Havanka Posted August 12, 2020 Author Posted August 12, 2020 Dzien dobry wszystkim. Zapraszam jeszcze do rezerwacji domków na lato ! Quote
Tianku Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 poproszę dwie doby w agroturystyce w górach z atrakcjami :) wiesz może czy mają koniki? 1 Quote
Havanka Posted August 12, 2020 Author Posted August 12, 2020 1 godzinę temu, Tianku napisał: poproszę dwie doby w agroturystyce w górach z atrakcjami :) wiesz może czy mają koniki? Izuniu, dzień dobry ! Jak miło Cię znów "widzieć" ! Podobnie jak ja, jesteś fanką koni i tam, gdzie chcesz spędzić czas, oczywiście są ! Oprócz koni właściciele zapewniają moc atrakcji, więc na pewno nie będziesz się nudzić. Bardzo Ci dziękuję za odwiedziny i pomoc. Dobrego dnia !!! 1 Quote
maarit Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 19 godzin temu, agat21 napisał: Ale fajnie! Ruch w interesie wypoczynkowym jak w realu ;)) W tym roku nigdzie nie wyjeżdżam, ale jak ktoś zapyta, to zawsze mogę powiedzieć, że mam zarezerwowany domek nad morzem ;) A ja sobie w realu wypoczywam bezpiecznie w ogródku ;) 1 1 Quote
danuta1 Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Witam :) Poproszę 3 doby w gospodarstwie w górach= 30,- Pozdrawiam serdecznie. 1 Quote
Bogusik Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Ja również w tym roku urlopuję w domu i ogródku więc chętnie zarezerwuję 2 doby w nadmorskim domku nr2 1 Quote
Havanka Posted August 12, 2020 Author Posted August 12, 2020 14 godzin temu, maarit napisał: W tym roku nigdzie nie wyjeżdżam, ale jak ktoś zapyta, to zawsze mogę powiedzieć, że mam zarezerwowany domek nad morzem ;) A ja sobie w realu wypoczywam bezpiecznie w ogródku ;) Ja też w tym roku zrezygnowałam z wyjazdu, ale podobnie jak Ty Gosiu też mam rezerwację domku i na dodatek można udokumentować ją zdjęciem. Własne, ogrodowe RODOS jest w tym roku chyba najwłaściwszym miejscem do wypoczynku i życzę Ci, byś wypoczęła równie dobrze, jak nad morzem. 11 godzin temu, danuta1 napisał: Witam :) Poproszę 3 doby w gospodarstwie w górach= 30,- Pozdrawiam serdecznie. Jest też nasza niezawodna Danusia !!! Witam Cię bardzo serdecznie na bazarku i dziękuję, ze przyszłaś. Rezerwacja w domku agroturystycznym, nad morzem już dokonana. Życzę miłego pobytu i udanego odpoczynku. Przesyłam buziaczki !!! 10 godzin temu, Bogusik napisał: Ja również w tym roku urlopuję w domu i ogródku więc chętnie zarezerwuję 2 doby w nadmorskim domku nr2 Jest nasza kochana Bogusia, dzięki której pojutrze, psie maluszki ruszą do Poznania ! Bardzo się cieszę, ze udało się z tym transportem. Czwartek już tuż, tuż... Z przyjemnością rezerwuję 2 doby w domku nad morzem i życzę tylko przyjemnych wspomnień z pobytu. A jeżeli chodzi o urlop w realu, to przypuszczam, ze wiele osób będzie preferowało w tym roku ten typ wypoczynku. Myślę, ze też dobrze wypoczniesz i co najważniejsze - bezpiecznie. Czego życzę Ci z całego serca !!! 2 Quote
Havanka Posted August 12, 2020 Author Posted August 12, 2020 Nasza kochana MikAga, zarezerwowała 5 dniowy pobyt w domku nr 4. Agnieszko, dziękuję z całego serca !!! Tak bardzo chciałabym napisać, ze zostawiam słodkie czochranka dla Mikusi.... Będę ją zawsze pamiętać. Quote
lipsik Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Dobry wieczór :) Poproszę 4 doby - domek nr 2 (60,-) 1 Quote
Tola Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Bardzo się cieszę, że pomimo koronawirusa tyle z Was chce wypoczywać w pięknych miejscach:). Bardzo cieszą się też szczeniaki, bo jutro wyruszają po nowe życie - razem jedzie ich 10, bo dzisiaj dołączyły 4 nowe maluchy zabrane z pola. 1 Quote
Havanka Posted August 13, 2020 Author Posted August 13, 2020 8 godzin temu, lipsik napisał: Dobry wieczór :) Poproszę 4 doby - domek nr 2 (60,-) Kolejna, cudowna niespodzianka !!! Lilianko, pięknie Cię witam na bazarku i ogromnie dziękuję za dokonanie rezerwacji domku. Na ostatnio nawiedzające nas upały, to miejsce idealne, ciche, położone w cieniu sosen i w bliskości morza. Gwarantuję solidny wypoczynek i relaks. Życzę Ci, abyś wróciła do domu zadowolona i wypoczęta. Przesyłam serdeczne pozdrowienia i buziaczki ! 7 godzin temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, że pomimo koronawirusa tyle z Was chce wypoczywać w pięknych miejscach:). Bardzo cieszą się też szczeniaki, bo jutro wyruszają po nowe życie - razem jedzie ich 10, bo dzisiaj dołączyły 4 nowe maluchy zabrane z pola. Wspaniałe wieści nam Tolu przynosisz ! Ratujemy 10 psich istotek ! Już od dziś ich życie zmieni się ! Wszyscy trzymamy kciuki za ich szczęśliwą podróż do lepszego życia ! Quote
Havanka Posted August 13, 2020 Author Posted August 13, 2020 Kochani, nadchodzą już pierwsze wpłaty za rezerwowane domki. Bardzo za nie dziękuję. W poście 3, są zaznaczone kolorem czerwonym. Quote
terra Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 3 doby w domku wśród sosen poproszę i dane do przelewu. 1 Quote
Havanka Posted August 13, 2020 Author Posted August 13, 2020 3 minuty temu, terra napisał: 3 doby w domku wśród sosen poproszę i dane do przelewu. Tereniu witaj !!! Zajrzałam, tylko na chwilkę a tu taka niespodzianka ! Widzę, ze morze cieszy się największym powodzeniem. Domek z przyjemnością rezerwuję dla Ciebie i życzę miłego, udanego pobytu. Pozdrawiam serdecznie !!! Quote
Bogusik Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Otrzymałam wiadomość od Toli,że 11 szczeniaków wyruszyło w drogę. 1 Quote
Anula Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Poproszę nr.2 dwa domki za 30,00zł.Konto do przelewu mam. 1 Quote
Havanka Posted August 13, 2020 Author Posted August 13, 2020 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Otrzymałam wiadomość od Toli,że 11 szczeniaków wyruszyło w drogę. Tak, to wspaniała wiadomość ! W porę odnalazł się piąty szczeniaczek i też jedzie już do Poznania ! 1 godzinę temu, Anula napisał: Poproszę nr.2 dwa domki za 30,00zł.Konto do przelewu mam. Anulka witam serdecznie !!! Dziękuję za rezerwację domków nad morzem. Życzę miłego w nich pobytu i solidnego odpoczynku, bo nie ustajesz w niesieniu pomocy. Pozdrawiam serdecznie !!! 35 minut temu, AniaGucio napisał: Dzień dobry! Dzień dobry Aniu !!! Tobie też życzę cudownego dnia ! Quote
maarit Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 To ja jeszcze o jedną dobę przeciągnę ten wypoczynek ;) 1 Quote
Jo37 Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Razem ze szczeniakami pojechały też 2 rude kociaki. Quote
Havanka Posted August 13, 2020 Author Posted August 13, 2020 5 godzin temu, maarit napisał: To ja jeszcze o jedną dobę przeciągnę ten wypoczynek ;) Gosiu, wnioskuję, ze jesteś zadowolona z pobytu w tym uroczym miejscu, jeżeli przeciągasz pobyt. Bardzo, bardzo się cieszę ! Oby i ta dodatkowa doba okazała się być pełna samych przyjemności ! Serdecznie dziękuję i zostawiam pozdrowienia ! 3 godziny temu, Jo37 napisał: Razem ze szczeniakami pojechały też 2 rude kociaki. Tak, miały szczęście. Dowiedziałam się jednak, że jeden z psich maluszków miał parwo i niestety odszedł za TM. Reszta pojedzie do lecznicy w Śremie i Poznaniu. Jeżeli zdiagnozują parwo u pozostałych szczeniaczków, leczenie pochłonie sporo kasy. Biedne maluchy. Od początku mają pod górkę. Quote
Jo37 Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Zrobiłam bazarek cegiełkowy na leczenie maluchów. https://www.dogomania.com/forum/topic/352313-ratujemy-zamojskie-szczeniaki-jeden-z-nich-w-czasie-transportu-odszedł-prawdopodobnie-na-parwo-bazarek-cegiełkowyparwo/ Quote
Havanka Posted August 13, 2020 Author Posted August 13, 2020 W banku pojawiły się kolejne wpłaty. Bardzo za nie dziękuję ! Niektóre z nich są "zaokrąglone" w górę ! Każda złotówka przyda się teraz na leczenie tych szczeniaczków, które przeżyły. Nasza kochana Pani Ania G-R, jak zawsze przyszła z pomocą finansową. Pani Aniu, dziękuję za nią z całego serca, bo teraz w tej trudnej sytuacji, w jakiej znalazły się szczeniaczki, każda złotówka jest bezcenna. Pozdrawiam serdecznie ! Przypominam, że wpłaty, które już nadeszły, są zaznaczone w poście 3 kolorem czerwonym. Quote
Havanka Posted August 13, 2020 Author Posted August 13, 2020 3 godziny temu, AniaGucio napisał: Hooopsa do góy! Podrzucam z Tobą Aniu bazarek i wciąż zapraszam ! Quote
Recommended Posts