Jump to content
Dogomania

Do trzech razy sztuka? Mała Mela/Małgorzatka już w nowym domku. Wierzymy, że tym ostatnim, najlepszym:)

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, b-b napisał:

Coś ostatnio się dzieje z ludźmi .... 

Patrząc po ilości debilnych zapytań i uaktywnieniu się psychofanów na olx, których musze blokować - tez tak myślę. 

• Like 1
Posted

Zastanawiam czy Melę nie podesłać pani z Otwocka , która była chętna na Toczkę. Trochę mnie martwi jej szczekliwość , bo pani mieszka w bloku. I jak ona do kotów, bo w domku jest kicia i mała , bardzo spokojna sunia.

Posted
24 minuty temu, Tyśka) napisał:

Melcia goni koty.

To kiepsko. Właśnie rozmawiam z przerwami o Meli  z Anecik i potwierdza, że jest szczekliwa.

Po opisie charakteru Meli ten dom nie nadaje się dla niej. Szkoda.

Posted
13 godzin temu, Poker napisał:

To kiepsko. Właśnie rozmawiam z przerwami o Meli  z Anecik i potwierdza, że jest szczekliwa.

Po opisie charakteru Meli ten dom nie nadaje się dla niej. Szkoda.

Dziękuję, że o niej pomyślałaś:)

Posted

40 zł z bazarku Poker właśnie do nas dotarło. Bardzo pięknie dziękujemy za pomoc:)

To nie koniec wielkich niespodzianek:) Mela otrzymała 100 zł od kogoś, kto chce zostać anonimowy i prosił, żeby napisać, że ta wpłata to ofiara z natchnienia św. Franciszka patrona braci mniejszych:) Z całego serca dziękuję za wsparcie, za serce i za wszystko:)

• Like 2
Posted

Przy okazji rozmowy z Anecik o Frotce, pozwoliłam sobie spytać o Melę. Okazuje się ,że sunia jest już mniej szczekliwa.

Czy mogę pokazać ją państwu ? Pani 60 lat , pan trochę więcej.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Przy okazji rozmowy z Anecik o Frotce, pozwoliłam sobie spytać o Melę. Okazuje się ,że sunia jest już mniej szczekliwa.

Czy mogę pokazać ją państwu ? Pani 60 lat , pan trochę więcej.

Poker, bardzo dziekuję za chęci, ale wolałabym znaleźć jej młodszy domek. Ona bardzo lubi biegać po dworze, jest robiegana i potrzebuje dużo ruchu. Obawiam się, że Państwo nie będą mieli siły zwłaszcza zimą na takie spacery.  

Posted
Dnia 4.12.2020 o 10:57, Tyśka) napisał:

Melci kończy się dzisiaj wyróżnienie na Katowice: https://www.olx.pl/oferta/kochana-delikatna-malenka-melcia-do-adopcji-CID103-IDHcehl.html

A tu dla przypomnienia jeszcze ogłoszenie na Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/niesmiale-cudo-drobinka-melcia-CID103-IDHcdxQ.html

Zaraz wyróżnię to ogłoszenie na Katowice. Mam tylko prośbę Tyśka o usunięcie z początku ogłoszenia "niby jamniczek śląski"  Myślałam, że usunęłaś każde słowo mówiące o jamniku, bo na tym mi zależało i dlatego pisałam do Ciebie PW. 

Były o nią 2 telefony w weekend, ale w trakcie rozmowy okazywało się, że nie takiej suni ludzie szukają. Szkoda, bo to bardzo fajna sunieczka:(

Posted
20 minut temu, Ewa Marta napisał:

Zaraz wyróżnię to ogłoszenie na Katowice. Mam tylko prośbę Tyśka o usunięcie z początku ogłoszenia "niby jamniczek śląski"  Myślałam, że usunęłaś każde słowo mówiące o jamniku, bo na tym mi zależało i dlatego pisałam do Ciebie PW. 

Były o nią 2 telefony w weekend, ale w trakcie rozmowy okazywało się, że nie takiej suni ludzie szukają. Szkoda, bo to bardzo fajna sunieczka:(

Przepraszam, przeoczyłam ;) Edytowałam na telefonie na szybko. Już zmieniam.

Trzymam kciuki.

• Like 1