Nadziejka Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Dnia 26.01.2023 o 09:00, napoleon napisał: Chciałbym wspomóc Kody i Toto i wysłać przekaz pocztowy /tylko mam taką możliwość /-proszę mi podać jak mam zaadresować przekaz-co tam napisać i na jakie konto wpłacić by doszło na te dwie bidulki- w bazarkach raczej nie uczestniczę ,bo się na tym nie znam -dziękuję ! Wujenku Drogi Dziekuje Calem Sercem Dziekuje Pozwól że poślę Tobie wiadomosc pw i tam podam num konta mojego i na bazareczku bardzo prosze żeby sie wujcio wpisal jesli mozna Niechaj Moc Szczescie Bedzie Z Wami Lucjuszkami Quote
Jo37 Posted January 26, 2023 Author Posted January 26, 2023 Dnia 26.01.2023 o 09:00, napoleon napisał: Chciałbym wspomóc Kody i Toto i wysłać przekaz pocztowy /tylko mam taką możliwość /-proszę mi podać jak mam zaadresować przekaz-co tam napisać i na jakie konto wpłacić by doszło na te dwie bidulki- w bazarkach raczej nie uczestniczę ,bo się na tym nie znam -dziękuję ! Najprościej jest wysłać przelew na konto Zamojskiej Fundacji dla Zwierząt i Środowiska Konto: 97 2030 0045 1110 0000 0200 1700 BNP Paribas Tytuł przelewu: darowizna na cele statutowe - Koda i Toto Quote
napoleon Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Już wysłałem na podane konto PKO BP- darowiznę dla Kody i Toto- chyba dojdzie ,bo pokazało się też konto BNP Paribas ale chyba to bez znaczenia -pozdrawiam Dogomaniaczki 1 Quote
Jo37 Posted January 26, 2023 Author Posted January 26, 2023 Dnia 26.01.2023 o 14:14, napoleon napisał: Już wysłałem na podane konto PKO BP- darowiznę dla Kody i Toto- chyba dojdzie ,bo pokazało się też konto BNP Paribas ale chyba to bez znaczenia -pozdrawiam Dogomaniaczki Bardzo dziękujemy za darowiznę. Konto Fundacji jest tylko w BNP Paribas. Ja konta w PKO BP nie podawałam. To jakiś błąd. Quote
napoleon Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 JO 37 ale konto do PKO BP podała mi Nadziejka ! Quote
Jo37 Posted January 26, 2023 Author Posted January 26, 2023 Dnia 26.01.2023 o 14:22, napoleon napisał: JO 37 ale konto do PKO BP podała mi Nadziejka ! Ona podała swoje prywatne konto do bazarku a nie fundacyjne. Niestety w takim przypadku nie będzie mógł Pan odliczyć sobie darowizny od podstawy opodatkowania. Quote
napoleon Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Jo 37 -to trudno-dla mnie ważne by trafiły na pomoc dla tych bidulków,a odliczenie to sprawa drugorzędna i nuie istotna -pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Dnia 26.01.2023 o 14:27, napoleon napisał: Jo 37 -to trudno-dla mnie ważne by trafiły na pomoc dla tych bidulków,a odliczenie to sprawa drugorzędna i nuie istotna -pozdrawiam Tak wujenku tak podalam swoj num konta i link do bazareczku mojego mam konto w PKO BP Bardzo dziekuje z calego serca pozdrawiam zaraz jak tylko przyjda pieniazki to wpisze wszytko na tymze bazarku Quote
Nadziejka Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Wielkie Serce Wujenku przybyly ogromnie pieniazki 300 zl dla Kody i Toto mam na koncie! Dziekuje Stokrotnie Klaniam Dziekuje Quote
Nadziejka Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Dla Kody I Toto Sercem Zapraszam 6.02 Wujenku Drogi wszystko wpisalam na bazarek Zechciej zajrzec na bazarcik jak bedziesz mial czasu Pozdrawiam z calej duszy Lucjuszkowo 1 Quote
napoleon Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 To super -będzie na pomoc dla tych bidulków -pozdrawiam serdecznie ! 1 Quote
Nadziejka Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Dnia 28.01.2023 o 12:39, napoleon napisał: To super -będzie na pomoc dla tych bidulków -pozdrawiam serdecznie ! Wielce ogromnie z calej duszy Dziekuje Niechaj Moc bedzie z Wami Lucjuszkami Quote
napoleon Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 No i minęło Lucjuszkowi 1 rok i 9 miesięcy jak jest z Nami w domku ! Wyleczony ,szczęśliwy i rywalizujący z kotką Pchełką kto ma na mnie leżeć w łóżku -kotka jest spryciula i wepcha się przed nos Lucka,więc Lucusiowi nie pozostaje nic innego jak "podgryzać Ją w tyłasa " co po którymś razie skutkuje i Lucuś rozkłada się cały na mnie.Ale najpierw muszę Ich miziać po łebkach na dwie ręce ! Najważniejsze ,że są szczęśliwi i całe moje codzienne życie kręci się wokól nich-pobudka ,spacerki,zakupy ,obiadki,sjesty aż do szczęśliwego wieczoru kiedy idziemy spać ! Wczoraj z Lucusiem przygotowaliśmy "paczkę Walentynkową " dla piesków i kotków z Wrocławskiego Schroniska bo odbywał się tam Kiermasz Walkentynkowy ! Lucjusz jak zwykle został w domku ,by Go nie stresować hałasem schroniska.A my przygotowaliśmy w paczce dobre puszki dla piesków i kotków ,ręczniki,koce oraz 4 drapaki dla kotków ,bo tego Im brakuje. Oczywiście zasililiśmy gotówką Skarbonkę w imieniu Lucjuszka ! Wróciłem z chorym sercem widząc te wszystkie bidulki proszące o dom-straszny żal,że muszą tak cierpieć ! Pozytywnie zaskoczyła mnie frekwencja Zwierzolubów,którzy przybyli na Kiermasz ,bo brakowało miejsc do parkowania samochodów ! Są więc jeszcze prawdziwi Ludzie i to jest budujące i rokujące na Przyszłość ! Pozdrawiamy z Lucusiem wszystkie Fanki !!! 5 Quote
Tola Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 I tutaj też chcę bardzo cieplutko podziękować p. Jurkowi za darowiznę dla niewidomego staruszka Toto♥️🌹🌹♥️ 1 Quote
napoleon Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 na forum Lucjuszka Wszystkim Koichanym POaniom Z Dogomanii uroczych i milutkich obchodów z okazji Dnia Kobiet życzy opiekun Lucjuszka - Jurekj wraz ze swoim czteronożnym szczęściulkiem !!! 3 Quote
Nadziejka Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Dnia 20.02.2023 o 08:23, napoleon napisał: No i minęło Lucjuszkowi 1 rok i 9 miesięcy jak jest z Nami w domku ! Wyleczony ,szczęśliwy i rywalizujący z kotką Pchełką kto ma na mnie leżeć w łóżku -kotka jest spryciula i wepcha się przed nos Lucka,więc Lucusiowi nie pozostaje nic innego jak "podgryzać Ją w tyłasa " co po którymś razie skutkuje i Lucuś rozkłada się cały na mnie.Ale najpierw muszę Ich miziać po łebkach na dwie ręce ! Najważniejsze ,że są szczęśliwi i całe moje codzienne życie kręci się wokól nich-pobudka ,spacerki,zakupy ,obiadki,sjesty aż do szczęśliwego wieczoru kiedy idziemy spać ! Wczoraj z Lucusiem przygotowaliśmy "paczkę Walentynkową " dla piesków i kotków z Wrocławskiego Schroniska bo odbywał się tam Kiermasz Walkentynkowy ! Lucjusz jak zwykle został w domku ,by Go nie stresować hałasem schroniska.A my przygotowaliśmy w paczce dobre puszki dla piesków i kotków ,ręczniki,koce oraz 4 drapaki dla kotków ,bo tego Im brakuje. Oczywiście zasililiśmy gotówką Skarbonkę w imieniu Lucjuszka ! Wróciłem z chorym sercem widząc te wszystkie bidulki proszące o dom-straszny żal,że muszą tak cierpieć ! Pozytywnie zaskoczyła mnie frekwencja Zwierzolubów,którzy przybyli na Kiermasz ,bo brakowało miejsc do parkowania samochodów ! Są więc jeszcze prawdziwi Ludzie i to jest budujące i rokujące na Przyszłość ! Pozdrawiamy z Lucusiem wszystkie Fanki !!! Dnia 8.03.2023 o 13:19, napoleon napisał: na forum Lucjuszka Wszystkim Koichanym POaniom Z Dogomanii uroczych i milutkich obchodów z okazji Dnia Kobiet życzy opiekun Lucjuszka - Jurekj wraz ze swoim czteronożnym szczęściulkiem !!! Quote
Tola Posted March 17, 2023 Posted March 17, 2023 Jutro mija 1 rok i 10 miesięcy jak Lucjuszek zamieszkał u p. Jurka🥰🥰🥰 Ani się nie obejrzymy, a będą 2 lata! Wszystkiego najlepszego, zdrowia dla wszystkich i udanej imprezy😁👍🎂 Quote
Jo37 Posted March 18, 2023 Author Posted March 18, 2023 A wczoraj minęło pięć lat od przyjazdu Hany do Warszawy. 2 Quote
napoleon Posted March 18, 2023 Posted March 18, 2023 To już dzisiaj kolejne świętowanie -Lucjuszek jest z nami już 1 rok i 10 miesięcy ! Główne święto adopcyjne już za 2 miesiące-będzie się działo -jak ten czas leci ! Planujemy z Lucusiem uczcić ten Super-Jubileusz tak by te bidulki,które pozostają w schroniskowej niewoli także się ucieszyły i były chociaż troszeczkę szczęśliwsze i by nie traciły Nadzieji na lepsze jutro ! Lucuniek jest w pełni szczęśliwy-czuje się i zachowuje jak Pan na Włościach -pewny siebie ,uśmiech na bużce no i pełna sygnalizacja ostrzegawcza jak biega po ogródku i widzi kogoś zbliżającego się do Jego domku ! Naszą kotkę bardzo lubi ale obce kotki-niekoniecznie i je goni. Z innymi pieskami jego wielkości się na spacerkach wita ale zaraz potem ucieka -taki typ indywidualisty ,a duże pieski omija szerokim kołem -tak dla bezpieczeństwa. Teraz prowadzimy akcję odchudzania po okresie zimowym-trochę Nam przybrało się jak Odrze na Wiosnę,ale miesiąc koniecznych ograniczeń zrobi swoje - już ten temat przerabialiśmy ! Na koniec serdecznie dziękujemy Toli za zamieszczenie zdjęcia Lucusia z Jego ukochaną żabką z którą się nie rozstaje na posłanku-ja jako przyszły Pradziadek ( ! ) -tego nie potrafię-a wszystkim Paniom oraz Panom działającym na Forum Dogomanii dla dobra tych wszystkich skrzywdzonych istnień serdecznie z Lucusiem Dziękujemy! 1 1 Quote
napoleon Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Dzisiaj miał być na TVP Kultura spektal "Igraszki z diabłem" skąd mój Lucjuszek dostał swoje Imię-niestety nastąpiła zmiana programu-a szkoda bo już bym poznał "korzenie" imienia mojego szczęściulka !!!Pozdrawiamy !!! Quote
napoleon Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Dziękujemy z Lucjuszkiem oraz Pchełką i odwzajemniamy-spokojnych ,miłych i zdrowych świąt w gronie Rodziny oraz dwu i cztero-nożnych Przyjaciół ! 3 Quote
Recommended Posts