raduś pomógł naszej Kamili wyjść z dołka 🙂 To niestety nie ja. 1 godzinę temu, guccio napisał: Podrzucany. W każdej wolnej chwili. Quote
Tyśka) Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 To w drodze powrotnej podrzucam bazarek i rozglądam się za Kamilą. Quote
elik Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 1 godzinę temu, Isabel napisał: A Kamili dzisiaj jeszcze nie było... To może jednak nikt Jej nie pomógł i nadal bidusia w rowie leży/siedzi? Quote
Tyśka) Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 A może po drodze zasłuchała się w śpiew ptaków? ;) Quote
guccio Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Kamilkoooooooo... Wracaj... Quote
Figunia Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Spory za podwójny wpis, ale nie moge tego (bez cytatu) skasować. 1 Quote
Figunia Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 16 godzin temu, elik napisał: Aniu kochana, a co budujesz? Chętnie pomogę Ci przy pracach budowlanych A tak poważnie to bardzo serdecznie dziękuję Ci za pomoc dla psiaków biedaków Nr konta leci na PW :) Elu, jeszcze nic nie buduję, ale cegły, a zwłaszcza TAKIE, bardzo lubię zbierać i gromadzić. Taki bzik... Dziękuję za nr konta, zaraz poleci stówka. Pozdrawiam :) 1 Quote
Figunia Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Mimo kasowania, wciąż pojawiał się tekst, wkleilam wiec zdjęcie Lorki z nadzieją, ze to pomoże. No i udało się. Jakby ktoś był ciekaw, jest to sunia od Basi, która znalazła dom we Wrocławiu, powodzi jej sie znakomicie, jest bardzo kochana i mądra. Quote
elik Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 46 minut temu, Figunia napisał: Spory za podwójny wpis, ale nie moge tego (bez cytatu) skasować. No i dobrze się stało,bo sunia jest prześlicznej urody i z pewnością większość z przyjemnością na ją spojrzy :) EDIT No widzisz, Tysia już poparła moje słowa :) 1 Quote
elik Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 44 minuty temu, Figunia napisał: Elu, jeszcze nic nie buduję, ale cegły, a zwłaszcza TAKIE, bardzo lubię zbierać i gromadzić. Taki bzik... Dziękuję za nr konta, zaraz poleci stówka. Pozdrawiam :) Dzięki wielkie Aniu Szkoda, że tak niewiele ludzi ma takiego bzika :) Od ostatnich zmian na dogo, gdy chce się edytować własny post, żeby coś dopisać, coś poprawić, to trzeba kliknąć w te trzy kropeczki na górze po prawej stronie okienka dialogowego. Dawniej było to po lewej na dole, teraz jest tam cytowanie. Cytowanie i edycja zostały zamienione miejscami nie wiadomo po co. Mi też zdarza się jeszcze kliknąć w cytowanie własnego postu, zamiast w edytowanie :) 1 Quote
Recommended Posts