Aska7 Posted November 4, 2020 Author Posted November 4, 2020 Są psy, po których płacze się bardziej Quote
bou Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 godziny temu, Aska7 napisał: Są psy, po których płacze się bardziej O,tak... :( Bardzo Ci wspólczuję,Asia...bardzo... 1 Quote
Livka Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Tak bardzo mi przykro, tak bardzo współczuję. Mamy ten ból wpisany w nasze życie z ukochanymi psiakami :( 1 Quote
Aska7 Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 Taaak, z czasem powinno się na to patrzeć inaczej, powinno. Quote
rozi Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Dnia 31.03.2021 o 20:00, Aska7 napisał: patrzeć inaczej Do tego to trzebaby się w środku przewarstwić. Można, ale wymaga wielkiej pracy, samo się nie zrobi. U mnie prawie dziesięć lat mija, jedyne co, to nie myślę w kółko. Czuję pod palcami sierść, jakbym przed chwilą dotykała. Nie ma lekko, Asia. Quote
uxmal Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Pisałam i usuwałam. Nie umiem pocieszać, bo jak? Sama nie radzę sobie z odejściem mojego Dyzia. Ale kiedy beczeć mi się chce to sprzątam. Na początku mieszkanie lśniło. Latałam ze ścierą codziennie, segregowałam ubrania itp itd. Teraz kiedy gula w gardle staje się coraz większa patrze na tę moje ściery i mopy. Trochę lżej A w mieszkaniu powraca biosfera. Dzisiaj o 18:00 minęło 4 lata. Quote
bou Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 też nie pocieszę,bo i mnie też nic nie pociesza...w sierpniu minie ....11 (jedenaście!~) lat. Widzę,czuję,tęsknię,tęsknię bardzo... Myślę,że jeśli w naszym życiu przewija się wiele zwierząt,to jest Jedno, takie Jedyne,takie,po którym wyrwy w sercu żadne inne,nawet najukochańsze - nie zapełni... Quote
Aska7 Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 Prosimy o kciuki. My zamiast śniadania pod kroplówką. Babeszjoza. 1 1 Quote
Livka Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 I ja także zaciskam. Nie ma chwili spokoju ... ehh Quote
bou Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Trzymajcie się, MUSI byc dobrze...Wierzę,że będzie.Daj znać,Asia. Quote
Aska7 Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 Zawsze zabezpieczam kroplami i sprawdzam czochrając i nawet jak się jakiś trafił to był błyskawicznie usuwany. Tym razem zobaczyłam gada, jak sunia rozlizała łapę i okazało się, że tkwił już wysuszony między opuszkami. Jutro znowu pędzimy od rana do weta : ( Quote
rozi Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Buba moja łapała TYLKO na tylnych łapach, z tyłu przy kolanach i przy stopach. Nigdzie indziej nigdy. Dobrze będzie, nie denerwuj się. Quote
Aska7 Posted April 5, 2021 Author Posted April 5, 2021 I jeszcze z drugą suką. Też babeszjoza. Zwariuję : ( Quote
Livka Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Posyłam dobre fluidy i ciepłe myśli. Trzymajcie się ! Quote
Recommended Posts