Jump to content
Dogomania

Rozliczony.....Kwiatki z Lolciowej rabatki ---- czynne do -- 07.05.2021 - godz.20.00

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry kfffffiatuszki :)))))

https://www.dogomania.com/forum/uploads/monthly_2018_03/image.jpeg.aee6827542983f8b32772c7a154b4686.jpeg

1 godzinę temu, Iv_ napisał:

Dziś chyba koniec bazarku. Może jeszcze komuś kwiatka? ;) 

Koniec, ale może ktoś się jeszcze skusi :))))

• ona03 changed the title to Dziś koniec......Kwiatki z Lolciowej rabatki ---- czynne do -- 07.05.2021 - godz.20.00
Posted

Dziękuje pięknie Wszystkim kupującym

podnoszącym, zaglądającym i

Wszystkim obecnym na Lolciowej rabatce :)))

Bez Waszej obecności Lolcio latałby z gołym kuperkiem......

Dziękuję OGRODNICZKI,

będę miał na przysmaki i takie tam ..... :)))

ACtC-3ejmhZUkUd7Wybjgf2nIS7DZTKNXvbs1Gm9vAz5woWhMFUHb0oV5T9IanW32o5Y3SYjpktrfDKtGy9_F_X62NfawqtBGIirLZ8rS0seF_1BV-4ZjkeiXjRWn6hUTH4H38T4l4EGOTu4mbNRGraILUDw=w640-h480-no?authuser=0

noooooo, galotki..... :)))

ACtC-3fzG7Ejwue1vSLJIiyZqPGtPE-sJDP6cinvNXz5JKu3hZQeqzuj-RmOGVJct1CwYnE-ddVv-iVlSq78TS-wnozfRbU8-r_7x_MM3Mm6xy1s-z49ROjaOmfLJvxXDj2iJz10d-p4TP_ttSswQi3ElaZ_=w835-h626-no?authuser=0

• Like 5
  • ona03 changed the title to Zakończony.....Kwiatki z Lolciowej rabatki ---- czynne do -- 07.05.2021 - godz.20.00
Posted
36 minut temu, b-b napisał:

Galotki najważniejsze przecież są :))

Nooooo, ale facet nie przyzna się od razu ..........

32 minuty temu, uxmal napisał:

A ja dziękuje za wspaniały i inspirujący bazarek:)

Miło mi bardzo :)))

Posted

Zapakowane :)))))

uxmal&mdk8,  gabim,  Wiosenka :)))

Jutro rano polecą :)))

Wpłaty też już są, tylko rozliczę jutro, dziś mogę namieszać ......

Posted
13 godzin temu, NikaEla napisał:

Brak opisu.

Bardzo dziekuję za piekny bazarek

A Lolcio dziękuje za 30 zł nadwyżki :))))

Kwiatki rosną, chyba bardzo Cię wciągnęło, super :)))))

Poleciały paczuchy do :

uxmal&mdk8,  gabim,  Wiosenka :)))

Jutro będą u Was :))))

Posted

Się naliczyłam :))))

kfffffiatuszki -------- 1.960,10

nadpłaty ---------------117,75

-------------------------------------

razem : -------------- 2,077,85

fiuuu, fiuuu, fiuuuu, ogrodniczki jesteście super :))))

Dziękujemy :)))

ACtC-3cmyLQpAmzqyL9PfSn_TUOGUb_DeXbXp_2vKERNC1Du57c4RECWl1BieOADRl-rqZDpoBSnwZxFuwqGQ6hdwqHOpHxGyNZEXztOn9H9r8unQaEz0RuGNgqtYCVOSegw9TNsgTOB3K83Bl4xFwcdgR-2=w640-h480-no?authuser=0

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
9 godzin temu, ona03 napisał:

A Lolcio dziękuje za 30 zł nadwyżki :))))

Kwiatki rosną, chyba bardzo Cię wciągnęło, super :)))))

Nadwyżki? przecież dołożyłaś mi różności :) wciągnęło to prawda, nigdy w niedziele nie jestem w stanie się ruszać po sobotnich działaniach działkowych ;)

• Like 2
Posted
20 godzin temu, ona03 napisał:

Się naliczyłam :))))

fiuuu, fiuuu, fiuuuu, ogrodniczki jesteście super :))))

Dziękujemy :)))

ACtC-3cmyLQpAmzqyL9PfSn_TUOGUb_DeXbXp_2vKERNC1Du57c4RECWl1BieOADRl-rqZDpoBSnwZxFuwqGQ6hdwqHOpHxGyNZEXztOn9H9r8unQaEz0RuGNgqtYCVOSegw9TNsgTOB3K83Bl4xFwcdgR-2=w640-h480-no?authuser=0

Iw Tobie kochana należą się podziękowania za pracę jaką wkładasz w rozmnażanie a później w wysyłkę kwiatków :))

• Like 2
Posted
Dnia 10.05.2021 o 22:14, ona03 napisał:

Imponujący wynik. !!!

Iwonko, pszczółko Nasza pracowita, Królowo !!! Lolo  bardzo, bardzo Ci dziękuje za ogrom pracy , wiedzę merytoryczną i elegancję z jaką prowadzisz bazarek.

Piękne podziękowania dla Was  kochane ogrodniczki za zakupy roślinek oraz  buziaków , a  Pokerkowi za dołączenie z kwiatami ‘domowymi”w poprzednim bazarku.

Wszyscy tutaj jesteście bardzo kochani i jesteśmy z Lolusiem niezmiernie  wdzięczni.

786367499_Lolotulip..jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg.3e820d4adbb30bcd6509981652bfe4da.jpeg

• Like 2
Posted
22 godziny temu, togaa napisał:

Imponujący wynik. !!!

Iwonko, pszczółko Nasza pracowita, Królowo !!! Lolo  bardzo, bardzo Ci dziękuje za ogrom pracy , wiedzę merytoryczną i elegancję z jaką prowadzisz bazarek.

Piękne podziękowania dla Was  kochane ogrodniczki za zakupy roślinek oraz  buziaków , a  Pokerkowi za dołączenie z kwiatami ‘domowymi”w poprzednim bazarku.

Wszyscy tutaj jesteście bardzo kochani i jesteśmy z Lolusiem niezmiernie  wdzięczni.

786367499_Lolotulip..jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg.3e820d4adbb30bcd6509981652bfe4da.jpeg

Lolusiu, ależ Ci się zarosło ....., buzialki :)))

21 godzin temu, uxmal napisał:

odebrałam paczkę z roślinkami 🙂 wszystko całe i zdrowe.

dziękuje 🙂

Bardzo się cieszę, że nareszcie możesz odbierać paczki w przyzwoitym terminie ..... :))))

• Like 1
Posted

Oneczko,powiesisz mnie pewnie :(...przepraszam najmocniej,ale dopiero dziś zrobiłam przelew :(

Roślinki dawno dotarły i siedzą w ziemi,a melisy się namnożyło po drodze,że Ci mówię:):)

Dziękuję pięknie!

I raz jeszcze przepraszam za opóźnienie:(

Posted
10 godzin temu, WiosnaA napisał:

Oneczko,powiesisz mnie pewnie :(...przepraszam najmocniej,ale dopiero dziś zrobiłam przelew :(

Roślinki dawno dotarły i siedzą w ziemi,a melisy się namnożyło po drodze,że Ci mówię:):)

Dziękuję pięknie!

I raz jeszcze przepraszam za opóźnienie:(

Wiem Wiosenko, co przechodzisz z Marcelkiem i  czekałam cierpliwie, bez ponagleń :))))

Oby tylko u Marcelka się unormowało, ale co to jest norma u niego ....., mizianka dla wszystkich :)))

A melisa jest bardzo zdolna, mnoży się szybciutko :)

Jak tylko wyskoczy w górę, tnij i susz :))))

• ona03 changed the title to Rozliczony.....Kwiatki z Lolciowej rabatki ---- czynne do -- 07.05.2021 - godz.20.00
  • 3 weeks later...
Posted

Kwiatki biedne w tym upale, ale podlewam - rosną i kwitną. A ja dostałam po zmarłym pieski galotki i wciąż się wybieram na pocztę, żeby je wysłać. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że poczta pracuje wtedy, kiedy i ja jestem w pracy :(

Pozdrawiam serdecznie ogrodniczki, Lolcia i jego Opiekunkę :)

• Like 1
Posted
Dnia 21.06.2021 o 12:18, mari23 napisał:

Kwiatki biedne w tym upale, ale podlewam - rosną i kwitną. A ja dostałam po zmarłym pieski galotki i wciąż się wybieram na pocztę, żeby je wysłać. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że poczta pracuje wtedy, kiedy i ja jestem w pracy :(

Pozdrawiam serdecznie ogrodniczki, Lolcia i jego Opiekunkę :)

Mari kochana, nic pilnego, a teraz to najprościej z paczkomatu do paczkomatu, bez kolejek i ograniczeń czasowych :)

Pozdrawiamy serdecznie z Lolciem :)

• Like 1