bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 4 godziny temu, Tianku napisał: jak zaginęła Lika to były miesiące poszukiwań mam nadzieję że tu tak nie będzie ale trzeba koniecznie plakaty wtedy cała Wisła i okolica były oplakatowane i dzięki temu były sygnały jak jeździliśmy po Wisle to ludzi kojarzyli od razu z plakatów psa zróbmy zrzutkę na plakaty ja daję 30 zł kto dorzuci grosz? Bakusiowa zajmiesz się drukiem i zakupem koszulek? na początek byśmy 100 kupili + koszulki + taker tapicerski podaj mi proszę adres e-mail podeślę plakat zrobię może taki żeby numery telefonu można było oderwać mam nadzieję że znajdziemy ludzi do plakatowania a jak ktoś z Was ma czas proszę wysyłajcie informację mailem gdzie się da z prośbą o powieszenie plakatu (nadleśnictwo, sklepy zoologiczne, przychodnie wet z okolicy itp) może każdy niech napisze czy gdzieś wysłał żeby tez nie dublować jakiś koordynator działań pilnie potrzebny :( kurcze ja mam teraz sajgon w pracy i nie bardzo mogę pisac :((( Agat przytulam mocno i trzymam kciuki za oba psiaki Wydrukowanie plakatu na A4 to 1 szt. 0,90 groszy. Jeżeli ma być wydzierany numer telefonu wtedy nie włoży się plakatu w koszulkę. Jeżeli ulotki do rozdawania to na mniejszym formacie powiedzmy polówka A4. Jednak to jest teren wiejski więc raczej nie będzie gdzie rozdawać tylko trzeba rozwieszać gdzie się da. Do tego potrzebny taker + zszywki albo pinezki. Potrzebna też taśma i nożyczki bo na pewno będą miejsca gdzie trzeba będzie przyklejać. Jeżeli mam zająć się drukiem musi być osoba koordynująca całym przedsięwzięciem która powie konkretnie - organizuj to wszystko bo będzie ekipa do plakatowania. Z Warszawy jest trochę dogomaniaków więc warto skrzyknąć się i przyjechać. Quote
jola&tina Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 (edited) 14 godzin temu, Gabi79 napisał: Wtedy między innymi AgusiaP i Mysza2 pojechały do Wisły i wynajęły sobie kwatery na kilka dni, by być na miejscu. Pamiętam tę akcję. Ta była Lika? Już przeczytałam. To była Lika. Edited December 14, 2020 by jola&tina Quote
Tianku Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 myślę że jakby wysłał do hoteliku gotowy pakiet to i chętni by się do plakatowania tam na miejscu znaleźli do koszulki można wsadzić wystarczy odwrócić koszulkę otwarciem do dołu sama taki robiłam nie każdy ma przy sobie coś do zanotowania no ale to najmniejszy problem ważne są plakaty powieszone Halo Warszawa i okolice kto może pojechać?? jeden dzień poświęcić mamy min. 90 zł deklaracji na plakaty na razie trzeba na koszulki taker i taśmę Bakusiowa będziesz zbierać na swoje konto? Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 12 minut temu, Tianku napisał: myślę że jakby wysłał do hoteliku gotowy pakiet to i chętni by się do plakatowania tam na miejscu znaleźli do koszulki można wsadzić wystarczy odwrócić koszulkę otwarciem do dołu sama taki robiłam nie każdy ma przy sobie coś do zanotowania no ale to najmniejszy problem ważne są plakaty powieszone Halo Warszawa i okolice kto może pojechać?? jeden dzień poświęcić mamy min. 90 zł deklaracji na plakaty na razie trzeba na koszulki taker i taśmę Bakusiowa będziesz zbierać na swoje konto? Nie pomyślałam że tak można zrobić. Mogę zbierać. Kto chce numer konta proszę napisać. Quote
Anula Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 2 minuty temu, bakusiowa napisał: Nie pomyślałam że tak można zrobić. Mogę zbierać. Kto chce numer konta proszę napisać. Ja potrzebuję wpłacę 30,00zł na plakaty,taśmy itp. Dzisiaj pojechała Jo37 ze swoim psiakiem,czy ma plakaty przy sobie?Czy ktoś ma kontakt z Jo37? Quote
Tianku Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Deklaracje na plakaty: Tianku : 30 zł Poker : 30 zł Elik: 30 zł Anula: 30 zł Razem: 120 zł Quote
Tianku Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 6 minut temu, bakusiowa napisał: Nie pomyślałam że tak można zrobić. Mogę zbierać. Kto chce numer konta proszę napisać. to ja poproszę konto Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 14 minut temu, Anula napisał: Ja potrzebuję wpłacę 30,00zł na plakaty,taśmy itp. Dzisiaj pojechała Jo37 ze swoim psiakiem,czy ma plakaty przy sobie?Czy ktoś ma kontakt z Jo37? Jo37 nie nastawiała się na plakatowanie tylko na objazd terenu. Quote
Tola Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 45 minut temu, Anula napisał: Ja potrzebuję wpłacę 30,00zł na plakaty,taśmy itp. Dzisiaj pojechała Jo37 ze swoim psiakiem,czy ma plakaty przy sobie?Czy ktoś ma kontakt z Jo37? Rozmawiałam z Jo37 około 12.00, była w pobliżu wsi, gdzie zaginął Amber, szukała go. Z tego co mówiła, to wybierała się potem do hoteliku zapytać, czy wydrukowane są plakaty( wysłałam tam wczoraj plik pdf ). Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 To ile sztuk mam wydrukować? Muszę załatwić to póki jest widno bo po ciemku mam duże zawroty głowy. Quote
Tianku Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 18 minut temu, bakusiowa napisał: To ile sztuk mam wydrukować? Muszę załatwić to póki jest widno bo po ciemku mam duże zawroty głowy. to wydrukuj może 50 zobaczymy jak się to potoczy i jakbyś mogła to koszulki kup od razu Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Przed chwilą, Tianku napisał: to wydrukuj może 50 zobaczymy jak się to potoczy i jakbyś mogła to koszulki kup od razu Jak wydrukuję 101 wtedy będzie zniżka. Tak 1,20 zł. Powyżej 100 sztuk czyli już 101 po 0,90 za sztukę. Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Przed chwilą, bakusiowa napisał: Jak wydrukuję 101 wtedy będzie zniżka. Tak 1,20 zł. Powyżej 100 sztuk czyli już 101 po 0,90 za sztukę. To co robić? Quote
Tianku Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 oj to nie wiem :( może druknij 100 tylko nie wiem czy to nie będzie za dużo Quote
Tianku Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Plakat Amber.pdf plakat Amber z numerami tel. Plakat Amber kopia.pdf i bez numerów do udostępniania Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 4 minuty temu, Tianku napisał: oj to nie wiem :( może druknij 100 tylko nie wiem czy to nie będzie za dużo Jak ta nadwyżka zostanie biorę koszt na siebie. Czyli 30 zł. Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Zaraz wychodzę bo muszę za widna. Jeszcze po tacker i zszywki do Brico Marche a to jest w innym kierunku. Koszulki w hurtowni na osiedlu do 17-tej. W razie czego jestem już teraz pod telefonem. 796 210 500 1 Quote
alma591 Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Lika odnalazła się dzięki ogłoszeniu w lokalnej prasie,które ukazywało się co tydzień przez ok. 4 miesiące.Może warto spróbować.Wpłace 20zł.Proszę o nr konta. Quote
Tianku Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Zobaczymy co powie Jo37 po powrocie jak tam sytuacja wygląda na miejscu i po rozmowie z hotelikiem kto jest juz zaangażowany w w jaki sposób w poszukiwania Quote
Poker Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Zamówiłabym 50 sztuk. To daje 60 zł. 101 szt to 90 zł. I koniecznie ogłoszenie w prasie .Czasem są strony gminne w internecie. Dać ogłoszenie. Quote
bakusiowa Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 13 minut temu, Poker napisał: Zamówiłabym 50 sztuk. To daje 60 zł. 101 szt to 90 zł. I koniecznie ogłoszenie w prasie .Czasem są strony gminne w internecie. Dać ogłoszenie. Jeszcze nie poszłam. W takim razie wydrukujĘ 50 szt. W czwartek ukaże się w tygodniku Głos Skierniewic i Okolicy artykuł o zaginięciu. A od piątku w ogłoszeniach drobnych w tygodniku ITS. 1 Quote
agat21 Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 41 minut temu, Tianku napisał: Zobaczymy co powie Jo37 po powrocie jak tam sytuacja wygląda na miejscu i po rozmowie z hotelikiem kto jest juz zaangażowany w w jaki sposób w poszukiwania Jo37 jeździła po okolicy przez kilka godzin. Widziała tylko jednego psa na polach w oddali, ale ewidentnie to nie był Amberek. Wieczorem napiszę maila do nadleśnictw z ogłoszeniem Amberka. Na fb odezwała się jedna kobieta, bo widziała podobnego psa w Otwocku, ale to nie był Amberek, tylko znacznie mniejszy psiak. Znalazł się już jego właściciel. Dziękuję Wam za wszystko. Quote
Poker Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Jakie działania podjął hotelik? Dobrze by było je skoordynować , żeby nie powielać. Może powiadomi sołtysów okolicznych wsi. Sklepy spożywcze, bo może szukać jedzenia. Zostawić plakaty. Dużo daje też rozdawanie psiarzom małych ulotek ze zdjęciem i nr telefonu . Jak do niedzieli się nie znajdzie, to można stanąć z ulotkami pod okolicznymi kościołami i rozdawać ludziom. Quote
Anula Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 42 minuty temu, bakusiowa napisał: Jeszcze nie poszłam. W takim razie wydrukujĘ 50 szt. W czwartek ukaże się w tygodniku Głos Skierniewic i Okolicy artykuł o zaginięciu. A od piątku w ogłoszeniach drobnych w tygodniku ITS. Tak dużo robisz dla Amberka.Dziękuję. Quote
Recommended Posts