Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po wcześniejszym przeglądzie internetu i koszyków na żywo też mi się wydawało ,że są tej samej płci.Ale nie byłam pewna i wolałam potwierdzić.Ale jestem pewna ,że powinny być razem bo osobno są nieszczęśliwe:-(

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgłosiła się do mnie osoba z Zabrza ,która chętnie je weźmie (ma podobno już doświadczenie z koszami) więc trzymajcie kciuki za domek stały:p

Posted

niestety osoba się nie odzywa :-( Zwierzątka się zaczynają do mnie przyzwyczajać:p Moje koty zaczynają obchodzić klatkę z daleka bo jedna z koszyczek zaczyna je atakować i głupieją:shocked!: Wczoraj jak puściłam je po łazience i kota dałam na moment do klatki to jedna ewidentnie chciała się do niego dostać (łaziła wokół klatki i szukała dziury ) i doskakiwała o kotki z dziwnymi dźwiękami wystawiając zęby :evil_lol: .Na szczęście nie udało jej się dopaść kotki:lol:

Posted

No proszę, moje aż tak odważnie to nie są - jak miałam psa na tymczasie mało nie padły z przerażenia. Ale trafiła Ci się obrończyni stada :cool3: Pilnuj kota, żeby nie upolowała:eviltong:
Ogłoszenie koszek ciągle jest na DeguSerwisie - mogę w weekend podrzucić jeszcze kilka ogłoszonek.

Posted

Martna,mogę je przywieźć ale jak na forum pokazałam zdjęcia "podwozi " koszyków to ,wszyscy zgodnie ztwierdzili,że to dwie dziewczynki.:roll: Mogę przywieźć ale się nieznam i wtedy obie bo mi też wygląda ,że to dziewczyny.:oops: Może ty poznasz jak któryś to jednak chłopak.

Posted

Do mnie trafiły przed świętami ,więc niewiele wiem o ich przeszłości :-( Sama jestem ciekawa w jakim są wieku (około) ? Najwięcej o nich chyba będzie wiedzieć MartynaP.

Posted

ja sama niewiem ale z tego co mowila poprzedania wlascicielka to miały juz młode wiec stad wywnioskowalam ze to para

chyba najlepiej by bylo jakby je zawiesc do formicy i ona zobaczy

Posted

Anial musialaby zadzwonic do formicy umowic sie na dany dzien-podjechalaby z koszami,formica sprawdzi co to za para :cool3:
i jesli okazae sie ze jeden to chlopak to go wykastruje

Ja nic wiecej o nich niewiem zreszta ciezko sie dowiedziec czegos od odoby ktora miala je zamiar wywalic za drzwi

Posted

martynap ale jak dlugo te koszatniczki sa ze soba? i kiedy byly maluszki ?
bo jesli dawno a sa razem juz dlugo to ja mysle ze sa tej samej plci..
moze tak lepiej zawiezc je do formicy i by sprawdzila plec
a moim zdaniem to sa dziewczynki.

Posted

Ponieważ nie chciałam narażać zwierzątek na niepotrzebny stres ,byłam dziś z koszami w lecznicy i po oględzinach, na 99,9 % jednak dwie dziewczyny.To co robić?

Posted

Wsadzić razem do klatki, o ile dotąd biedulki były rozdzielone, i niech sobie tak szczęśliwie żyją. Ja je ogłaszam zatem jako dwie piękne panie;). Dziś się zgłosił do mnie pewien chłopczyk, który już miał koszatniczki. I chciałby mieć ponownie. Ale myślę, że nie wola 10-latka powinna być tu decydująca, a jego rodziców. Te dziewczyny zasługują na bajkowy domek stały, który będzie je mądrze kochał, dbał o ich bezpieczeństwo i zdrowie. I któremu się nie znudzą po kilku tygodniach.

Posted

No to po domek:p Wczoraj jedna mnie wystraszyła. Po tym jak sobie pobiegała po łazience wsadziłam do klatki. Potem patrzę a ona leży do góry kołami i się nie rusza:smhair2: Wyglądała jak nieżywa:crazyeye: Wsadzam rękę a ta hop na łapki i jeszcze na mnie nakrzyczała,że jej przeszkadzam w odpoczynku:angryy: