MartynaP Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Znajoma znajomej dostała kiedyś parkę koszatniczek.Samiczka miał juz raz młode,teraz podobno jest znów w ciąży. Ale...znajoma ta juz ich poprostu niechce urodzila drugie dziecko i wogóle jej bezmyślność nie zna granic twierdzi ze je poprostu wywali. Na moje pytanie po co je brała usłyszałam :"Bo chciala miec jakies zwirzatko" Powiedzialam jej kilka zdan ostrych ale jednak los tych zwierzatek nie jest mi obojetny. Prosilam by je rozdzielila-nie zrobi tego bo niema jak sa w malej klatce i niema (albo niechce miec) takiej mozliwosci Pilnie szukam tymczasu dla nich lub stalego domku Quote
DG32 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Nikt nie zajrzał do kaszatnic :-(, a przecież to takie fajne zwierzątka :razz:. Quote
halbina Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 ja myślę, że Alina z naszej fundacji pomoże... pisz do Formicy! Quote
MartynaP Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 wyslalam jej linka tez bo jak wysylam to do wszystkich :) Quote
Doda_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 A GDZIE TERAZ SĄ? U tej właścicielki ?? Ile czasu mają? Quote
Korciaczki Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 My nawet jeśli byśmy mogły wziąść je na tymczas to raz że kaltek nie mamy, a dwa już swoje gryzonie mamy, i ogólnie spory zwierzyniec :roll: kto pomoże, one nie zajmą dużo miejsca w Twoim domu! :-( Quote
halbina Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tzn?... skąd jesteś? oferujesz tymczas czy domek stały? Quote
MartynaP Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='Doda_']A GDZIE TERAZ SĄ? U tej właścicielki ?? Ile czasu mają? sa u niej ale ona cyt."chce sie ich jak najszybciej pozbyc" anial własnie skad jestes?? Quote
selenicereus Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 podrzuciłam temat na koszatniczkowe forum. Ostatnio jedna z dziewczyn oferowała hotelik - tj może zgodzi się na tymczas. Kontakt z nią na gg 3881456. Quote
anial Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przepraszam ,że dopiero teraz ale wczoraj nie mogłam się zalogować na dogo:oops: Dopiero teraz. Ja jestem z Pszczyny i mogła bym wziąć na tymczas(o ile się zgodzicie bo mam trzy koty:oops:). Jestem tu nowa i jeszcze mam drobne problemy z poruszaniem się po stronie:oops:Mogę odebrać je też z Zabrza Quote
MartynaP Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 dzis bede w Zabrzu ale niewiem czy dam rade od wlascicielki je odebrac. A gdzie dokladniej w Zabrzu jestes? Quote
MartynaP Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 dzis nie odbiore ich-ona gdzies pojechala. Musialybysmy sie umowic na kiedy indziej tylko ze ja raczej juz pozniej nie bede w Zabrzu najwyzej poszukam to moze ktos bedzie jechal. Czy bedziesz mogla je przetrzymac dopoki nie znajdzie sie im dom? ty pisalas do mnie na gg? Quote
anial Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 GG nie tylko na dogo prywatną wiadość ;)A będą z klatką? Quote
MartynaP Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 one maja mała klatke niewiem jaka bo niewidzialam ich. Szkoda ze tylko do 15 jestes bo ja napewno nie zdaze do tej godziny :shake: Cyba ze moze moglabym ci je zostawc w lecznicy a jutro bys je odebrala? Quote
halbina Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 jakby trafiły na przechowanie do Formicy, to od razu byśmy obfocić mogli koszatniczki... Quote
Recommended Posts