ona03 Posted September 11, 2020 Author Posted September 11, 2020 8 godzin temu, alex260503 napisał: Tak irysy mix wezmę wszystkie w tym roku zakwitły mi irysy które dostałam od starszej pani (likwidowała ogródek) i były przepiękne także w nowym ogródeczku już mam zaplanowane miejsce dla tych kwiatuchów. Oneczko w wolnej chwili proszę o podliczenie a wysyłka jak będzie możliwa to pod koniec miesiąca;) Też lubię irysy, troszkę krótko kwitną :) W wolnej chwili podliczę :) 7 godzin temu, togaa napisał: W locie... ;-) Który kierunek obrał ??? 6 godzin temu, esza napisał: Wszystko dotarło całe i zdrowe :) Dziękuję :* Super, że już na miejscu, a jak się podoba zapach białej kocimiętki, uwielbiam go :) 2 godziny temu, NikaEla napisał: dzień dobry Dzień dobry, kiedy Cię wysłać ??? 1 godzinę temu, uxmal napisał: Dzień dobry :) Teraz to chyba dobry wieczór :) Na razie nie rozpoznałam roślinki :) Mam pomponika Iv_ciu, ile sztuk zapisać ??? Na razie jedną :))) jest na trzeciej stronie za liliowcami :) 101. Rudbekia Golden Glow ------ 4 szt. - 6,00 zł/szt -------------- Iv_ ------------------- 1 szt Po niedzieli mogę wysłać kilka paczek, proszę się zdeklarować kto ??? kiedy ??? Quote
mgog Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Ja poproszę, ale tak żeby doszło w czwartek lub piątek. Wcześniej bardzo długo pracuję. Quote
ona03 Posted September 11, 2020 Author Posted September 11, 2020 33 minuty temu, mgog napisał: Ja poproszę, ale tak żeby doszło w czwartek lub piątek. Wcześniej bardzo długo pracuję. Ok. a czym wysłać ? Quote
ona03 Posted September 12, 2020 Author Posted September 12, 2020 Dzień dobry kfffffiatuszki :))))) Quote
NikaEla Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 10 godzin temu, ona03 napisał: Dzień dobry, kiedy Cię wysłać ??? Jeśli można to w końcu miesiąca poproszę. Zapłacić mogę już Quote
Iv_ Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 21 godzin temu, ona03 napisał: Dziękuje bardzo alexiu :) Piwonie będą te, co zostaną po bazarku :) g Przecież nie można wyrzucać, pięterko stworzyć :)))) Taaaa hahaha :))) O jacie, znalazłaś mojego kwiatka! Cudownie. Poproszę 2 sztuki. I na wysyłkę się pisze jak będziesz miała tylko wolną chwilę. Dziękuję ślicznie, że zdobyłaś dla mnie te kwiatki :* Quote
ona03 Posted September 12, 2020 Author Posted September 12, 2020 14 minut temu, NikaEla napisał: Jeśli można to w końcu miesiąca poproszę. Zapłacić mogę już Ok. czym wysłać ? Quote
uxmal Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Dzień dobry:) Jeśli nie będzie kaktusikow to możesz wysyłać oneczko. Quote
NikaEla Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 37 minut temu, ona03 napisał: Ok. czym wysłać ? Paczkomaty InPost Potem podam dane Quote
mgog Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 11 godzin temu, ona03 napisał: Ok. a czym wysłać ? Czymś szybkim :) Quote
ona03 Posted September 12, 2020 Author Posted September 12, 2020 2 godziny temu, Iv_ napisał: O jacie, znalazłaś mojego kwiatka! Cudownie. Poproszę 2 sztuki. I na wysyłkę się pisze jak będziesz miała tylko wolną chwilę. Dziękuję ślicznie, że zdobyłaś dla mnie te kwiatki :* Nooooo, zdobyłam :))))) Podaj dane, wieczorkiem wyślę rozliczenie :) 1 godzinę temu, uxmal napisał: Dzień dobry:) Jeśli nie będzie kaktusikow to możesz wysyłać oneczko. Będzie wieczorkiem :))) Ale dane możesz podać :) 1 godzinę temu, NikaEla napisał: Paczkomaty InPost Potem podam dane Ok. :) 1 godzinę temu, mgog napisał: Czymś szybkim :) Będzie kurier wysyłka w środę :) Zapraszam nadal po kfffffiatuszki :) coś chryzantemki nie mają wzięcia .... Quote
Iv_ Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 8 minut temu, ona03 napisał: Nooooo, zdobyłam :))))) Podaj dane, wieczorkiem wyślę rozliczenie :) Będzie wieczorkiem :))) Ale dane możesz podać :) Ok. :) Będzie kurier wysyłka w środę :) Zapraszam nadal po kfffffiatuszki :) coś chryzantemki nie mają wzięcia .... Wysłałam dane mailem :) Chryzantemek, nikt nie chce? No to dołóż do mojej paki 2 szt. I to już wszystko. Nic nie kupuję, nic nie kupuję, nic nie kupuję!!! (muszę się sama napominać) ;) 1 Quote
ona03 Posted September 12, 2020 Author Posted September 12, 2020 3 minuty temu, Iv_ napisał: I to już wszystko. Nic nie kupuję, nic nie kupuję, nic nie kupuję!!! (muszę się sama napominać) ;) Od razu odpowiem, to nie działa :))))) Pięknie dziękuję :))) 2 Quote
Iv_ Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 2 godziny temu, ona03 napisał: Od razu odpowiem, to nie działa :))))) Pięknie dziękuję :))) Niestety masz rację ;) Quote
Poker Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Jakie są kolory chryzantemek i czy w tym roku zakwitną? Quote
Smyku Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Dnia 2.09.2020 o 16:07, ona03 napisał: ..................... Oneczko jest szansa na wysyłkę w przyszłym tygodniu ? Koleżanka głowę zawraca . Wysyłka czym Tobie wygodniej . Miłej soboty . Quote
dwbem Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Czy ja mogłabym zamówić stapelię (kiedyś miałam ale po latach padła) i hibiskusa. TReż kiedyś miałam wielkie drzewo z różowymi dużymi kwiatami ale też już nie mam. Jeżeli tak to poproszę o podanie ceny i kosztów dostawy kurierem. Quote
NikaEla Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Płot mam mieć we wtorek. Na razie mam maślaki 2 Quote
maarit Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Chryzantemy są cudowne. Niestety niektórym kojarzą się tylko z cmentarzem. A to takie wdzięczne kwiaty do ogrodu, czy w doniczce np. na taras. 1 Quote
uxmal Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 21 minut temu, maarit napisał: Chryzantemy są cudowne. Niestety niektórym kojarzą się tylko z cmentarzem. A to takie wdzięczne kwiaty do ogrodu, czy w doniczce np. na taras. Już coraz częściej widuje je jako propozycje kwiatów na jesień. Wrzosy i chryzantemy. Chyzie pięknie pachną. Quote
Recommended Posts