Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.01.2023 o 09:00, napoleon napisał:

Chciałbym wspomóc  Kody i Toto i wysłać przekaz pocztowy /tylko mam taką możliwość /-proszę mi podać  jak mam zaadresować przekaz-co tam napisać  i na jakie konto wpłacić by doszło na te dwie bidulki- w bazarkach raczej nie uczestniczę ,bo się na tym  nie znam -dziękuję !

coeur nounours GIF - Télécharger & Partager sur PHONEKY
   Wujenku Drogi Dziekuje Calem Sercem Dziekuje   

Pozwól że poślę Tobie wiadomosc pw i tam podam num konta mojego  i na bazareczku bardzo prosze  żeby sie wujcio wpisal jesli mozna   

Niechaj Moc Szczescie Bedzie Z Wami Lucjuszkami

Posted
Dnia 26.01.2023 o 09:00, napoleon napisał:

Chciałbym wspomóc  Kody i Toto i wysłać przekaz pocztowy /tylko mam taką możliwość /-proszę mi podać  jak mam zaadresować przekaz-co tam napisać  i na jakie konto wpłacić by doszło na te dwie bidulki- w bazarkach raczej nie uczestniczę ,bo się na tym  nie znam -dziękuję !

Najprościej jest wysłać przelew na konto Zamojskiej Fundacji dla Zwierząt i Środowiska

Konto: 97 2030 0045 1110 0000 0200 1700
BNP Paribas

Tytuł przelewu: darowizna na cele statutowe - Koda i Toto

Posted

Już wysłałem na podane konto PKO BP- darowiznę dla Kody i Toto- chyba dojdzie ,bo pokazało się też konto BNP Paribas ale chyba to bez znaczenia -pozdrawiam Dogomaniaczki

• Like 1
Posted
Dnia 26.01.2023 o 14:14, napoleon napisał:

Już wysłałem na podane konto PKO BP- darowiznę dla Kody i Toto- chyba dojdzie ,bo pokazało się też konto BNP Paribas ale chyba to bez znaczenia -pozdrawiam Dogomaniaczki

Bardzo dziękujemy za darowiznę.

Konto Fundacji jest tylko w BNP Paribas. Ja konta w PKO BP nie podawałam. To jakiś błąd.

Posted
Dnia 26.01.2023 o 14:22, napoleon napisał:

JO 37 ale konto do PKO BP podała mi Nadziejka !

Ona podała swoje  prywatne konto do  bazarku  a nie fundacyjne. Niestety w takim przypadku

nie będzie mógł Pan odliczyć sobie darowizny od podstawy opodatkowania.

Posted
Dnia 26.01.2023 o 14:27, napoleon napisał:

Jo 37 -to trudno-dla mnie ważne by trafiły na pomoc dla tych bidulków,a odliczenie to sprawa drugorzędna i nuie istotna -pozdrawiam

Tak wujenku tak
podalam swoj num konta i link do bazareczku mojego    mam konto w PKO BP

Bardzo dziekuje z calego serca pozdrawiam 
zaraz jak tylko przyjda pieniazki to wpisze wszytko na tymze bazarku 
Posted
                    Wielkie Serce Wujenku
  przybyly ogromnie pieniazki  300 zl dla Kody i Toto mam na koncie!
                Dziekuje Stokrotnie Klaniam Dziekuje                                                                                                                                28167878_1683720921692148_4237191803835716878_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8631f5&_nc_ohc=pFRChwJAhkoAX-kIUWq&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AfCayfjCisCl0TdCC55mlnUN8D2VwixDorkXhOfuKRuygQ&oe=63FC43AC
Posted
Dnia 28.01.2023 o 12:39, napoleon napisał:

To super -będzie na pomoc dla tych bidulków -pozdrawiam serdecznie !

Wielce ogromnie z calej duszy Dziekuje 
Niechaj Moc bedzie z Wami Lucjuszkami
  • 2 weeks later...
Posted

No i minęło Lucjuszkowi 1 rok i 9 miesięcy jak jest z Nami w domku ! Wyleczony ,szczęśliwy i rywalizujący z kotką Pchełką kto ma na mnie leżeć w łóżku -kotka jest spryciula i wepcha się przed nos Lucka,więc Lucusiowi nie pozostaje nic innego jak "podgryzać Ją w tyłasa " co po którymś razie skutkuje i Lucuś rozkłada się cały na mnie.Ale najpierw muszę Ich  miziać po łebkach na dwie ręce ! Najważniejsze ,że są szczęśliwi i całe moje  codzienne życie kręci się wokól nich-pobudka ,spacerki,zakupy ,obiadki,sjesty aż do szczęśliwego wieczoru kiedy idziemy spać  ! Wczoraj z Lucusiem przygotowaliśmy "paczkę Walentynkową " dla piesków i kotków z Wrocławskiego Schroniska bo odbywał się tam Kiermasz Walkentynkowy ! Lucjusz  jak zwykle został w domku ,by Go nie stresować hałasem schroniska.A my  przygotowaliśmy w paczce dobre puszki dla piesków i kotków ,ręczniki,koce oraz 4 drapaki dla kotków ,bo tego Im brakuje. Oczywiście zasililiśmy gotówką Skarbonkę w imieniu Lucjuszka ! Wróciłem z chorym sercem widząc te wszystkie bidulki proszące o dom-straszny żal,że muszą tak cierpieć ! Pozytywnie zaskoczyła mnie frekwencja Zwierzolubów,którzy przybyli na Kiermasz ,bo brakowało miejsc do parkowania samochodów ! Są więc jeszcze prawdziwi Ludzie i to jest budujące i rokujące na Przyszłość ! Pozdrawiamy z Lucusiem wszystkie Fanki !!!

• Like 5
  • 2 weeks later...
Posted

na forum Lucjuszka  Wszystkim Koichanym POaniom Z Dogomanii uroczych i milutkich obchodów z okazji Dnia Kobiet życzy opiekun Lucjuszka - Jurekj wraz ze swoim czteronożnym szczęściulkiem !!!

• Like 3
Posted
Dnia 20.02.2023 o 08:23, napoleon napisał:

No i minęło Lucjuszkowi 1 rok i 9 miesięcy jak jest z Nami w domku ! Wyleczony ,szczęśliwy i rywalizujący z kotką Pchełką kto ma na mnie leżeć w łóżku -kotka jest spryciula i wepcha się przed nos Lucka,więc Lucusiowi nie pozostaje nic innego jak "podgryzać Ją w tyłasa " co po którymś razie skutkuje i Lucuś rozkłada się cały na mnie.Ale najpierw muszę Ich  miziać po łebkach na dwie ręce ! Najważniejsze ,że są szczęśliwi i całe moje  codzienne życie kręci się wokól nich-pobudka ,spacerki,zakupy ,obiadki,sjesty aż do szczęśliwego wieczoru kiedy idziemy spać  ! Wczoraj z Lucusiem przygotowaliśmy "paczkę Walentynkową " dla piesków i kotków z Wrocławskiego Schroniska bo odbywał się tam Kiermasz Walkentynkowy ! Lucjusz  jak zwykle został w domku ,by Go nie stresować hałasem schroniska.A my  przygotowaliśmy w paczce dobre puszki dla piesków i kotków ,ręczniki,koce oraz 4 drapaki dla kotków ,bo tego Im brakuje. Oczywiście zasililiśmy gotówką Skarbonkę w imieniu Lucjuszka ! Wróciłem z chorym sercem widząc te wszystkie bidulki proszące o dom-straszny żal,że muszą tak cierpieć ! Pozytywnie zaskoczyła mnie frekwencja Zwierzolubów,którzy przybyli na Kiermasz ,bo brakowało miejsc do parkowania samochodów ! Są więc jeszcze prawdziwi Ludzie i to jest budujące i rokujące na Przyszłość ! Pozdrawiamy z Lucusiem wszystkie Fanki !!!

Dnia 8.03.2023 o 13:19, napoleon napisał:

na forum Lucjuszka  Wszystkim Koichanym POaniom Z Dogomanii uroczych i milutkich obchodów z okazji Dnia Kobiet życzy opiekun Lucjuszka - Jurekj wraz ze swoim czteronożnym szczęściulkiem !!!

Corazones fucsia | Teddy bear images, Crochet teddy bear pattern, Teddy  bear pictures

• 2 weeks later...
Posted

Jutro  mija 1 rok i 10 miesięcy jak Lucjuszek zamieszkał u p. Jurka🥰🥰🥰 Ani się nie obejrzymy, a będą 2 lata! Wszystkiego najlepszego, zdrowia dla wszystkich i udanej imprezy😁👍🎂

Posted

To już dzisiaj kolejne świętowanie -Lucjuszek jest z nami  już 1 rok i 10 miesięcy ! Główne święto adopcyjne już za 2 miesiące-będzie się działo -jak ten czas leci ! Planujemy z Lucusiem uczcić ten  Super-Jubileusz tak by te bidulki,które pozostają w schroniskowej niewoli także się ucieszyły i były chociaż troszeczkę szczęśliwsze i by nie traciły Nadzieji na lepsze jutro ! Lucuniek jest w pełni szczęśliwy-czuje się i zachowuje jak Pan na Włościach -pewny siebie ,uśmiech na bużce no i pełna sygnalizacja ostrzegawcza jak biega po ogródku i widzi kogoś zbliżającego się do Jego domku ! Naszą kotkę bardzo lubi ale obce kotki-niekoniecznie i je goni. Z innymi pieskami jego wielkości się na spacerkach wita ale zaraz potem ucieka -taki typ indywidualisty ,a duże pieski omija szerokim kołem -tak dla bezpieczeństwa. Teraz prowadzimy akcję odchudzania po okresie zimowym-trochę Nam przybrało się jak  Odrze na Wiosnę,ale miesiąc koniecznych ograniczeń zrobi swoje - już ten temat przerabialiśmy ! Na koniec serdecznie dziękujemy Toli za zamieszczenie zdjęcia Lucusia z Jego ukochaną żabką z którą się nie rozstaje na posłanku-ja jako przyszły Pradziadek ( ! ) -tego nie potrafię-a wszystkim Paniom oraz Panom działającym na Forum Dogomanii dla dobra tych wszystkich skrzywdzonych istnień serdecznie z Lucusiem Dziękujemy!

• Like 1
  • Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj miał być na TVP Kultura spektal "Igraszki z diabłem" skąd mój Lucjuszek dostał swoje Imię-niestety nastąpiła zmiana programu-a szkoda bo już bym poznał "korzenie" imienia mojego szczęściulka !!!Pozdrawiamy !!!

• 2 weeks later...