Radek Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Jak mnie przeraża ilość psów zostawiana pod sklepami :( Oprócz tego, że przeraża, to jeszcze bardzo irytuje. 3 godziny temu, elik napisał: Skutkiem czego pobrana krew nie będzie mogła posłużyć także do sprawdzenia dawki Vwetorylu. Muszę przyjść jeszcze raz i pęknie kolejne 140 zeta :( Wrrrrr Zdarzyło się i nam parę razy przy próbach na tarczycę :( Quote
Koki-99 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: A ja Ci powiem, że mam smak na jeden fant, który licytujesz i nie wiem, czy się powstrzymam. Wiem, na nr 1 :) Quote
Tyśka) Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 18 minut temu, Radek napisał: Oprócz tego, że przeraża, to jeszcze bardzo irytuje. Niestety, czasem aż mam ochotę komuś coś wygarnąć:( Quote
elik Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 20 minut temu, Koki-99 napisał: Wiem, na nr 1 :) Nie, nie zgadłaś :) Taki całkiem niepokaźny :) Czy bardzo zależy Ci na nożu, czy mogę go za K.T. sobie zabrać. Szczerze, jeśli mocno się nastawiłaś, to jako gospodarz tego lokalu, ustąpię. W końcu byłaś pierwsza :) Quote
Koki-99 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Nie, nie zgadłaś :) Taki całkiem niepokaźny :) Czy bardzo zależy Ci na nożu, czy mogę go za K.T. sobie zabrać. Szczerze, jeśli mocno się nastawiłaś, to jako gospodarz tego lokalu, ustąpię. W końcu byłaś pierwsza :) Kochana, bierz co chcesz. Bardziej mi się nożyczki przydadzą, bo mi się jedne rozleciały, a te są fajne. Noży mi wystarczy :) Quote
elik Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 7 minut temu, Tyśka) napisał: Niestety, czasem aż mam ochotę komuś coś wygarnąć:( Powiem Wam, że ja się nie hamuję. Jak przypadkowo ktoś właśnie wyjdzie ze sklepu, albo dopiero wiąże psa i chce wejść, to pełnym głosem pytam, czy dziecko tez by przywiązał/a do słupka i że w ten sposób wiele psów ginie itd. A jak widzę psiaka przywiązanego i trzęsącego się ze strachu, czy zimna to włażę do sklepu i na całe gardło mówię co myślę o takim,kto zostawia psa na pastwę losu. Oczywiście to tak, gdy w grę wchodzi sklep osiedlowy, a nie wielki supermarket, gdzie i tak by mnie ten ktoś nie usłyszał.. 1 Quote
elik Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 4 minuty temu, Koki-99 napisał: Kochana, bierz co chcesz. Bardziej mi się nożyczki przydadzą, bo mi się jedne rozleciały, a te są fajne. Noży mi wystarczy :) Super, dzięki Quote
elik Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 No i jednak zrobił się ruch w interesie, czytaj w bazarku :) Quote
elik Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 I jeszcze poz. 61 tarka też w opcji K.T. proszę. A co? Jak wszyscy, to wszyscy. Babcia też! :) Quote
Nadziejka Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 7 godzin temu, elik napisał: Hop, hoooop! Je tu kto?? Spokojnego wekendu wiosennego Ciociu Tobie i lapenkom Quote
Koki-99 Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Elik miała nocny dyżur i teraz odsypia :) Miłego dnia :) 2 Quote
Isabel Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 59 minut temu, Kamila Proc napisał: wstalam Ja też ;) Quote
Kamila Proc Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 54 minuty temu, Isabel napisał: Ja też ;) fajnie Quote
Recommended Posts