Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. Rozliczony. Wykup pobyt w górach lub nad morzem i pomóż psim maluszkom dojechać do Supergogi ! Do 17.08, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Tianku napisał:

poproszę dwie doby w agroturystyce w górach z atrakcjami :) wiesz może czy mają koniki?

Izuniu, dzień dobry ! Jak miło Cię znów "widzieć" ! Podobnie jak ja, jesteś fanką koni i tam, gdzie chcesz spędzić czas, oczywiście są ! Oprócz koni właściciele zapewniają moc atrakcji, więc na pewno nie będziesz się nudzić. Bardzo Ci dziękuję za odwiedziny i pomoc.

Dobrego dnia !!!

• Like 1
Posted
19 godzin temu, agat21 napisał:

Ale fajnie! Ruch w interesie wypoczynkowym jak w realu ;))

W tym roku nigdzie nie wyjeżdżam, ale jak ktoś zapyta, to zawsze mogę powiedzieć, że mam zarezerwowany domek nad morzem ;)
A ja sobie w realu wypoczywam bezpiecznie w ogródku ;)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
14 godzin temu, maarit napisał:

W tym roku nigdzie nie wyjeżdżam, ale jak ktoś zapyta, to zawsze mogę powiedzieć, że mam zarezerwowany domek nad morzem ;)
A ja sobie w realu wypoczywam bezpiecznie w ogródku ;)

Ja też w tym roku zrezygnowałam z wyjazdu, ale podobnie jak Ty Gosiu też mam rezerwację domku i na dodatek można udokumentować ją zdjęciem. Własne, ogrodowe RODOS jest w tym roku chyba najwłaściwszym miejscem do wypoczynku i życzę Ci, byś wypoczęła równie dobrze, jak nad morzem.

11 godzin temu, danuta1 napisał:

Witam :)

Poproszę 3 doby w gospodarstwie w górach= 30,-

Pozdrawiam serdecznie. 

Jest też nasza niezawodna Danusia !!! Witam Cię bardzo serdecznie na bazarku i dziękuję, ze przyszłaś. Rezerwacja w domku agroturystycznym, nad morzem już dokonana. Życzę miłego pobytu i udanego odpoczynku. Przesyłam buziaczki !!!

10 godzin temu, Bogusik napisał:

Ja również w tym roku urlopuję w domu i ogródku więc chętnie zarezerwuję 2 doby w nadmorskim domku nr2

Jest nasza kochana Bogusia, dzięki której pojutrze, psie maluszki ruszą do Poznania !

Bardzo się cieszę, ze udało się z tym transportem. Czwartek już tuż, tuż...

Z przyjemnością rezerwuję 2 doby w domku nad morzem i życzę tylko przyjemnych wspomnień z pobytu. A jeżeli chodzi o urlop w realu, to  przypuszczam, ze wiele osób będzie preferowało w tym roku ten typ wypoczynku. Myślę, ze też dobrze wypoczniesz i co najważniejsze - bezpiecznie. Czego życzę Ci z całego serca !!!

• Like 2
Posted

Nasza kochana MikAga, zarezerwowała 5 dniowy pobyt w domku nr 4. Agnieszko, dziękuję z całego serca !!! Tak bardzo chciałabym napisać, ze zostawiam słodkie czochranka dla Mikusi.... Będę ją zawsze pamiętać.

Posted

Bardzo się cieszę, że pomimo koronawirusa tyle z Was chce wypoczywać w pięknych miejscach:).

Bardzo cieszą się też szczeniaki, bo jutro wyruszają po nowe życie - razem jedzie ich 10, bo dzisiaj dołączyły 4 nowe maluchy zabrane z pola.

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, lipsik napisał:

Dobry wieczór :) Poproszę 4 doby - domek nr 2 (60,-)

Kolejna, cudowna niespodzianka !!! Lilianko, pięknie Cię witam na bazarku i ogromnie dziękuję za dokonanie rezerwacji domku. Na ostatnio nawiedzające nas upały, to miejsce idealne, ciche, położone w cieniu sosen i w bliskości morza. Gwarantuję solidny wypoczynek i relaks. Życzę Ci, abyś wróciła do domu zadowolona i wypoczęta. Przesyłam serdeczne pozdrowienia i buziaczki !

7 godzin temu, Tola napisał:

Bardzo się cieszę, że pomimo koronawirusa tyle z Was chce wypoczywać w pięknych miejscach:).

Bardzo cieszą się też szczeniaki, bo jutro wyruszają po nowe życie - razem jedzie ich 10, bo dzisiaj dołączyły 4 nowe maluchy zabrane z pola.

Wspaniałe wieści nam Tolu przynosisz ! Ratujemy 10 psich istotek !  Już od dziś ich życie zmieni się ! Wszyscy trzymamy kciuki za ich szczęśliwą podróż do lepszego życia !

Posted
3 minuty temu, terra napisał:

3 doby w domku wśród sosen poproszę i dane do przelewu.

Tereniu witaj !!! Zajrzałam, tylko na chwilkę a tu taka niespodzianka !  Widzę, ze morze cieszy się największym powodzeniem. Domek z przyjemnością rezerwuję dla Ciebie i życzę miłego, udanego pobytu. Pozdrawiam serdecznie !!!

Posted
1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Otrzymałam wiadomość od Toli,że 11 szczeniaków wyruszyło w drogę.

Tak, to wspaniała wiadomość ! W porę odnalazł się piąty szczeniaczek i też jedzie już do Poznania !

1 godzinę temu, Anula napisał:

Poproszę nr.2 dwa domki za 30,00zł.Konto do przelewu mam.

Anulka witam serdecznie !!! Dziękuję za rezerwację domków nad morzem. Życzę miłego w nich pobytu i solidnego odpoczynku, bo nie ustajesz w niesieniu pomocy. Pozdrawiam serdecznie !!!

35 minut temu, AniaGucio napisał:

Dzień dobry!

Dzień dobry Aniu !!! Tobie też życzę cudownego dnia !

Posted
5 godzin temu, maarit napisał:

To ja jeszcze o jedną dobę przeciągnę ten wypoczynek ;) 

Gosiu, wnioskuję, ze jesteś zadowolona z pobytu w tym uroczym miejscu, jeżeli przeciągasz pobyt. Bardzo, bardzo się cieszę ! Oby i ta dodatkowa doba okazała się być pełna samych przyjemności ! Serdecznie dziękuję i zostawiam pozdrowienia !

3 godziny temu, Jo37 napisał:

Razem ze szczeniakami pojechały też 2 rude kociaki. 

Tak, miały szczęście.

Dowiedziałam się jednak, że jeden z psich maluszków miał parwo i niestety odszedł za TM. Reszta pojedzie do lecznicy w Śremie i Poznaniu. Jeżeli zdiagnozują parwo u pozostałych szczeniaczków, leczenie pochłonie sporo kasy. Biedne maluchy. Od początku mają pod górkę.

Posted

W banku pojawiły się kolejne wpłaty. Bardzo za nie dziękuję ! Niektóre z nich są "zaokrąglone" w górę ! Każda złotówka przyda się teraz na leczenie tych szczeniaczków, które przeżyły.

Nasza kochana Pani Ania G-R, jak zawsze przyszła z pomocą finansową. Pani Aniu, dziękuję za nią z całego serca, bo teraz w tej trudnej sytuacji, w jakiej znalazły się szczeniaczki, każda złotówka jest bezcenna. Pozdrawiam serdecznie !

Przypominam, że wpłaty, które już nadeszły, są zaznaczone w poście 3 kolorem czerwonym.