anial Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Po wcześniejszym przeglądzie internetu i koszyków na żywo też mi się wydawało ,że są tej samej płci.Ale nie byłam pewna i wolałam potwierdzić.Ale jestem pewna ,że powinny być razem bo osobno są nieszczęśliwe:-( Quote
halbina Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 mam na tymczasie świątecznym naszą fundacyjną rodzinkę koszatniczek... parka i ich dzieciaczki... całą siódemkę... szaleją równo... :evil_lol: Quote
anial Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Zgłosiła się do mnie osoba z Zabrza ,która chętnie je weźmie (ma podobno już doświadczenie z koszami) więc trzymajcie kciuki za domek stały:p Quote
selenicereus Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Trzymam kciuki za dobry domek dla dziewczynek. Wzór umowy już wysłałam. Quote
anial Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Czyżby Iwona z Zabrza zrezyggnował? :-( Odezwij się :-( Quote
anial Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 niestety osoba się nie odzywa :-( Zwierzątka się zaczynają do mnie przyzwyczajać:p Moje koty zaczynają obchodzić klatkę z daleka bo jedna z koszyczek zaczyna je atakować i głupieją:shocked!: Wczoraj jak puściłam je po łazience i kota dałam na moment do klatki to jedna ewidentnie chciała się do niego dostać (łaziła wokół klatki i szukała dziury ) i doskakiwała o kotki z dziwnymi dźwiękami wystawiając zęby :evil_lol: .Na szczęście nie udało jej się dopaść kotki:lol: Quote
selenicereus Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No proszę, moje aż tak odważnie to nie są - jak miałam psa na tymczasie mało nie padły z przerażenia. Ale trafiła Ci się obrończyni stada :cool3: Pilnuj kota, żeby nie upolowała:eviltong: Ogłoszenie koszek ciągle jest na DeguSerwisie - mogę w weekend podrzucić jeszcze kilka ogłoszonek. Quote
anial Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dzięki :lol: Będę jej pilnować ,żeby mi kota nie zagryzła :lol: Quote
MartynaP Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 anial koszatniczek moze byc wykastrowany w tym tygodniu. Masz moze gg?? podalabym ci szczegoly Quote
anial Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Martna,mogę je przywieźć ale jak na forum pokazałam zdjęcia "podwozi " koszyków to ,wszyscy zgodnie ztwierdzili,że to dwie dziewczynki.:roll: Mogę przywieźć ale się nieznam i wtedy obie bo mi też wygląda ,że to dziewczyny.:oops: Może ty poznasz jak któryś to jednak chłopak. Quote
Doda_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 a kiedy ostatnio byly maluszki ? i jak dlugo mieszkaja razem ? Quote
anial Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Do mnie trafiły przed świętami ,więc niewiele wiem o ich przeszłości :-( Sama jestem ciekawa w jakim są wieku (około) ? Najwięcej o nich chyba będzie wiedzieć MartynaP. Quote
MartynaP Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 ja sama niewiem ale z tego co mowila poprzedania wlascicielka to miały juz młode wiec stad wywnioskowalam ze to para chyba najlepiej by bylo jakby je zawiesc do formicy i ona zobaczy Quote
MartynaP Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Anial musialaby zadzwonic do formicy umowic sie na dany dzien-podjechalaby z koszami,formica sprawdzi co to za para :cool3: i jesli okazae sie ze jeden to chlopak to go wykastruje Ja nic wiecej o nich niewiem zreszta ciezko sie dowiedziec czegos od odoby ktora miala je zamiar wywalic za drzwi Quote
Doda_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 martynap ale jak dlugo te koszatniczki sa ze soba? i kiedy byly maluszki ? bo jesli dawno a sa razem juz dlugo to ja mysle ze sa tej samej plci.. moze tak lepiej zawiezc je do formicy i by sprawdzila plec a moim zdaniem to sa dziewczynki. Quote
anial Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ponieważ nie chciałam narażać zwierzątek na niepotrzebny stres ,byłam dziś z koszami w lecznicy i po oględzinach, na 99,9 % jednak dwie dziewczyny.To co robić? Quote
selenicereus Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Wsadzić razem do klatki, o ile dotąd biedulki były rozdzielone, i niech sobie tak szczęśliwie żyją. Ja je ogłaszam zatem jako dwie piękne panie;). Dziś się zgłosił do mnie pewien chłopczyk, który już miał koszatniczki. I chciałby mieć ponownie. Ale myślę, że nie wola 10-latka powinna być tu decydująca, a jego rodziców. Te dziewczyny zasługują na bajkowy domek stały, który będzie je mądrze kochał, dbał o ich bezpieczeństwo i zdrowie. I któremu się nie znudzą po kilku tygodniach. Quote
Doda_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 a nie mowilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to panienki, po domek !!!!!!! Quote
anial Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 No to po domek:p Wczoraj jedna mnie wystraszyła. Po tym jak sobie pobiegała po łazience wsadziłam do klatki. Potem patrzę a ona leży do góry kołami i się nie rusza:smhair2: Wyglądała jak nieżywa:crazyeye: Wsadzam rękę a ta hop na łapki i jeszcze na mnie nakrzyczała,że jej przeszkadzam w odpoczynku:angryy: Quote
halbina Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 :lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts