ona03 Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 36 minut temu, Isiak napisał: Nie widzę fotek, ale poproszę: nr 2a - sansevieria cylindryczna - KT - 6 zł nr 4 - skrzydłokwiat miniaturowy - KT - 8 zł nr 9b - zielistka z białymi brzegami - KT - 9 zł oraz roślinki Poker: bluszczyk (roicissus) za 8 zł begonia za 13 zł Dziękuje bardzo Isiaczku, że tak kotka w worku :))))) 29 minut temu, Iv_ napisał: Nr 11 opuncja w opcji KT Haworthia tez była w KT :) Iv-ciu - pięknie dziękuję :)))) Quote
Isiak Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 1 minutę temu, ona03 napisał: Dziękuje bardzo Isiaczku, że tak kotka w worku :))))) Kotka w worku to ja już mam :) 1 Quote
ona03 Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 4 minuty temu, Isiak napisał: Kotka w worku to ja już mam :) Cudo :))))) A mój monitorek biedny, opluty ..... Ale chociaż się uśmiechnęłam po tym stresie fotkowym ...... Quote
Isiak Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Też mam stresa i wnerw :( Nie z powodu fotek. Quote
ona03 Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 1 minutę temu, Isiak napisał: Też mam stresa i wnerw :( Nie z powodu fotek. To psitulam mocno :)))) Quote
ona03 Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 Fotki chyba są hurrrrrraaaaaaa Isiaczku, mój stres minął, a jest sposób na Twój ? Quote
ona03 Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 1 godzinę temu, uxmal napisał: To poproszę 13. Haworthia i czekam na fotki kaktusów. Chyba że możesz wybrać jakiś z krótkimi korzeniami uxmalku, jak kcesz wiskszą to znajdę :) Quote
Isiak Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Są foteczki! Ma mój stres nie ma sposobu. Zrobiłam album na zamówienie, robiłam go na warsztatach albumowych. Wtopiłam w niego masę czasu, nerwów, żeby niczego nie schrzanić, i kasy na materiały. I wyszedł taki "napakowany", że chyba zdjęcia się już do niego nie zmieszczą :( Już teraz go rozpycha, a po wklejeniu zdjęć chyba nic się nie będzie domykać. Jestem zła :( Ciekawe, czy pozostałe warsztatowiczki też mają tak, jak ja, czy może ja coś zrobiłam źle. Zapytam. Tylko co ja teraz dam zamawiającej? :( Quote
uxmal Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 13 minut temu, ona03 napisał: uxmalku, jak kcesz wiskszą to znajdę :) Tak :) Jesli znajdziesz większą to chętnie. Poproszę też nr 18 i 19 . Quote
Isiak Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Uxmal, czyżbyś była wielbicielką kaktusów? :) Quote
uxmal Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 A ten kaktus po prawej stronie dziwnie się u mnie zachowuję. Nie lubi suszy, marszczy się wtedy i jest klapciaty. Kiedy go podleje to od razu widać że się cieszy. Lubi normalną ziemię. . Kaktuski ---- 5 zł/szt Quote
uxmal Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 2 minuty temu, Isiak napisał: Uxmal, czyżbyś była wielbicielką kaktusów? :) Tak :) Quote
Poker Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Ja zdjęcia ściągam z komputera tylko przedtem zmniejszam do 640x480 i nic mi nie znika. Quote
ona03 Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 12 minut temu, Isiak napisał: Są foteczki! Ma mój stres nie ma sposobu. Zrobiłam album na zamówienie, robiłam go na warsztatach albumowych. Wtopiłam w niego masę czasu, nerwów, żeby niczego nie schrzanić, i kasy na materiały. I wyszedł taki "napakowany", że chyba zdjęcia się już do niego nie zmieszczą :( Już teraz go rozpycha, a po wklejeniu zdjęć chyba nic się nie będzie domykać. Jestem zła :( Ciekawe, czy pozostałe warsztatowiczki też mają tak, jak ja, czy może ja coś zrobiłam źle. Zapytam. Tylko co ja teraz dam zamawiającej? :( To problem, tyle pracy włożyłaś..., to chociaż fotkę nam pokaż :) 5 minut temu, uxmal napisał: Tak :) Jesli znajdziesz większą to chętnie. Poproszę też nr 18 i 19 . Jutro polatam po parapetach w poszukiwaniu haworthii :) Dziękuje pięknie za zakupy :) Quote
Isiak Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 2 minuty temu, uxmal napisał: Tak :) Też kiedyś byłam, dopóki nie wbiłam kolca tak, że dwa tygodnie ropiał mi palec :) Nadal je uwielbiam, ale wolę oglądać je u innych :))) No i te opuncje drobnokolczaste (nr 18) są podstępne, bo wyglądają tak milusio, puchato, a ich maciupeńkie glochidy całymi wiekami siedzą w skórze i boli :( Quote
uxmal Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 16 minut temu, Isiak napisał: Są foteczki! Ma mój stres nie ma sposobu. Zrobiłam album na zamówienie, robiłam go na warsztatach albumowych. Wtopiłam w niego masę czasu, nerwów, żeby niczego nie schrzanić, i kasy na materiały. I wyszedł taki "napakowany", że chyba zdjęcia się już do niego nie zmieszczą :( Już teraz go rozpycha, a po wklejeniu zdjęć chyba nic się nie będzie domykać. Jestem zła :( Ciekawe, czy pozostałe warsztatowiczki też mają tak, jak ja, czy może ja coś zrobiłam źle. Zapytam. Tylko co ja teraz dam zamawiającej? :( A nie da się zamontować go na takich kółkach i stawiać jako ramkę? Taki otwarty album na półce. Quote
Isiak Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 3 minuty temu, ona03 napisał: to chociaż fotkę nam pokaż :) To idę robić fotki. Quote
Isiak Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 1 minutę temu, uxmal napisał: A nie da się zamontować go na takich kółkach i stawiać jako ramkę? Taki otwarty album na półce. Nie :( Strony wklejone do albumu na hidden hinge, rozbudowane, pełne klapek, i do tego elementy pop-up :( Nie da się tak :( Quote
ona03 Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 25 minut temu, uxmal napisał: A ten kaktus po prawej stronie dziwnie się u mnie zachowuję. Nie lubi suszy, marszczy się wtedy i jest klapciaty. Kiedy go podleje to od razu widać że się cieszy. Lubi normalną ziemię. . Kaktuski ---- 5 zł/szt To chyba kaktus bagienny :) Ten po lewej wygląda jak z Dzikiego Zachodu :))) Quote
ona03 Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 9 minut temu, Poker napisał: Ja zdjęcia ściągam z komputera tylko przedtem zmniejszam do 640x480 i nic mi nie znika. Pokerku, już problem rozwiązany, był natury technicznej, tylko trzeba było dociec - co, gdzie itd. Quote
uxmal Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 4 minuty temu, Isiak napisał: Też kiedyś byłam, dopóki nie wbiłam kolca tak, że dwa tygodnie ropiał mi palec :) Nadal je uwielbiam, ale wolę oglądać je u innych :))) No i te opuncje drobnokolczaste (nr 18) są podstępne, bo wyglądają tak milusio, puchato, a ich maciupeńkie glochidy całymi wiekami siedzą w skórze i boli :( :) raz mi się wbił jakiś ale go wyjęłam. Lubię patrzeć na kaktusy. Takie są ciepłe z z wyglądu :) Podoba mi się kompozycja kaktusów w jednej donicy. Dopiero się uczę jakoś je dobierać. Quote
ona03 Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 7 minut temu, uxmal napisał: :) raz mi się wbił jakiś ale go wyjęłam. Lubię patrzeć na kaktusy. Takie są ciepłe z z wyglądu :) Podoba mi się kompozycja kaktusów w jednej donicy. Dopiero się uczę jakoś je dobierać. To foteczki swoich pupilków pokaż :) Quote
ona03 Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 2 godziny temu, uxmal napisał: O! Taka dziwna. Długo stała i nic nie robiła A teraz... Fajna ta roślinka, jedne listki leżą, drugie sterczą :))) Quote
ona03 Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 2 minuty temu, Poker napisał: Kwiatki poszły spać? A ja biedna tworzęęę Jeszcze nie poszły, ale już się oczy zamykają. Tak po godzinach tworzenie ???? A kiedy rozpoczęcie ? Quote
Recommended Posts