jankamałpa Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 A u Ciebie wszystko ok? Bo mam wrażenie, że mniej Cię na Dogo. Quote
kiyoshi Posted December 19, 2021 Author Posted December 19, 2021 Dnia 19.12.2021 o 14:22, jankamałpa napisał: smutne to wszysto mam wrażenie, że tak ogólnie to cofneliśmy się w rozwoju 😞 . A schronisko w W nadal działa, dziś dostałam info o jednym psiaku, którego ogłaszałam ,że już zabrany z tamtąd, ale sprawa oparła się aż o prokuratora bo nie chciei wydać psa. Czyli nic się nie zmieniło chyba :(. Z tego co czytałam na fb to Pogotowie szykuje się by odebrać psy, ale póki nie zbiorą pieniędzy (a mają już prawie milion) no to ich nie zabiorą.....A co dalej tego już nie wiem:( A u mnie ok, trochę mniej mnie na dogo bo taki plan, żeby jednak zadbać o siebie...zapisałam się na dodatkowe zajęcia wieczorne, no i przytulisko które w tym roku pęka w szwach...A dogo świetnie sobie radzi beze mnie 😉 Quote
jankamałpa Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Dnia 19.12.2021 o 14:32, kiyoshi napisał: Z tego co czytałam na fb to Pogotowie szykuje się by odebrać psy, ale póki nie zbiorą pieniędzy (a mają już prawie milion) no to ich nie zabiorą.....A co dalej tego już nie wiem:( A u mnie ok, trochę mniej mnie na dogo bo taki plan, żeby jednak zadbać o siebie...zapisałam się na dodatkowe zajęcia wieczorne, no i przytulisko które w tym roku pęka w szwach...A dogo świetnie sobie radzi beze mnie 😉 🙂 Dogo bez ludzi nie istnieje. 2 Quote
agat21 Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Dnia 19.12.2021 o 14:32, kiyoshi napisał: Z tego co czytałam na fb to Pogotowie szykuje się by odebrać psy, ale póki nie zbiorą pieniędzy (a mają już prawie milion) no to ich nie zabiorą.....A co dalej tego już nie wiem:( A u mnie ok, trochę mniej mnie na dogo bo taki plan, żeby jednak zadbać o siebie...zapisałam się na dodatkowe zajęcia wieczorne, no i przytulisko które w tym roku pęka w szwach...A dogo świetnie sobie radzi beze mnie 😉 Kiyoshi, dogo może i sobie radzi, ale z Tobą jest zdecydowanie lepszym miejscem 🙂 Ale bardzo dobrze, że chcesz zadbać o siebie, to bardzo ważne i mam nadzieję, że efekty szybko odczujesz. Szkoda, że przytulisko znowu przepełnione, strasznie smutne czasy nastały, zwierzęta też na tym cierpią. 1 Quote
agat21 Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Dnia 19.12.2021 o 21:46, Poker napisał: agat, chyba chodziło Ci o kiyoshi 🙂 Zdecydowanie 😄 , pisałam w biegu. 🏃♂️ I oto efekty. Już poprawiłam. Kiyoshi, wybacz pomyłkę 😘 Quote
jankamałpa Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 Czy Czokuś i Heban nadal czekają na dom? Quote
kiyoshi Posted February 4, 2022 Author Posted February 4, 2022 Dnia 4.02.2022 o 17:43, jankamałpa napisał: Czy Czokuś i Heban nadal czekają na dom? cześc słońce..dzięki że pytasz. Ostatnio dwie sunie pojechały do adopcji- Lara i Zojka (była krótko, porzucona przez włascicelke), na stanie mamy nadal: Hebana, Czokusia, Kajtusia i Atme..i od wczoraj nową przemiła sunie w typie jadgteriera. aaa.. i jeszcze ra staruszka owczarka z poprzedniej strony znalazła dom blisko przytuliska 🙂 i ta druga owczarka została na stałe u Pani do której sie przybłąkała Quote
Recommended Posts