Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 3.12.2021 o 15:30, Alaskan malamutte napisał:

Dnia 6.12.2021 o 18:32, Tola napisał:

No niestety moje ogłoszenie Runo też dzisiaj usunięto.

Moje ogłoszenie tez wczoraj  usunęli i to po wyróżnieniu.

Posted
Dnia 3.12.2021 o 15:25, Tyśka) napisał:

Dnia 3.12.2021 o 15:35, Tyśka) napisał:

W wolnej chwili pospamuję Runo po grupach, teraz na szybko wrzuciłam. Trzymam kciuki, jest cudowny ❤️

Ja tak delikatnie przypomnę o poście na Fejsbuku i proszę o udostępnienia dalej. Niestety, po wrzuceniu tego posta przekroczyłam limit cierpliwości kogoś... bo zgłoszono moje konto jako SPAM. Dostałam blokadę na FB, nie mogę komentować ani dodawać postów w grupach dyskusyjnych. Blokada na szczęście czasowa, ale jeszcze chwilę jestem uziemiona. A bez stałego pokazywania postu, podnoszenia go poprzez komentowanie post szybko staje się niewidoczny.

Posted
Dnia 7.12.2021 o 17:10, Ellig napisał:

Moje ogłoszenie tez wczoraj  usunęli i to po wyróżnieniu.

Moje tez po wyróżnieniu i też usunęli "Twoje ogłoszenie zostało usunięte, ponieważ w innym aktywnym ogłoszeniu oferujesz ten sam przedmiot lub usługę, na co wskazuje opis lub zdjęcia, bądź w przeciągu 14 dni usunąłeś podobną ofertę.

Jeden przedmiot można oferować tylko w jednym ogłoszeniu. Nie pozwalamy na zamieszczanie duplikatów ogłoszeń."

Posted
Dnia 9.12.2021 o 11:49, mari23 napisał:

Moje tez po wyróżnieniu i też usunęli "Twoje ogłoszenie zostało usunięte, ponieważ w innym aktywnym ogłoszeniu oferujesz ten sam przedmiot lub usługę, na co wskazuje opis lub zdjęcia, bądź w przeciągu 14 dni usunąłeś podobną ofertę.

Jeden przedmiot można oferować tylko w jednym ogłoszeniu. Nie pozwalamy na zamieszczanie duplikatów ogłoszeń."

No to Runo ma tylko dwa moje ogłoszenia na olx....

Chyba Tysia dorobiła na innych portalach...

Posted
Dnia 9.12.2021 o 11:59, Alaskan malamutte napisał:

No to Runo ma tylko dwa moje ogłoszenia na olx....

Chyba Tysia dorobiła na innych portalach...

Na razie tylko na gratce + fejsbuk... Dzisiaj zrobię jeszcze na 3 innych portalach. Na razie nie miałam czasu usiąść.

• Like 1
Posted

Zagladam kokany piekny niezwykly Runiaczku                                                                 zagladam z milionem cieplych pozdrowien                                                       

cos cos pokombinuje Joasiu poczaruje cos Runkowi

• Like 1
Posted
Dnia 20.12.2021 o 11:42, Gabi79 napisał:

Zaglądam do Runo z telefonu, bo do kolekcji moich nieszczęść dołączył zepsuty laptop. Runo, gdzie ten Twój domek?

Gabi..nie wiem....jestem bezradna....Obiecałam mu, a nie nie mogę spełnić tej obietnicy....Nikt go nie chce...😭