ona03 Posted May 6, 2021 Author Posted May 6, 2021 3 godziny temu, mdk8 napisał: poproszę jeszcze 60h - czosnek niedźwiedzi to co zostało 7 szt. Dziękuje, dopisuję :))) Quote
Iv_ Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Dziś chyba koniec bazarku. Może jeszcze komuś kwiatka? ;) Quote
ona03 Posted May 7, 2021 Author Posted May 7, 2021 Dzień dobry kfffffiatuszki :))))) 1 godzinę temu, Iv_ napisał: Dziś chyba koniec bazarku. Może jeszcze komuś kwiatka? ;) Koniec, ale może ktoś się jeszcze skusi :)))) Quote
ona03 Posted May 7, 2021 Author Posted May 7, 2021 Zapraszamy, kfffffiatuszki jeszcze mamy :)))) Quote
Iv_ Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Idzie ocieplenie będzie można szaleć po ogrodach. Może komuś roślinki się przydadzą? ;)) 1 Quote
ona03 Posted May 7, 2021 Author Posted May 7, 2021 Dziękuje pięknie Wszystkim kupującym, podnoszącym, zaglądającym i Wszystkim obecnym na Lolciowej rabatce :))) Bez Waszej obecności Lolcio latałby z gołym kuperkiem...... Dziękuję OGRODNICZKI, będę miał na przysmaki i takie tam ..... :))) noooooo, galotki..... :))) 5 Quote
b-b Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 38 minut temu, ona03 napisał: noooooo, galotki..... :))) Galotki najważniejsze przecież są :)) 1 Quote
ona03 Posted May 7, 2021 Author Posted May 7, 2021 36 minut temu, b-b napisał: Galotki najważniejsze przecież są :)) Nooooo, ale facet nie przyzna się od razu .......... 32 minuty temu, uxmal napisał: A ja dziękuje za wspaniały i inspirujący bazarek:) Miło mi bardzo :))) Quote
ona03 Posted May 9, 2021 Author Posted May 9, 2021 Zapakowane :))))) uxmal&mdk8, gabim, Wiosenka :))) Jutro rano polecą :))) Wpłaty też już są, tylko rozliczę jutro, dziś mogę namieszać ...... Quote
ona03 Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 13 godzin temu, NikaEla napisał: Bardzo dziekuję za piekny bazarek A Lolcio dziękuje za 30 zł nadwyżki :)))) Kwiatki rosną, chyba bardzo Cię wciągnęło, super :))))) Poleciały paczuchy do : uxmal&mdk8, gabim, Wiosenka :))) Jutro będą u Was :)))) Quote
ona03 Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 Się naliczyłam :)))) kfffffiatuszki -------- 1.960,10 nadpłaty ---------------117,75 ------------------------------------- razem : -------------- 2,077,85 fiuuu, fiuuu, fiuuuu, ogrodniczki jesteście super :)))) Dziękujemy :))) 1 1 Quote
NikaEla Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 9 godzin temu, ona03 napisał: A Lolcio dziękuje za 30 zł nadwyżki :)))) Kwiatki rosną, chyba bardzo Cię wciągnęło, super :))))) Nadwyżki? przecież dołożyłaś mi różności :) wciągnęło to prawda, nigdy w niedziele nie jestem w stanie się ruszać po sobotnich działaniach działkowych ;) 2 Quote
b-b Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 20 godzin temu, ona03 napisał: Się naliczyłam :)))) kfffffiatuszki -------- 1.960,10 nadpłaty ---------------117,75 ------------------------------------- razem : -------------- 2,077,85 fiuuu, fiuuu, fiuuuu, ogrodniczki jesteście super :)))) Dziękujemy :))) Iw Tobie kochana należą się podziękowania za pracę jaką wkładasz w rozmnażanie a później w wysyłkę kwiatków :)) 2 Quote
togaa Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 Dnia 10.05.2021 o 22:14, ona03 napisał: kfffffiatuszki -------- 1.960,10 nadpłaty ---------------117,75 ------------------------------------- razem : -------------- 2,077,85 Imponujący wynik. !!! Iwonko, pszczółko Nasza pracowita, Królowo !!! Lolo bardzo, bardzo Ci dziękuje za ogrom pracy , wiedzę merytoryczną i elegancję z jaką prowadzisz bazarek. Piękne podziękowania dla Was kochane ogrodniczki za zakupy roślinek oraz buziaków , a Pokerkowi za dołączenie z kwiatami ‘domowymi”w poprzednim bazarku. Wszyscy tutaj jesteście bardzo kochani i jesteśmy z Lolusiem niezmiernie wdzięczni. 2 Quote
uxmal Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 odebrałam paczkę z roślinkami 🙂 wszystko całe i zdrowe. dziękuje 🙂 Quote
ona03 Posted May 12, 2021 Author Posted May 12, 2021 22 godziny temu, togaa napisał: Imponujący wynik. !!! Iwonko, pszczółko Nasza pracowita, Królowo !!! Lolo bardzo, bardzo Ci dziękuje za ogrom pracy , wiedzę merytoryczną i elegancję z jaką prowadzisz bazarek. Piękne podziękowania dla Was kochane ogrodniczki za zakupy roślinek oraz buziaków , a Pokerkowi za dołączenie z kwiatami ‘domowymi”w poprzednim bazarku. Wszyscy tutaj jesteście bardzo kochani i jesteśmy z Lolusiem niezmiernie wdzięczni. Lolusiu, ależ Ci się zarosło ....., buzialki :))) 21 godzin temu, uxmal napisał: odebrałam paczkę z roślinkami 🙂 wszystko całe i zdrowe. dziękuje 🙂 Bardzo się cieszę, że nareszcie możesz odbierać paczki w przyzwoitym terminie ..... :)))) 1 Quote
WiosnaA Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Oneczko,powiesisz mnie pewnie :(...przepraszam najmocniej,ale dopiero dziś zrobiłam przelew :( Roślinki dawno dotarły i siedzą w ziemi,a melisy się namnożyło po drodze,że Ci mówię:):) Dziękuję pięknie! I raz jeszcze przepraszam za opóźnienie:( Quote
ona03 Posted May 17, 2021 Author Posted May 17, 2021 10 godzin temu, WiosnaA napisał: Oneczko,powiesisz mnie pewnie :(...przepraszam najmocniej,ale dopiero dziś zrobiłam przelew :( Roślinki dawno dotarły i siedzą w ziemi,a melisy się namnożyło po drodze,że Ci mówię:):) Dziękuję pięknie! I raz jeszcze przepraszam za opóźnienie:( Wiem Wiosenko, co przechodzisz z Marcelkiem i czekałam cierpliwie, bez ponagleń :)))) Oby tylko u Marcelka się unormowało, ale co to jest norma u niego ....., mizianka dla wszystkich :))) A melisa jest bardzo zdolna, mnoży się szybciutko :) Jak tylko wyskoczy w górę, tnij i susz :)))) Quote
mari23 Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Kwiatki biedne w tym upale, ale podlewam - rosną i kwitną. A ja dostałam po zmarłym pieski galotki i wciąż się wybieram na pocztę, żeby je wysłać. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że poczta pracuje wtedy, kiedy i ja jestem w pracy :( Pozdrawiam serdecznie ogrodniczki, Lolcia i jego Opiekunkę :) 1 Quote
ona03 Posted June 24, 2021 Author Posted June 24, 2021 Dnia 21.06.2021 o 12:18, mari23 napisał: Kwiatki biedne w tym upale, ale podlewam - rosną i kwitną. A ja dostałam po zmarłym pieski galotki i wciąż się wybieram na pocztę, żeby je wysłać. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że poczta pracuje wtedy, kiedy i ja jestem w pracy :( Pozdrawiam serdecznie ogrodniczki, Lolcia i jego Opiekunkę :) Mari kochana, nic pilnego, a teraz to najprościej z paczkomatu do paczkomatu, bez kolejek i ograniczeń czasowych :) Pozdrawiamy serdecznie z Lolciem :) 1 Quote
Recommended Posts