elik Posted September 19, 2021 Author Posted September 19, 2021 Lemonek pozdrawia swoich Fanów w niedzielne, deszczowe popołudnie. Tak Leonek spędza czas w deszczowe dni. A to co za gad? Salamandra 🙂 Quote
mari23 Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 Salamandra rzeczywiście piękna, ale "deszczowy" Lemonek przepiękny !!! Cudny, taki delikatny i rozczulający <3 1 Quote
elik Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Dnia 20.09.2021 o 10:11, mari23 napisał: Salamandra rzeczywiście piękna, ale "deszczowy" Lemonek przepiękny !!! Cudny, taki delikatny i rozczulający ❤️ Ma ogłoszenie, ale na razie nikt nie zadzwonił 😞 Tak śliczny, kochane Lemonek i zero telefonów 😞 Quote
Tyśka) Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Ma ogłoszenie, ale na razie nikt nie zadzwonił 😞 Tak śliczny, kochane Lemonek i zero telefonów 😞 To dopiero początek ogłaszania :) Głowa do góry! Udało Ci się dopytać o wagę i wysokość w kłębie? Quote
elik Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 16 minut temu, Tyśka) napisał: To dopiero początek ogłaszania 🙂 Głowa do góry! Udało Ci się dopytać o wagę i wysokość w kłębie? Właśnie przed chwilą dostałam odpowiedź na maila 🙂 Lemonek ma ok.10 kg wagi i ok 30 cm wysokości. Quote
Tyśka) Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 8 minut temu, elik napisał: Właśnie przed chwilą dostałam odpowiedź na maila 🙂 Lemonek ma ok.10 kg wagi i ok 30 cm wysokości. Dziękuję, dodam do ogłoszenia. Czy możesz odpisać mi na pw? Nie wiem komu przelać :) Quote
elik Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 5 minut temu, Tyśka) napisał: Dziękuję, dodam do ogłoszenia. Czy możesz odpisać mi na pw? Nie wiem komu przelać 🙂 Do kiedy jest wyróżnione to ogłoszenie? Chciałabym wiedzieć kiedy wznowić wyróżnienie, jeśli Lemonek nie znajdzie jeszcze odpowiedniego DS. Co przelać? Quote
Tyśka) Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 15 minut temu, elik napisał: Do kiedy jest wyróżnione to ogłoszenie? Chciałabym wiedzieć kiedy wznowić wyróżnienie, jeśli Lemonek nie znajdzie jeszcze odpowiedniego DS. Co przelać? Do 18.10 :) Proszę, zerknij na pw :) Dostałam od Ciebie pieniążki i nie wiem na kogo. Quote
elik Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Do 18.10 🙂 Proszę, zerknij na pw 🙂 Dostałam od Ciebie pieniążki i nie wiem na kogo. Soreczki, nie mam w skrzyneczce naszej korespondencji. Robiłam porządek, bo już miałam tłok i wykasowałam. Wydawało mi się, że wyczerpałyśmy temat 🙂 To co przesłałam było za wyróżnienie, bo Ty za nie zapłaciłaś. To co więcej, dodaj do finansów któregoś z Twoich podopiecznych. Spadam z psiaczkami na spacer. Quote
Tyśka) Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 22 minuty temu, elik napisał: Soreczki, nie mam w skrzyneczce naszej korespondencji. Robiłam porządek, bo już miałam tłok i wykasowałam. Wydawało mi się, że wyczerpałyśmy temat 🙂 To co przesłałam było za wyróżnienie, bo Ty za nie zapłaciłaś. To co więcej, dodaj do finansów któregoś z Twoich podopiecznych. Spadam z psiaczkami na spacer. Rajusiu! Alez mam pamięć. Już mi umknęło, że to za wyróżnienie. Resztę przeznaczę na nieboraki: https://www.dogomania.com/forum/topic/354197-szczeniaki-z-nory-szczeniaki-śpiące-pod-deskami-szopy-pomocy/ Quote
elik Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Dnia 17.09.2021 o 22:29, Tyśka) napisał: Przejrzałam wątek i na podstawie informacji tutaj zawartych wymodziłam olx na Kraków. Na razie modzi weryfikują go (pół dnia), jak będzie gotowe to tutaj wrzucę i proszę o sprawdzenie:) Na prośbę Pani Kasi wysłałam link do ogłoszenia. A to, co pani Kasia napisała po przeczytaniu ogłoszenia: "Fajnie napisane ogłoszenie, bardzo trafione 🙂 Jeżeli tylko mogę coś zasugerować to może nie pisałabym, że nie sprawia żadnych kłopotów. To nie jest bezproblemowy psiak i nie każdy z nim poradzi. Z powodu lęku przed człowiekiem nadal ucieka, nie podchodzi aby dać się pogłaskać, a z chodzeniem na smyczy ma problem, adoptujący muszą mieć tego świadomość. Można jakoś delikatnie napomknąć, aby ludzi nie zrazić oczywiście 😧" Tusiu, czy skorygujesz nieco? Quote
Tyśka) Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 7 godzin temu, elik napisał: Na prośbę Pani Kasi wysłałam link do ogłoszenia. A to, co pani Kasia napisała po przeczytaniu ogłoszenia: "Fajnie napisane ogłoszenie, bardzo trafione 🙂 Jeżeli tylko mogę coś zasugerować to może nie pisałabym, że nie sprawia żadnych kłopotów. To nie jest bezproblemowy psiak i nie każdy z nim poradzi. Z powodu lęku przed człowiekiem nadal ucieka, nie podchodzi aby dać się pogłaskać, a z chodzeniem na smyczy ma problem, adoptujący muszą mieć tego świadomość. Można jakoś delikatnie napomknąć, aby ludzi nie zrazić oczywiście 😧" Tusiu, czy skorygujesz nieco? Pewnie, że napomknę. Chociaż o smyczy napisałam:) I o tym, że na zaufanie trzeba sobie zapracować. Może usunę tylko wzmiankę o niekłopotliwosci. Quote
elik Posted September 22, 2021 Author Posted September 22, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Może usunę tylko wzmiankę o niekłopotliwosci. Super 🙂 Ogromnie Ci dziękuję Quote
Tyśka) Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 2 minuty temu, elik napisał: Super 🙂 Ogromnie Ci dziękuję Już edytowałam. Możesz zerknąć:) Quote
elik Posted September 22, 2021 Author Posted September 22, 2021 8 minut temu, Tyśka) napisał: Już edytowałam. Możesz zerknąć:) Super. Bardzo ładnie to napisałaś 🙂 Tylko bardzo Cię proszę usuń te Bieszczady, bo mogą kogoś niepotrzebnie wystraszyć. Jeśli dom będzie super, to i transport załatwimy, a tak, to może go ta odległość zniechęcić. I może jeszcze dodaj, że głową sięga do połowy łydek. Nie wszyscy wiedzą co to znaczy = w kłębie= Ostatecznie ta część ogłoszenia może brzmieć tak: To nieduży psiak, waży ok. 10 kg, ma 30 cm w kłębie i głową sięga mniej więcej do połowy łydki. Przebywa w domu tymczasowym. w Bieszczadach. Możliwa pomoc w organizacji transportu. Quote
Tyśka) Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 To głową sięga czy kłębem? :) To różnica. Już edytuję. Quote
elik Posted September 22, 2021 Author Posted September 22, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: To głową sięga czy kłębem? 🙂 To różnica. Już edytuję. Tysiu, nie bij Wiem, że masz dużo pracy, a ja Ci jeszcze niepotrzebnie dokładam. Oczywiście, że kłębem sięga do pół łydki. Nie wiem czemu wydawało mi się, że jak w kłębie ma 30 cm, to głową sięga do pół łydki. Musiałby wtedy mieć w kłębie chyba tylko 15 cm. PRZEPRASZAM Quote
elik Posted September 27, 2021 Author Posted September 27, 2021 20.09. na konto Lemonka wpłynęła kwota 20,00 zł od Livka deklaracja IX. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 29.09. zapłaciłam za pobyt Lemonka w DT w okresie 27.08. - 26.09.2021 r. Quote
elik Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 Konto Lemonka zasiliły poniższe kwoty: 50,00 zł od Pani Ani G-R deklaracja X - 29.09. 30,00 zł od limonka80 deklaracja X - 1.10. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Nikt nie pyta o nasze złotko? Nikt nie pyta, ani pół telefonu. Jestem zdziwiona, bo psiaczek młody i ładny i pięknie opisany i ogłoszenie wyróżnione i zero telefonów o niego 😞 Quote
elik Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 Tysiu, bez zapytunkowania podkradłam Twój tekst i zrobiłam Lemonkowi ogłoszenie na Katowice. Mam nadzieje, że mi wybaczysz 🙂 https://www.olx.pl/d/oferta/piesek-nieduzy-ale-z-wielka-dusza-szuka-ludzi-ktorzy-go-pokochaja-CID103-IDLPSj4.html 1 Quote
elik Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 4.10. konto Lemonka zasiliły poniższe kwoty: 20,00 od dorcia01 deklaracja X 10,00 od mari23 deklaracja X 10,00 od Nesiowata deklaracja X 20,00 od Binio deklaracja X Bardzo serdecznie dziękuję oraz 30,00 zł od elik deklaracja X - 6.10. Quote
Tyśka) Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Dnia 4.10.2021 o 16:06, elik napisał: Tysiu, bez zapytunkowania podkradłam Twój tekst i zrobiłam Lemonkowi ogłoszenie na Katowice. Mam nadzieje, że mi wybaczysz 🙂 https://www.olx.pl/d/oferta/piesek-nieduzy-ale-z-wielka-dusza-szuka-ludzi-ktorzy-go-pokochaja-CID103-IDLPSj4.html Wybaczam :D Trzymam kciuki za odzew. Quote
Recommended Posts