Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. Rozliczony. Wykup pobyt w górach lub nad morzem i pomóż psim maluszkom dojechać do Supergogi ! Do 17.08, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, agat21 napisał:

Do czwartku już niedaleko, musi być dobrze!

A tymczasem zapraszamy na wypady wakacyjne :)

6 godzin temu, agat21 napisał:

... no i jeśli dobrze liczę, to połowa kasy na paliwo już jest! :) 

Dzień dobry Agatko ! Tak, mamy już 300 zł. Potrzeba jeszcze drugie tyle. Trochę martwię się, czy wszystkie szczeniaczki będą w czwartek...

Kto jeszcze pomoże maluchom ?

Posted
52 minuty temu, Jo37 napisał:

Psiaki czekają na pomoc.

Dzień dobry Joasiu !

1 minutę temu, jankamałpa napisał:

Chociaż 3 doby w domu nr 2 poproszę. 

Witaj Janeczko !!! Dziękuję, ze tak szybko odpowiedziałaś na zaproszenie. Przez 3 doby na pewno wypoczniesz w tym nadmorskim domku, czego Ci z całego serca życzę ! Dobrego dnia !

Posted
Przed chwilą, Havanka napisał:

Dzień dobry Joasiu !

Witaj Janeczko !!! Dziękuję, ze tak szybko odpowiedziałaś na zaproszenie. Przez 3 doby na pewno wypoczniesz w tym nadmorskim domku, czego Ci z całego serca życzę ! Dobrego dnia !

Bardzo tego potrzebuję, woda zawsze mnie uspokaja. 

Posted
3 minuty temu, helli napisał:

Poproszę 10 dób ? w nr 1, za 20

I nr konta

Helli witaj na bazarku !!! Piękna rezerwacja ! Nawet nie wiesz jak bardzo mnie cieszy, bo znacząco zwiększa szansę na opłacenie transportu. Mam nadzieję, że Ty również solidnie odpoczniesz w tym luksusowym domku nad morzem. Pozdrawiam Cię serdecznie !

Posted
4 minuty temu, jankamałpa napisał:

Bardzo tego potrzebuję, woda zawsze mnie uspokaja. 

W takim razie życzę Ci, abyś również w realu miała możliwość wyjazdu nad wodę, by odpocząć i naładować akumulatory na kolejne miesiące. Buziaczki !!!

Posted
21 minut temu, AniaGucio napisał:

Dzień dobry,

poproszę 1 dobę w gospodarstwie agro. nad morzem.

Aniu, witamy pięknie na bazarku !!! Wspaniale, ze zdecydowałaś się na odpoczynek. Gwarantuję, że nawet jedna doba w tym przyjaznym miejscu wystarczy, by się zrelaksować. Dziękuję pięknie za pomoc i życzę dobrego dnia !

• Like 1
Posted
2 godziny temu, maarit napisał:

To ja poproszę 2 doby w domku z sosnami :) 

Jest i nasza Maarit ! Z przyjemnością zarezerwuję dla Ciebie domek w otoczeniu pięknych, starych sosen i szumu morskich fal. A świadomość, ze przy okazji pomogło się psim maluszkom, będzie dodatkowym atutem tego miejsca. Z całego serca dziękuję !!!

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Tom razom nie ma moich ukochanych Mazur :( :(   To proszę w takim razie 2 doby w domku nr 1.

Wpłaty na Twoje konto Eluś?

Jest i nasz kochany Eliczek ! Witaj Eluś ! Bardzo się cieszę, ze jesteś i choć nie ma domków na Mazurach, to nad morzem też solidnie wypoczniesz. Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Tak Elu, wpłata na moje konto. Buziaczki !!!

1 godzinę temu, AniaGucio napisał:

Hooopsa do góry!

Aniu jak dobrze, ze dbasz o bazarek.

Posted
1 godzinę temu, malti napisał:

poproszę dwa razy domek numer 1

jeden od mojej mamy i jeden ode mnie :)

Dzień dobry Malti !!! Bardzo się cieszę, ze przyszłaś i dziękuję serdecznie za rezerwację domku nad morzem. Podziękuj proszę też swojej Mamie za pomoc. Upały dają się ostatnio we znaki. Mam nadzieję, ze nad morzem i w cieniu drzew będzie trochę chłodniej. Zostawiam pozdrowienia i jeszcze raz dziękuję !

• Like 1
Posted
2 godziny temu, koja napisał:

Dziękuję za zaproszenie. Poproszę 2 domki nr 2.

Witaj Kojeczko !!! Wybrałaś super domek pośród pięknych, starych sosen. Jestem pewna, że wypoczniesz w nim i się zrelaksujesz . Bardzo Ci dziękuję za przyjście i pomoc. Dobrej nocy !

55 minut temu, AniaGucio napisał:

Podrzucam, hop

Nasza Ania dzielnie czuwa nad bazarkiem !

Posted
38 minut temu, agat21 napisał:

Ale fajnie! Ruch w interesie wypoczynkowym jak w realu ;))

Tak Agatko, na szczęście jest sporo chętnych na letni wypoczynek.

12 minut temu, Karen116 napisał:

Dzień dobry, domek nad morzem już mam, nawet z kawałkiem plaży - to z ostatniej aukcji - więc dla odmiany poproszę 4 doby w gospodarstwie agroturystycznym

Witaj Kasiu !!! Jak fajnie, że znów jesteś ! Myślę, ze i tym razem nie zawiedziesz się i wypoczniesz choć w nieco innym warunkach. Jeżeli lubisz czynny wypoczynek, to pobyt w tym miejscu, to strzał w dziesiątkę ! Życzę Ci niezapomnianych wrażeń i pięknej pogody !

Dziękuję serdecznie za pomoc i życzę spokojnego wieczoru.  Buziaczki !