elik Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 Przepraszam Was najmocniej. Wczorajsze popołudnie i dzisiejszy dzień od rana należą do najbardziej zwariowanych dni w moim życiu zwaliła się masa spraw ważnych do załatwienia i to na wczoraj, do tego jeszcze złapał sie do klatki kot i trzeba było go zawieźć do i odebrać z kastracji. Przygotować kennel... No ale o tym potym. Teraz Bingusiek. Ostatni wypad na balangę z dzieciakami, za którymi przepada. Nie straszne mu było nawet noszenie na rękach 🙂 2 Quote
elik Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 Ostatnie chwile w DT. Czułe pożegnanie i w drogę Dojechał szczęśliwie. Pierwszy spacer z młodszą Pańcią w DS Niestety nie mam wiadomości jak minęła pierwsza noc i jak Binguś się czuje. Wysłałam SMS-a z zapytaniem i czekam na odpowiedź. 2 1 Quote
elik Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 Dostałam wreszcie wiadomości. Noc minęła ogólnie dobrze. Zdarzyła się kupka i siku, ale Państwo rozumieją - tyle godzin w drodze, no i stressss 😞 Ale czuje się już pewniej, już dzielił z Państwem łoże 🙂 Dzisiaj odpoczywał do góry brzuszkiem. 5 1 Quote
Poker Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Dzielny Bingo, zniósł tyle nowych sytuacji na początku. Reszta wygląda całkiem dobrze. 1 Quote
elik Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 7 minut temu, Poker napisał: Dzielny Bingo, zniósł tyle nowych sytuacji na początku. Reszta wygląda całkiem dobrze. I oby już tak zostało 🙂 Będę z niecierpliwością czekać na dalsze wiadomości z DS Bingusia. 1 Quote
Nadziejka Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Ostatnie chwile w DT. Czułe pożegnanie i w drogę Dojechał szczęśliwie. Pierwszy spacer z młodszą Pańcią w DS Niestety nie mam wiadomości jak minęła pierwsza noc i jak Binguś się czuje. Wysłałam SMS-a z zapytaniem i czekam na odpowiedź. 1 godzinę temu, elik napisał: Dostałam wreszcie wiadomości. Noc minęła ogólnie dobrze. Zdarzyła się kupka i siku, ale Państwo rozumieją - tyle godzin w drodze, no i stressss 😞 Ale czuje się już pewniej, już dzielił z Państwem łoże 🙂 Dzisiaj odpoczywał do góry brzuszkiem. Z calej duszy raduje pozdrawiam cudny Dt i domek domcio domuuusiek cala Rodzinke Niechaj szczescie i zdrowko bedzie z Bingusiami 1 Quote
elik Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 11 minut temu, Nadziejka napisał: Z calej duszy raduje pozdrawiam cudny Dt i domek domcio domuuusiek cala Rodzinke Niechaj szczescie i zdrowko bedzie z Bingusiami Dziękujemy Nadziejeczko za piękne pozdrowienia i życzenia. Tobie życzymy dużo i dobrze, a zdrówka przede wszystkim i najwięcej! Quote
ewu Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Trzymaj się okruszku kochany. Elik dziękuję za kolejnego, uratowanego psiaczka:) Bingo:):):):) Quote
Nadziejka Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Najnajlepsiutkiego oby i Lemonkowi spelnilo dobre dobruskie najlepsze Quote
elik Posted September 8, 2021 Author Posted September 8, 2021 23 godziny temu, ewu napisał: Trzymaj się okruszku kochany. Elik dziękuję za kolejnego, uratowanego psiaczka:) Bingo:):):):) To nasze wspólne dzieło 🙂 Oby takich jak najwięcej. Quote
elik Posted September 8, 2021 Author Posted September 8, 2021 23 godziny temu, Nadziejka napisał: Najnajlepsiutkiego oby i Lemonkowi spelnilo dobre dobruskie najlepsze Dziękuję kochana Nadziejeczko za wspaniałe życzenia. Chciałabym, aby i Lemonek i wszystkie inne bezdomniaczki dostały to, co od zawsze im się należy - wspaniałych, kochających opiekunów. Quote
elik Posted September 8, 2021 Author Posted September 8, 2021 31 minut temu, Poker napisał: A są jakieś wieści o Bingo? Oprócz tych, które już wkleiłam na wątek mam jeszcze w telefonie zdjęcie Bingusia leżącego na kolanach u Pani. ale jest tak niewyraźne, że nie wkleiłam na wątek. Spróbuję wkleić. Lepsze takie, niż żadne 🙂 Napiszę do Pani SMSa Quote
elik Posted September 11, 2021 Author Posted September 11, 2021 Mamy nowe zdjęcia Bingulka i wiadomość, że Bongulek jest bardzo, bardzo, bardzo przez wszystkich kochany, że to wielki miziak i przytulak. 3 1 Quote
Nadziejka Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Mamy nowe zdjęcia Bingulka i wiadomość, że Bongulek jest bardzo, bardzo, bardzo przez wszystkich kochany, że to wielki miziak i przytulak. Dnia 8.09.2021 o 18:01, elik napisał: Oprócz tych, które już wkleiłam na wątek mam jeszcze w telefonie zdjęcie Bingusia leżącego na kolanach u Pani. ale jest tak niewyraźne, że nie wkleiłam na wątek. Spróbuję wkleić. Lepsze takie, niż żadne 🙂 Napiszę do Pani SMSa Quote
Tyśka) Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Ekstra! Czekał, czekał i się doczekał ♡ 1 Quote
Livka Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Wiadomości cudowne - Bingusiu wygrałeś los na loterii :) 1 Quote
elik Posted September 12, 2021 Author Posted September 12, 2021 9 godzin temu, Poker napisał: Ale się cieszę jakniewiemco 🙂 Jeszcze raz wielkie dzięki za super szybko i pozytywnie przeprowadzoną wizytę PA Quote
elik Posted September 12, 2021 Author Posted September 12, 2021 46 minut temu, Livka napisał: Wiadomości cudowne - Bingusiu wygrałeś los na loterii 🙂 Podobnie, jak i Twój Rudy 🙂 1 Quote
mari23 Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Dnia 11.09.2021 o 21:45, Tyśka) napisał: Ekstra! Czekał, czekał i się doczekał ♡ Kolejny dowód, że te długo wyczekiwane domki są najwspanialsze <3 Quote
Recommended Posts