Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY Rozliczam. Bazarek z różnościami dla czterech śleputków, którzy zbierają kase na przeżycie. Do 31.03. godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Tyśka) napisał:

Jak mnie przeraża ilość psów zostawiana pod sklepami :( 

Oprócz tego, że przeraża, to jeszcze bardzo irytuje.

3 godziny temu, elik napisał:

Skutkiem czego pobrana krew nie będzie mogła posłużyć także do sprawdzenia  dawki Vwetorylu. Muszę przyjść jeszcze raz i pęknie kolejne 140 zeta  :(  Wrrrrr

Zdarzyło się i nam parę razy przy próbach na tarczycę :(

Posted
20 minut temu, Koki-99 napisał:

Wiem, na nr 1 :)

Nie, nie zgadłaś  :)  Taki całkiem niepokaźny  :)
Czy bardzo zależy Ci na nożu, czy mogę go za K.T. sobie zabrać.  Szczerze, jeśli mocno się nastawiłaś, to jako gospodarz tego lokalu, ustąpię. W końcu byłaś pierwsza  :)

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Nie, nie zgadłaś  :)  Taki całkiem niepokaźny  :)
Czy bardzo zależy Ci na nożu, czy mogę go za K.T. sobie zabrać.  Szczerze, jeśli mocno się nastawiłaś, to jako gospodarz tego lokalu, ustąpię. W końcu byłaś pierwsza  :)

Kochana, bierz co chcesz. Bardziej mi się nożyczki przydadzą, bo mi się jedne rozleciały, a te są fajne. Noży mi wystarczy :)

Posted
7 minut temu, Tyśka) napisał:

Niestety, czasem aż mam ochotę komuś coś wygarnąć:(

Powiem Wam, że ja się nie hamuję. Jak przypadkowo ktoś właśnie wyjdzie ze sklepu, albo dopiero wiąże psa i chce wejść, to pełnym głosem pytam, czy dziecko tez by przywiązał/a do słupka i że w ten sposób wiele psów ginie itd.  A jak widzę psiaka przywiązanego i trzęsącego się ze strachu, czy zimna to włażę do sklepu i na całe gardło mówię co myślę o takim,kto zostawia psa na pastwę losu. Oczywiście to tak, gdy w grę wchodzi sklep osiedlowy, a nie wielki supermarket, gdzie i tak by mnie ten ktoś nie usłyszał..

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, Koki-99 napisał:

Kochana, bierz co chcesz. Bardziej mi się nożyczki przydadzą, bo mi się jedne rozleciały, a te są fajne. Noży mi wystarczy :)

Super, dzięki     1743714376_kwiatki6.gif.d9ccc4aad1700018c7f27118345851cb.gif

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

Hop, hoooop!  Je tu kto??

Spokojnego wekendu wiosennego Ciociu Tobie i lapenkom
                      Kosz 50 Tulipanów - Kwiaciarnia Ewa Augustów : Kwiaty, Dekoracje, Upominki  : Kwiaciarnia Ewa Augustów : Kwiaty, Dekoracje, Upominki