Jump to content
Dogomania

Rozliczony -- Kwiatki domowe i tarasowe na galotki Lolciowe ..........czynne do 05.04.2021 - godz.20.00

Recommended Posts

Posted
36 minut temu, Isiak napisał:

Nie widzę fotek, ale poproszę:

nr 2a - sansevieria cylindryczna - KT - 6 zł
nr 4 - skrzydłokwiat miniaturowy - KT - 8 zł
nr 9b - zielistka z białymi brzegami - KT - 9 zł

oraz roślinki Poker:

bluszczyk (roicissus) za 8 zł
begonia za 13 zł

Dziękuje bardzo Isiaczku, że tak kotka w worku :)))))

29 minut temu, Iv_ napisał:

Nr 11 opuncja w opcji KT

Haworthia tez była w KT :)

Iv-ciu - pięknie dziękuję :))))

Posted
4 minuty temu, Isiak napisał:

Kotka w worku to ja już mam :)

IMG_5136.JPG

Cudo :)))))

A mój monitorek biedny, opluty .....

Ale chociaż się uśmiechnęłam po tym stresie fotkowym ......

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

To poproszę 13. Haworthia  i czekam na fotki kaktusów. Chyba że możesz wybrać jakiś z krótkimi korzeniami 

uxmalku, jak kcesz wiskszą to znajdę :)

Posted

Są foteczki! Ma mój stres nie ma sposobu. Zrobiłam album na zamówienie, robiłam go na warsztatach albumowych. Wtopiłam w niego masę czasu, nerwów, żeby niczego nie schrzanić, i kasy na materiały. I wyszedł taki "napakowany", że chyba zdjęcia się już do niego nie zmieszczą :( Już teraz go rozpycha, a po wklejeniu zdjęć chyba nic się nie będzie domykać. Jestem zła :( Ciekawe, czy pozostałe warsztatowiczki też mają tak, jak ja, czy może ja coś zrobiłam źle. Zapytam. Tylko co ja teraz dam zamawiającej? :(

Posted

A ten kaktus po prawej stronie dziwnie się u mnie zachowuję. 

Nie lubi suszy,  marszczy się wtedy  i jest klapciaty. Kiedy go podleje to od razu widać że się cieszy. Lubi normalną ziemię. 

. Kaktuski  ---- 5 zł/szt

spacer.png

Posted
12 minut temu, Isiak napisał:

Są foteczki! Ma mój stres nie ma sposobu. Zrobiłam album na zamówienie, robiłam go na warsztatach albumowych. Wtopiłam w niego masę czasu, nerwów, żeby niczego nie schrzanić, i kasy na materiały. I wyszedł taki "napakowany", że chyba zdjęcia się już do niego nie zmieszczą :( Już teraz go rozpycha, a po wklejeniu zdjęć chyba nic się nie będzie domykać. Jestem zła :( Ciekawe, czy pozostałe warsztatowiczki też mają tak, jak ja, czy może ja coś zrobiłam źle. Zapytam. Tylko co ja teraz dam zamawiającej? :(

To problem, tyle pracy włożyłaś..., to chociaż fotkę nam pokaż :)

5 minut temu, uxmal napisał:

Tak :) Jesli znajdziesz większą to chętnie. 

Poproszę też nr 18 i 19 .

Jutro polatam po parapetach w poszukiwaniu haworthii :)

Dziękuje pięknie za zakupy :)

Posted
2 minuty temu, uxmal napisał:

Tak :)

Też kiedyś byłam, dopóki nie wbiłam kolca tak, że dwa tygodnie ropiał mi palec :) Nadal je uwielbiam, ale wolę oglądać je u innych :))) No i te opuncje drobnokolczaste (nr 18) są podstępne, bo wyglądają tak milusio, puchato, a ich maciupeńkie glochidy całymi wiekami siedzą w skórze i boli :(

Posted
16 minut temu, Isiak napisał:

A nie da się zamontować go na takich kółkach i stawiać jako ramkę?  Taki otwarty album na półce. 

JUKWoxewxGODBnWvQsnoO2JA_RP-UCKsXNg0oP28mZ9rlY-k1a5L42EGzrJsF4LRa2AojWgFROpglDGxc6hZIy5Iz8SSrM2F7tJqQEooxvucQ11IGF8CdlJgvL-fpZllHxRXRDjkX3tVhbizVke6qj2CHEIoFLuZJIBFXlw

Posted
1 minutę temu, uxmal napisał:

A nie da się zamontować go na takich kółkach i stawiać jako ramkę?  Taki otwarty album na półce. 

JUKWoxewxGODBnWvQsnoO2JA_RP-UCKsXNg0oP28mZ9rlY-k1a5L42EGzrJsF4LRa2AojWgFROpglDGxc6hZIy5Iz8SSrM2F7tJqQEooxvucQ11IGF8CdlJgvL-fpZllHxRXRDjkX3tVhbizVke6qj2CHEIoFLuZJIBFXlw

Nie :( Strony wklejone do albumu na hidden hinge, rozbudowane, pełne klapek, i do tego elementy pop-up :( Nie da się tak :(

Posted
25 minut temu, uxmal napisał:

A ten kaktus po prawej stronie dziwnie się u mnie zachowuję. 

Nie lubi suszy,  marszczy się wtedy  i jest klapciaty. Kiedy go podleje to od razu widać że się cieszy. Lubi normalną ziemię. 

. Kaktuski  ---- 5 zł/szt

spacer.png

To chyba kaktus bagienny :)

Ten po lewej wygląda jak z Dzikiego Zachodu :)))

Posted
9 minut temu, Poker napisał:

Ja zdjęcia ściągam z komputera tylko przedtem zmniejszam do 640x480 i nic mi nie znika.

Pokerku, już problem rozwiązany, był natury technicznej, tylko trzeba było dociec - co, gdzie itd.

Posted
4 minuty temu, Isiak napisał:

Też kiedyś byłam, dopóki nie wbiłam kolca tak, że dwa tygodnie ropiał mi palec :) Nadal je uwielbiam, ale wolę oglądać je u innych :))) No i te opuncje drobnokolczaste (nr 18) są podstępne, bo wyglądają tak milusio, puchato, a ich maciupeńkie glochidy całymi wiekami siedzą w skórze i boli :(

:) raz mi się wbił jakiś ale go wyjęłam. Lubię patrzeć na kaktusy. Takie są ciepłe z z wyglądu :) Podoba mi się kompozycja kaktusów w jednej donicy. 

Dopiero się uczę jakoś je dobierać. 

Posted
7 minut temu, uxmal napisał:

:) raz mi się wbił jakiś ale go wyjęłam. Lubię patrzeć na kaktusy. Takie są ciepłe z z wyglądu :) Podoba mi się kompozycja kaktusów w jednej donicy. 

Dopiero się uczę jakoś je dobierać. 

To foteczki swoich pupilków pokaż :)

Posted
2 godziny temu, uxmal napisał:

O!  Taka dziwna. Długo stała i nic nie robiła A teraz... 

IMG-20210318-213311.jpg

Fajna ta roślinka, jedne listki leżą, drugie sterczą :)))

Posted
2 minuty temu, Poker napisał:

Kwiatki poszły spać? A ja biedna tworzęęę

Jeszcze nie poszły, ale już się oczy zamykają.

Tak po godzinach tworzenie ???? A kiedy rozpoczęcie ?