Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Aska7 napisał:

Są psy, po których płacze się bardziej

O,tak... :(

Bardzo Ci wspólczuję,Asia...bardzo...

• Like 1
  • 4 months later...
Posted
Dnia 31.03.2021 o 20:00, Aska7 napisał:

patrzeć inaczej

Do tego to trzebaby się w środku przewarstwić. Można, ale wymaga wielkiej pracy, samo się nie zrobi.

U mnie prawie dziesięć lat mija, jedyne co, to nie myślę w kółko.

Czuję pod palcami sierść, jakbym przed chwilą dotykała.

Nie ma lekko, Asia.

Posted

Pisałam i usuwałam. Nie umiem pocieszać, bo jak?

Sama nie radzę sobie z odejściem mojego Dyzia. Ale kiedy beczeć mi się chce to sprzątam. Na początku mieszkanie lśniło. Latałam ze ścierą codziennie,  segregowałam ubrania itp itd. Teraz kiedy gula w gardle staje się coraz większa patrze na tę moje ściery i mopy. Trochę lżej A w mieszkaniu powraca biosfera.

Dzisiaj o 18:00 minęło 4 lata. 

Posted

też nie pocieszę,bo i mnie też nic nie pociesza...w sierpniu minie ....11 (jedenaście!~) lat. Widzę,czuję,tęsknię,tęsknię bardzo...

Myślę,że jeśli w naszym życiu przewija się wiele zwierząt,to jest Jedno, takie Jedyne,takie,po którym wyrwy w sercu żadne inne,nawet najukochańsze - nie zapełni...

Posted

Zawsze zabezpieczam kroplami i sprawdzam czochrając i nawet jak się jakiś trafił to był błyskawicznie usuwany. Tym razem zobaczyłam gada, jak sunia rozlizała łapę i okazało się, że tkwił już wysuszony między opuszkami. Jutro znowu pędzimy od rana do weta : (