Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znajoma znajomej dostała kiedyś parkę koszatniczek.Samiczka miał juz raz młode,teraz podobno jest znów w ciąży.
Ale...znajoma ta juz ich poprostu niechce urodzila drugie dziecko i wogóle jej bezmyślność nie zna granic twierdzi ze je poprostu wywali.
Na moje pytanie po co je brała usłyszałam :"Bo chciala miec jakies zwirzatko" Powiedzialam jej kilka zdan ostrych ale jednak los tych zwierzatek nie jest mi obojetny.
Prosilam by je rozdzielila-nie zrobi tego bo niema jak sa w malej klatce i niema (albo niechce miec) takiej mozliwosci
Pilnie szukam tymczasu dla nich lub stalego domku

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My nawet jeśli byśmy mogły wziąść je na tymczas to raz że kaltek nie mamy, a dwa już swoje gryzonie mamy, i ogólnie spory zwierzyniec :roll:
kto pomoże, one nie zajmą dużo miejsca w Twoim domu! :-(

Posted

[quote name='Doda_']A GDZIE TERAZ SĄ?
U tej właścicielki ?? Ile czasu mają?
sa u niej ale ona cyt."chce sie ich jak najszybciej pozbyc"
anial własnie skad jestes??

Posted

Przepraszam ,że dopiero teraz ale wczoraj nie mogłam się zalogować na dogo:oops: Dopiero teraz. Ja jestem z Pszczyny i mogła bym wziąć na tymczas(o ile się zgodzicie bo mam trzy koty:oops:). Jestem tu nowa i jeszcze mam drobne problemy z poruszaniem się po stronie:oops:Mogę odebrać je też z Zabrza

Posted

dzis nie odbiore ich-ona gdzies pojechala.
Musialybysmy sie umowic na kiedy indziej tylko ze ja raczej juz pozniej nie bede w Zabrzu najwyzej poszukam to moze ktos bedzie jechal.
Czy bedziesz mogla je przetrzymac dopoki nie znajdzie sie im dom?
ty pisalas do mnie na gg?

Posted

one maja mała klatke niewiem jaka bo niewidzialam ich.
Szkoda ze tylko do 15 jestes bo ja napewno nie zdaze do tej godziny :shake:
Cyba ze moze moglabym ci je zostawc w lecznicy a jutro bys je odebrala?