Havanka Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 6 godzin temu, agat21 napisał: Do czwartku już niedaleko, musi być dobrze! A tymczasem zapraszamy na wypady wakacyjne :) 6 godzin temu, agat21 napisał: ... no i jeśli dobrze liczę, to połowa kasy na paliwo już jest! :) Dzień dobry Agatko ! Tak, mamy już 300 zł. Potrzeba jeszcze drugie tyle. Trochę martwię się, czy wszystkie szczeniaczki będą w czwartek... Kto jeszcze pomoże maluchom ? Quote
jankamałpa Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Chociaż 3 doby w domu nr 2 poproszę. 1 Quote
Tola Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Piękna pogoda sprzyja udanemu wypoczynkowi, zapraszamy - okazyjne ceny Quote
helli Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Poproszę 10 dób ? w nr 1, za 20 I nr konta 1 Quote
Havanka Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 52 minuty temu, Jo37 napisał: Psiaki czekają na pomoc. Dzień dobry Joasiu ! 1 minutę temu, jankamałpa napisał: Chociaż 3 doby w domu nr 2 poproszę. Witaj Janeczko !!! Dziękuję, ze tak szybko odpowiedziałaś na zaproszenie. Przez 3 doby na pewno wypoczniesz w tym nadmorskim domku, czego Ci z całego serca życzę ! Dobrego dnia ! Quote
jankamałpa Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Przed chwilą, Havanka napisał: Dzień dobry Joasiu ! Witaj Janeczko !!! Dziękuję, ze tak szybko odpowiedziałaś na zaproszenie. Przez 3 doby na pewno wypoczniesz w tym nadmorskim domku, czego Ci z całego serca życzę ! Dobrego dnia ! Bardzo tego potrzebuję, woda zawsze mnie uspokaja. Quote
Havanka Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 3 minuty temu, helli napisał: Poproszę 10 dób ? w nr 1, za 20 I nr konta Helli witaj na bazarku !!! Piękna rezerwacja ! Nawet nie wiesz jak bardzo mnie cieszy, bo znacząco zwiększa szansę na opłacenie transportu. Mam nadzieję, że Ty również solidnie odpoczniesz w tym luksusowym domku nad morzem. Pozdrawiam Cię serdecznie ! Quote
Havanka Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 4 minuty temu, jankamałpa napisał: Bardzo tego potrzebuję, woda zawsze mnie uspokaja. W takim razie życzę Ci, abyś również w realu miała możliwość wyjazdu nad wodę, by odpocząć i naładować akumulatory na kolejne miesiące. Buziaczki !!! Quote
AniaGucio Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Dzień dobry, poproszę 1 dobę w gospodarstwie agro. nad morzem. 1 Quote
Havanka Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 21 minut temu, AniaGucio napisał: Dzień dobry, poproszę 1 dobę w gospodarstwie agro. nad morzem. Aniu, witamy pięknie na bazarku !!! Wspaniale, ze zdecydowałaś się na odpoczynek. Gwarantuję, że nawet jedna doba w tym przyjaznym miejscu wystarczy, by się zrelaksować. Dziękuję pięknie za pomoc i życzę dobrego dnia ! 1 Quote
maarit Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 To ja poproszę 2 doby w domku z sosnami :) 1 Quote
elik Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Tom razom nie ma moich ukochanych Mazur :( :( To proszę w takim razie 2 doby w domku nr 1. Wpłaty na Twoje konto Eluś? 1 Quote
Havanka Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 2 godziny temu, maarit napisał: To ja poproszę 2 doby w domku z sosnami :) Jest i nasza Maarit ! Z przyjemnością zarezerwuję dla Ciebie domek w otoczeniu pięknych, starych sosen i szumu morskich fal. A świadomość, ze przy okazji pomogło się psim maluszkom, będzie dodatkowym atutem tego miejsca. Z całego serca dziękuję !!! Quote
Havanka Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Tom razom nie ma moich ukochanych Mazur :( :( To proszę w takim razie 2 doby w domku nr 1. Wpłaty na Twoje konto Eluś? Jest i nasz kochany Eliczek ! Witaj Eluś ! Bardzo się cieszę, ze jesteś i choć nie ma domków na Mazurach, to nad morzem też solidnie wypoczniesz. Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Tak Elu, wpłata na moje konto. Buziaczki !!! 1 godzinę temu, AniaGucio napisał: Hooopsa do góry! Aniu jak dobrze, ze dbasz o bazarek. Quote
elik Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 29 minut temu, Havanka napisał: Buziaczki !!! Quote
malti Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 poproszę dwa razy domek numer 1 jeden od mojej mamy i jeden ode mnie :) 1 Quote
Havanka Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 1 godzinę temu, malti napisał: poproszę dwa razy domek numer 1 jeden od mojej mamy i jeden ode mnie :) Dzień dobry Malti !!! Bardzo się cieszę, ze przyszłaś i dziękuję serdecznie za rezerwację domku nad morzem. Podziękuj proszę też swojej Mamie za pomoc. Upały dają się ostatnio we znaki. Mam nadzieję, ze nad morzem i w cieniu drzew będzie trochę chłodniej. Zostawiam pozdrowienia i jeszcze raz dziękuję ! 1 Quote
koja Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Dziękuję za zaproszenie. Poproszę 2 domki nr 2. 1 Quote
Havanka Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 2 godziny temu, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie. Poproszę 2 domki nr 2. Witaj Kojeczko !!! Wybrałaś super domek pośród pięknych, starych sosen. Jestem pewna, że wypoczniesz w nim i się zrelaksujesz . Bardzo Ci dziękuję za przyjście i pomoc. Dobrej nocy ! 55 minut temu, AniaGucio napisał: Podrzucam, hop Nasza Ania dzielnie czuwa nad bazarkiem ! Quote
agat21 Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Ale fajnie! Ruch w interesie wypoczynkowym jak w realu ;)) 1 Quote
Karen116 Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Dzień dobry, domek nad morzem już mam, nawet z kawałkiem plaży - to z ostatniej aukcji - więc dla odmiany poproszę 4 doby w gospodarstwie agroturystycznym 1 Quote
Havanka Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 38 minut temu, agat21 napisał: Ale fajnie! Ruch w interesie wypoczynkowym jak w realu ;)) Tak Agatko, na szczęście jest sporo chętnych na letni wypoczynek. 12 minut temu, Karen116 napisał: Dzień dobry, domek nad morzem już mam, nawet z kawałkiem plaży - to z ostatniej aukcji - więc dla odmiany poproszę 4 doby w gospodarstwie agroturystycznym Witaj Kasiu !!! Jak fajnie, że znów jesteś ! Myślę, ze i tym razem nie zawiedziesz się i wypoczniesz choć w nieco innym warunkach. Jeżeli lubisz czynny wypoczynek, to pobyt w tym miejscu, to strzał w dziesiątkę ! Życzę Ci niezapomnianych wrażeń i pięknej pogody ! Dziękuję serdecznie za pomoc i życzę spokojnego wieczoru. Buziaczki ! Quote
Recommended Posts